- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #42909 üzenetére
+1 a Dungeon Hunter javára
Nemrégiben volt egy kis kényszerpihenőm a kórházban és nagyon jó figyelemelterelő volt bent. Nálam is a DH van a bada játékok élén
Aki még nem próbálta és szereti/tte a Diablo kategóriájú játékokat, az ne habozzon! Amíg tart a kupon akció, mindenképpen vegye meg!
-
duvi
nagyúr
Ha valakinek aktuális lenne a vásárlás, akkor szimike79 által említett Samsung C6-os memkarik jó áron kaphatók már ITT (is).
-
duvi
nagyúr
válasz
szimike79 #42606 üzenetére
Én formázás után visszamásoltam az összes lementett filet, de sajna már nem látta a teló a telepített alkalmazásokat
Mindet újra kellett telepítenem a KIES-el. Ez viszont gond nélkül működött. Egy jó kis zseblámpa alkalmazást buktam csak, mert leszedték a magyar appstoreból.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Próbáld meg a google fordítóban az angolról kínaira fordítást. Beírod angolul az options, settings, language szavakat és hátha felismered a kínai megfelelőjét a játék menüjében.
-
duvi
nagyúr
Csomagkapcsolt adatforgalom legyen engedélyezve. Célszerű UMTS 900/2100 hálózati módra állítani. Mobil hozzáférési pont beállításhoz kell: név+jelszó+internetmegosztás engedélyezése. Ha ezek mind megvannak akkor csak be kell kapcsolni a megosztást az oldal tetején. Nálam így műxik a net megosztás.
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #39932 üzenetére
Jogos! Elsőre csak a szokásos akciós linket néztem.
Itt a teljes AKCIÓS kínálat. -
duvi
nagyúr
válasz
razzorr #39924 üzenetére
Igen a netet meg tudja osztani wifin keresztül, egyszerre max 3 eszközzel.
Hangos skype nincs még rá. Csak a javas write only verzió. MSN van. Mail fiókok használhatóak. (itt a push szolgáltatással volt/van némelyeknek gondja)
A gyári böngészőről kihagytam a flash támogatás hiányát.
(ahogy F-ECT$ kolléga írta)
Elvileg van benne flash, de csak a régi verziókat kezeli. Ez az esetek nagy részében már kevés és nem működik.Akciós játékok az appstoreban!
Modern Combat: Sandstorm 290 Ft
Brothers In Arms® 2: Global Front HD 290Ft -
duvi
nagyúr
válasz
razzorr #39918 üzenetére
Megpróbálom összeszedni a pozitív és negatív tulajdonságokat.
Pozitívumok: Fém ház, Gorilla Glass üveg, SAMOLED kijelző. Jó hangminőség. Jól átlátható és nagyon gyors menü. Jó minőségű fényképező+720P-s videó felvétel. Divix támogatás (néha előfordul pár kódolás ami akadhat). 30 napig full Navigáció jár hozzá (ROUTE66) és utána is használható marad offline helymeghatározásra. A beépített böngésző gyors (viszont nem tördeli az oldalakat). Max 32 Gb-os SD kártyával bővíthető külső memória támogatás. A gyári zenelejátszó jó, de érdemes venni egy jobb fülest hozzá. Van Appstore ingyenes és fizetős tartalmakkal. Gyári YouTube, Facebook, Twitter, mail kliensek. Beépített dokumentum kezelő alkalmazás (Picsel file viewer)Negatívumok: A gyári böngésző nem tördeli az oldalakat(számomra ez nem nagy probléma, de nekem Wave II-m van ami nagyobb). A beépített közösségi alkalmazás kliensek (Facebook, Twitter) lassúak és sokszor bizonytalanok. A Picsel file viewer-nek méretkorlátai vannak. Nagyobb PDF(10Mb+) már gondot okoz neki. Abban az esetben ha egyszerre túl sok alkalmazás fut (akár widgetek is) vagy sok weboldal van megnyitva, kapunk egy "kevés a rendelkezésre álló memória" hibaüzenetet. (nálam nem nagyon fordult még elő). Lényegesen kevesebb a letölthető alkalmazás mint egy androidos készülékre.
Összegezve: Én nagyon megszerettem a Wave-t. Nem tökéletes, de amire nekem kell azt hozza 90%-ban.
Telefonálásra, fotózásra, zenehallgatásra, netezésre (itt azért számításba kell venni az említett oldaltördelést), adattárolásra (nagyobb memkari esetén), filmnézésre, kis mértékben játékra ajánlom a Waveket. (I. és II.)
Ellenben ha fontosak a közösségi alkalmazások és a sok letölthető tartalom, illetve a nagymértékű testreszabhatóság, sok levelezés állandó szikronizálással akkor inkább egy androidos készüléket javasolnék.És most jöhetnek a kövek rám
-
duvi
nagyúr
válasz
happy555 #39868 üzenetére
Ha csak a háttérkép úszás a gond, akkor csinálhatsz magadnak sajátot is 480x800-as felbontásban. Ebben a méretben nem fog "úszni" a háttér. Megtartod a kedvenc témádat és beállítod a saját hátteredet hozzá.
Illetve ha nincs kedved sajátot készíteni akkor a kugli segít ebben is: -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #39866 üzenetére
"az IP4-gyel folyton a szervízbe járnak, az Androidot nem szeretem, a WP7 távol áll tőlem, a Nokia meg unszimpi, és most már a badával is tele van a hócipőm."
És ezek után hogyan tovább?Mi lesz az utód? Mert ugye azt tudjuk, hogy tökéletes nincs és nem is lesz soha. Telefonból se.
-
duvi
nagyúr
válasz
Olyasmi #39830 üzenetére
Elvileg 10 Mb körül van a beépített PDF olvasó (Picsel file viewer) méretkorlátja.
A fizetős Picsel Smart Office már 60 Mb-ig tudja megnyitni a PDF-eket. Tedd fel az ingyenes BadaSI progit és nézd meg benne, hogy mennyi szabad memóriád van. Lehet, hogy túl sok minden fut nálad (akár widgetek is) és felzabálják a szabad memóriádat. Próbálj egy restartot és kapcsolj ki mindent a systemen kívül. Ha így se sikerül akkor vagy magával a PDF file-al vagy a telóval lesz a gond. -
duvi
nagyúr
Egy jó hír a mai napra
Újra él az appstore Kedvezményes alkalmazások direkt linkje!
-
duvi
nagyúr
Végre egy offline szótár magyar nyelvi támogatással is!!!
tran-go EU-3 II 840Ft a jelenlegi ára. -
duvi
nagyúr
És egy kis szórakozás:
Kiderült a Wave-ről, hogy igazából egy szupertitkos ultraszonikus fegyver, amivel mellékesen telefonálni is lehet -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #39608 üzenetére
Igazából csak az S9500 miatt linkeltem be a cikket.
Számomra csak ez volt az újdonság.
A 2.0-ról már több helyen is a szeptemberi megjelenést prognosztizálták.v.szandra
Az S8530 Wave II négy féle színben is kapható: Ebony Gray, Silver, Pink, Black
Gondolom ebből téged a pink és silver érdekelne. ITT több szinben is rendelhető. -
duvi
nagyúr
Jön a "harmadik hullám"?
-
duvi
nagyúr
válasz
pezolka #39584 üzenetére
Ha kész vagy a multival akkor ne tegyél fel semmi külső alkalmazást. Csak a szűz rendszert teszteld. Ha így is gond van akkor sanszos, hogy hardveres hibád van. Ellenben ha így minden ok, akkor egyesével pakold csak vissza a progikat. Mindegyik után teszt. Talán így megtalálod a hunyót.
-
duvi
nagyúr
válasz
pezolka #39577 üzenetére
Csak a szűz rendszer van feltelepítve? Nincsenek visszamásolva a régi widgetek?
Mintha megkajálná a memóriádat vmi alkalmazás. Ezért nem tudna elindulni a Smart Office is. Tedd fel a BadaSI segédprogramot. Ebben meg tudod nézni a használt/rendelkezésre álló/szabad memória mérteket.
Nálam alaphelyzetben így alakul:
App limit: 73MB
APP used: 7MB
App Free: 66MB -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #39566 üzenetére
Pontosan! Elég rossz üzletpolitika
Ráadásul visszaemelték a Picsel Smart Office-t 2800 Ft-ra
"Kicsit" kaotikusan működtetik az Appstoret.
Hogy valami jó is legyen a mai napban, kijött két új Gameloft játék.
Ráadásul 290 Ft-os áron!
Earthworm Jim HD
Blades of Fury HD
Ne legyen igazam, de akinek tetszik az gyorsan vegye meg mert sanszos, hogy fel fog menni az áruk. -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Már harmadik napja nem tudom elérni az appstore akciós listájáthttp://www.samsungapps.com/topApps/topDiscountApps.as?deviceID=GT-S8500&COUNTRY_CODE=HUN&LANGUAGE_CODE=HUN
Csak egy hibaüzenet fogad.
Megváltozott az elérési út vagy megszüntették az oldalt?
Valakinek van infója erről? -
duvi
nagyúr
Facebook használóknak megjelent egy m.facebook widget. Ára 290Ft.
Az a furcsa, hogy számítógépről nem találom a magyar appstoreban.
A telefonon fellépve viszont benne van az újdonságok listájában. -
duvi
nagyúr
válasz
patyia #39535 üzenetére
A Wave I és II-höz ingyen adják a Route66-ot 30 napos teljes értékű navigációval (ahogy leslieke le is írja az általad linkelt oldalon) A 30 nap letelte után is használható marad offline helymeghatározásra. Csak a navigáció kapcsol le. Fullos és állandóan ingyenes navi nincs a Wavekre.
-
duvi
nagyúr
Nem egy hatalmas kedvezmény de most 2800 Ft helyett 2240 Ft lett a Picsel Smart Office. Viszont nem akciós árat írnak ki rá. Elképzelhető, hogy tartósan csökkentették az árát? Ez egy jó tendencia lenne! Ahogy nő az appstore vásárlók száma, mehetnek lejjebb az árak is
-
duvi
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #39173 üzenetére
Szia!
Szerintem ebben az árban/minőségben fém androidos telót nem fogsz találni
Androidos piacon árban/minőségben talán a Motorola Defy áll legközelebb a Wave-hez.
Ráadásul neked főleg "terepre" kell a teló és erre pont jó a Defy.
Viszont én a helyedben inkább ITT érdeklődnék a készülékválasztás ügyben -
duvi
nagyúr
Biztos, hogy működik a gps-ed? Teszteld le a GPS status programmal. Tedd ki ablakba vagy szabad ég alatt tesztelj!
-
duvi
nagyúr
Akciós áron egy Bada Special Winners játék: Rainy day
840 Ft helyett most csak 290 Ft. -
duvi
nagyúr
Szia!
Ha megcsináltad ITT a regisztrációt az extra szolgáltatásokhoz és bekapcsoltad a Mobilkövető funkciót a készülékeden.
Három szolgáltatás van elvileg:
1.Telefon lezárása
2. Felhasználói adatok törlése
3. Coordináta adatok lekérése (sajnos nekem azt írta ki, hogy Your region not supported)
Tehát pont ami neked kéne az nem támogatott szolgáltatás Magyarországon.Ha bejelented a rendőrségen a lopást, akkor utána elvileg meg lehet kérni a szolgáltatódat, hogy IMEI szám alapján megkeressék a készüléked jelenlegi helyzetét. Persze kell a számla és az IMEI szám is hozzá.
-
duvi
nagyúr
Játékosok figyelmébe ajánlom!
Mától akciós áron a MONOPOLY Classic EA játék.1120 Ft helyett 560FT most. -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Az eddigi 8400 Ft-os alkalmazás árak sem voltak gyengék, de ITT valakinek nagyon elgurult a gyógyszere -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Játékosok figyelmébe ajánlom a a jelenlegi akciós kínálatból a Worms-öt. 1960Ft helyett most csak 560 Ft az ára. Valamint a Need For Speed™ Shift is 560 Ft akcióban. -
duvi
nagyúr
válasz
KlinkerDR #38233 üzenetére
Szia!
Az első hozzászólásban szereplő beállításokat nézted már?
"Hogyan kell GMail fiókot beállítani?"
Exchange ActiveSync Gmail esetén
Push beállítása -
duvi
nagyúr
leslieke! Elkészült a külön saját bejáratú témád !!!
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #38121 üzenetére
Pedig eléri, és meg is haladja
Az utóbbi napokban figyelemmel kísértük a számszerű növekedést. (ez a magyar appstorera vonatkozik természetesen)
-
duvi
nagyúr
Ma délelőtt 6212 volt az össz alkalmazásunk az appstoreban. Most 6594-nál tartunk. Ebből 4023 a Wave I és II kompatibilis alkalmazás. Tegnap egy nap alatt 288 újat tettek fel. Ma már 382-nél tartunk. Ezzel a tempóval elég hamar utol fogjuk érni az angolokat. (náluk jelenleg 8630 db a teljes kínálat)
(tegyük hozzá, hogy náluk sokkal nagyobb a készülék választék is) -
duvi
nagyúr
válasz
jaimee #38054 üzenetére
Szia!
Ugyan az a hardver és a sebesség mindkét Wave esetében. Szoftver detto ua. 1.2-es bada. Csak a kijelző mérete és típusa eltérő. (talán a RAM mérete is, de erre nincs egyértelmű válasz) Szerintem a két Wave közül a kijelző méret alapján érdemes választani. Ha elég neked a 3,3" akkor Wave I. Viszont ha fontos a kijelző nagysága, akkor inkább a 3,7-es Wave II a nyerő számodra. -
duvi
nagyúr
Találtam az újdonságok között egy sokak által hiányolt alkalmazást:
BadApps Launcher³
290 Ft és cserébe 29 alkalmazás közül válogathatunk gyorsindító ikonokat.Varszegig
Akkor csak nekem újdonság a 29 alkalmazás választó? Eddig nem találtam ekkora választási lehetőséget egyik hasonló alkalmazásban se. -
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #37984 üzenetére
Érdekesen alakulnak az appstore számadatok. Tegnap este amikor beszélgettünk erről, 5924 alkalmazás volt fent összesen. Most megint lekértem az összes találatot és 6212 lett az eredmény. Egy éjszaka alatt 288 új alkalmazás került volna fel
Az is igaz, hogy már benne van a kiválasztható eszközlistában a P1000 és I9000. Bár ezek együttesen sem teszik ki ennek a növekedésnek a felét seSan398
Bezony, én is erre leszek kíváncsi -
duvi
nagyúr
Tegnap elindítottam(18-án) és bármit állítottam/kapcsolgattam, mindig a másjus 19-i előrejelzést mutatta a kezdő oldalon.(18-i adatokat sehol nem találtam) Most ráfrissítettem és ma is május 19-i adatokat ír ki. Vagy utolérte magát vagy a frissítési rendszere nem konzekvens?
-
duvi
nagyúr
Ha jól sejtem egy ilyennek mi is örülnénk Samsung Mobile Print Főleg ingyen.
Mára abba is hagytam a bogarászást. Nem tesz jót az idegrendszernek
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #37981 üzenetére
Thx! Igy már minden ok. Én is rákerestem és találtam több androidos alkalmazást is.
Az eszköz kiválasztásnál még csak a 3 badás készülék található. Valószínűleg átmeneti állapotban van az appstore. Folyamatosan töltik fel az új tartalmakat vagy olvasztják össze a két appstoret. (bada+droid) Találtam a P1000 tabletre is alkalmazást.
Tartok tőle, hogy most lesz csak igazán sírás-rívás a badás oldalon -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #37977 üzenetére
Valóban téma a nagy része, de elég gyakran változik és néha bekerül pár hasznos alkalmazás is. Ha nem is mindig ingyen de jelentős árengedménnyel. (pl. tegnap még a PocketSafe is akciós áron volt elérhető)
mrhitoshi
Akkor én bénáztam vagy csak nincs jogosultságom a képhez -
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #37972 üzenetére
Már csak egy lakatolt doboz grafika fogad a linkelt oldalon. Lehet, hogy valaki idő előtt beélesítette az oldalt aztán gyorsan észbekaptak és lockolták az oldlat
Fizetőssé tették a FinalStrike3D játékot
Igaz, hogy csak 290 Ft de akkor is rossz hír az újoncoknak.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Nálam jól működik wifivel.Én csak az aktuális aznapi időjárás jelentést hiányolom belőle. A súgójában se találtam erre megoldást. Vagy csak én bénázok és nem találom?
A célkereszt "GPS coordináta vagy a cellainformációk alapján automatikus térségválasztó Magyarország területén belül".
-
duvi
nagyúr
Nincs FB-om ezért csak halkan kérdezem. Nincs lehetőség hagyományos nézetre visszakapcsolni? A bejelentkező oldalon alul van egy "Teljes oldal" opció, amivel mobil nézetről visszavált hagyományos üzemmódra. Ugyan úgy mint a google oldalán is felkínálja a Mobil és "Hagyományos" nézetet egy kapcsolóval.
-
duvi
nagyúr
Van rá külső alkalmazás. PocketSafe a neve. Most akciós áron meg lehet venni 560 Ft-ért. Ha nem akarsz fizetni érte, akkor van egy általános védelem a személyes adatokra: Beállítások/Biztonság/Adatvédelem.
-
duvi
nagyúr
Nem tisztem védeni a samsungot, és részben igazat is adok neked.
Ellenben szerintem nem szabad az időtényezőn kívül megfeledkeznünk egy fontos tényről. Mégpedig arról, hogy a Nokia és az Apple kizárólag a saját rendszerükre koncentrál(t). Az indulás előtt volt idejük kényelmesen felkészülni, fejleszteni az új rendszerükre.
Ezzel szemben a samu szimultán fejleszt droidra és badára is. Gondolom nem akartak mindent egy lapra feltenni és a bada indulásával leállítani egy jól futó üzleti vonalat (az androidot). Ez őrültség lett volna
Innentől viszont meg kell osztaniuk az erőforrásokat. Mind az anyagi mind a fejlesztési vonalon. Akármennyire is szeretnénk, mindent egyszerre nem lehetA droid hozza most a pénzt és arra kell koncentrálni. Mellette amennyi belefér szép lassan fejlesztik a saját rendszerüket is. Ha sikerül lassan befuttatniuk, akkor valószínűleg mozdulni fog a mérleg nyelve és egyre többet invesztálnak a badába is. Nem kizárt, hogy ez a lassúság lesz a veszte de anyagilag akkor sem kockáztattak akkorát, mintha egyből leálltak volna az androiddal és csak a badát erőltették volna.
Elnézést a hosszúra nyúlt okfejtésértszimike79
Jogos! A végleges listában fel kell majd tüntetni. -
duvi
nagyúr
Itt az én ajánló listám
Ingyenes játékok: Defen-G Astro / FinalStrike3D / Hubbly Bubbly 2
Ingyenes alkalmazások: Video Keeper / TuneIn Radio / hvg / LED Flashlight / BadaSI / WifiDiscover / SPB TV / GPS status / FlashlightPro / Hubble Image Viewer / bLock / StickerCamera2 / Picasa Pics
Fizetősből csak az akciós Asphalt 5-öt vettem meg 290-ért.s4tch
Igen a fent említett számok a 8500-ra vonatkoztak (ill a 8530-al is kompatibilis) -
duvi
nagyúr
Ha már számokról beszélünk, akkor legyünk igazságosak
A magyar appstore jelenleg feltöltés alatt van. Ha lassan is de folyamatosan jönnek az új appok. Vegyük mondjuk az angol appstoret, ahol a magyar 3518 helyett 4617 alkalmazás van. (még ha nem is tízezres a különbség, azért arányaiban elég jelentős) -
duvi
nagyúr
+1
Hogy kicsit oldjuk a kibontakozó feszültséget lenne gy 5letem a tisztelt fórumtársakhoz!
Csinálhatnánk egy alkalmazás ajánló sorozatot. Mindenki megírhatná az általa hasznosnak ítélt ingyenes és fizetős alkalmazások toplistáját. Ezzel előre választ adnánk pár kérdésre az érdeklődők számára, valamint egymásnak is tudnánk segíteni a személyes tapasztalatok révén.
Ilyesmire gondoltam. LINK
(A Wave II topicban volt konkrét kérdés/kérés egy új Wave tulaj részéről) -
duvi
nagyúr
Szia!
Régen megcsináltam javas könyvolvasó formátumban egy könyvsorozatot. Próbaképpen felraktam a Wave-re. Csak az első indításnál kért engedélyt. Azóta egyszer se kérdezett rá és mindig onnan nyitja meg a könyvet ahol előzőleg abbahagytam. Ha gondolod akkor szívesen elküldöm mailben kipróbálni.Paca2
Gratula a honosításért! -
duvi
nagyúr
válasz
matthews #37719 üzenetére
Szia!
Nekem egy Linksys WRT54G routerem van már több mint 2 éve. Az előző telefonom egy LG KM900 Arena volt. Ez nagyon érzékeny volt a különféle router típusokra, sokaknak gondja volt a stabil wifi kapcsolattal. Nekem hálistennek a Linksys tökéletesen üzemelt(mel).
Azóta is ezt használom és csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a típust és a márkát.
Az SPBTV is jól szuperál vele. -
duvi
nagyúr
válasz
matthews #37712 üzenetére
Szia!
Mostanában a SILICON POWER kártyák terjedtek el a Wave fórumon.
Úgy tűnik jelenleg megbízhatóbbak mint a Kingstonok (sok hamisítvány kerülhetett a piacra ezekből) ITT nézz körül memkari ügyben.
Ha már újat veszel, akkor érdemes a sebességre is odafigyelni. (pont a HD videó felvételnél van jelentősége) Class 4-től felfele érdemes nézelődni. Ha belefér a keretedbe akkor egy SILICON POWER 16GB MicroSD Class 10 kártyát javasolnék. -
duvi
nagyúr
Találtam egy egész jó kis multifunkciós widgetet Galaxy SII designal. Főleg azoknak ajánlom akik szeretnének kitenni pár hasznos alkalmazásindítót a kezdőképernyőre:
Galaxy Weather Clock
Igaz, hogy fizetős de csak 290 pénzt kérnek érte. -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Ha valaki volt olyan krőzus és beruházott egy Picsel Smart Office-ba megtenné, hogy megosztja velünk a tapasztalatait?Nagyon megköszönném
Erre vártam a legjobban az appstoreban, de a 2800 Ft eléggé durva ár lett
Engem konkrétan a file méret illetve az oldalszám korlát érdekelne. A gyári Picsel File Viewerünk ugye korlátokkal küzd. Nagyobb oldalszám vagy file méret esetén már nem tudja megnyitni az adott filet. -
duvi
nagyúr
válasz
p_zsolt #37662 üzenetére
Látom, hogy az új készülékek között szerepel de ennek ellenére is fenntartom az előző állításomat. Azt el tudom képzelni, hogy valaki eladta/beszámíttatta pár hetesen nekik.
Én mindenképpen tisztáznám velük ezt az "új T-s Wave 24 hó gari" kijelentésüket.
Mégis hogy árulhatnak ők hivatalos T-s garanciával bármilyen készüléket
Egy apróság de ha már beszélsz velük, akkor kérdezz rá az adatkábelre.
Ugyanis nem szerepel a telóhoz adott tartozékok listájában:
"A csomag tartalma: telefon hálózati töltő akkumulátor headset Hálózat: T-mobil Garancia: 24 hónap garancia Magyar nyelvű menü: Van "TomWexX
Szerintem nem éri meg a fáradságot az egész project.
Arról nem beszélve, ha valami csoda folytán sikerülne is egy stabilan működő verziót összehozni, szerinted lenne állandó frissítés is hozzá
Ha androidot szeretnék, akkor azt vettem volna -
duvi
nagyúr
Szerintem van. pl: Tom Clancy`s H.A.W.X Igaz, hogy nem is olcsó darab.
-
duvi
nagyúr
válasz
kriver #37506 üzenetére
Szia!
"A Wave II. egy tizessel ocsóbb 2 év gyári garival, de a SLCD minősége, és fogyasztása miatt nem szimpatikus."Csak a pontosság kedvéért. Nem SLCD hanem SCLCD (Super Clear LCD) panel van a Wave II-ben. Én nem mondanám, hogy gond lenne ennek a minőségével
Kimondottan szép színek és erős kontraszt jellemzi. Ráadásul napfényben is jól látható a képe. A tesztek alapján a fogyasztása valóban nagyobb mint a Wave I-nek (minimálisan), de még így is kiemelkedik az átlag okostelók mezőnyéből.
Zárszóként pedig idézném a Mobilarénás tesztből az ide tartozó részt:
"a Super Clear LCD technológiájú képernyőnek pedig nem kell szégyenkeznie, könnyedén hozza (és egy kicsit át is lépi) a high-end telefontól elvárható szintet." -
-
duvi
nagyúr
A kijelzőn lévő akksi ikon alapján gondoltad 50%-osnak, vagy megnézted a rendszerinfóban és ott írta ki konkrétan, hogy 50%? Az ikon ugyanis néha kicsit lassan reagál és ezért kicsit csalóka az általa mutatott érték. Lehet, hogy 30% volt csak a valódi szufla? (bár akkor is tovább kellene bírnia)
Az üresjárati terhelést nézd meg. Stabilan 1% kell, hogy legyen ha minden ok.
-
duvi
nagyúr
A kézikönyv szerint: "A roaming közbeni adatszolgáltatások használatának engedélyezése" Külföldi hálózatokon is engedélyezed az adatforgalmat, aminek eltérő díjai lehetnek a hazai előfizetésedhez képest. Magyarán többletköltséged lesz a használatával. Pl. ITT a T-mobile roaming szolgáltatásának a listája.
Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest