- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cancerbats #3227 üzenetére
Képeket kies nélkül is fel tudod tenni a telefonra.. Adattár/háttértár módban, így bemásolod az telefonon lévő images mappába és onnan választod ki mint háttérkép.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
csimmasz #2824 üzenetére
hogy tudok másolgatni pc-nélkül a telefonnal.
A Saját fájlok menübe lépve, középen lent látsz 3 "pöttyöt", bökj rá és ott lesz a varázsszó: Másol. Én lőn csoda, másolgathatod a fájlokat!
azt hittem kicsivel többet tud alpból.
Melyik telefonban van alapból beépített kétpaneles TC-klón?
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Egy megoldás létezik az SMS másolásra: régi telefonban SIM-re másolni, új telefonban lemásolni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cancerbats #2694 üzenetére
Én még ilyenről nem hallottam, hogy van érvényes Samsung garanciád, akkor a Samsung elküld a fenébe.
A javaslatom, hogy várd meg amíg lesz a telefon a szolgáltatóknál, azok tuti gyári garanciásak lesznek. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
cancerbats #2692 üzenetére
A telefonok dobozán van egy címe (mint az alkoholnál), ha ez sértetlen, akkor tuti új telefont kapsz. A dobozt csak a címke felszakításával lehet kinyitni.
-
leslieke
Jómunkásember
Ebben a problémámban valaki tud segíteni?
-
leslieke
Jómunkásember
maximum a fólia elfogadható. De annak sincs sok értelme, karcálló az üveg.
-
leslieke
Jómunkásember
KIES probléma!
Windows XP SP3, a Kies és a telefon látja egymást.
A kies viszont nem látja a vezetékes netet! (Restart már megvolt.)A firmware frissítésnél azt írja, hogy "nem érkezett válasz a kiszolgálótól, bizonyosodjon meg róla, hogy az internet aktív és próbálja újra."
Tud valaki erre valami megoldást?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
richies #1000 üzenetére
Sikerült beállítanom a privacy lock funkciót is. Jelszóval védi a jegyzet, naptár, feladatok, saját fájlok, videolejátszó, e-mail, üzenetek és névjegyzék menüket.
Arra viszont nem jöttem rá, hogy lehet ezt a kört szűkíteni vagy bővíteni. Valaki?
-
leslieke
Jómunkásember
Itt van kettő widget:
http://olcso-tarhely.com/muveszur/i8910%20HD/BUIS.wgt
http://olcso-tarhely.com/muveszur/i8910%20HD/BUBUI.wg
HTC óra, dátumkijelző és időjárás jelentés. Az első fekete, a második kék témájú, ha jól emlékszem.
Ez utóbbihoz net is kell, különben folyamatosan a "frissítés" látható csak!!!
-
leslieke
Jómunkásember
Widget telepítés menete:
1. keresel a neten wgt kiterjesztésű widgetet,
2. felmásolod a telefonra. én az egyéb mappába tettem),
3. Megkeresed a fájlt a telefonon,
4, futtatod,
4, rákérdez, hogy "aláíratlan fájl, folytatod-e a telepítést?" (Angolul),
5. Ráböksz a Yes-re, feltelepül,
6. Megjelenik a widgetek közt, és máris használható.Ezt egy htchd2clock.wgt telepítésével próbáltam ki.
-
leslieke
Jómunkásember
Widget telepítés! Bármilyen widgetet lehet telepíteni a telefonra. Tegnap kipróbáltam és a htc hd2 clock widgetet szépen feltette, ki is tudtam tenni az "asztalra." A telepítéskor szól,hogy aláíratlan widget, de utána, ha igent nyomsz felteszi.
-
leslieke
Jómunkásember
Fejhallgatót próbáltátok már?
5.1-el a filmek nagyon jól szólnak.
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi. Jól sejtettem. Ennek ellenére is tetszik a telefon.
Tegnap wifin keresztül szépen leszedett a hotmailes fiókomból 50 levelet 1 pillanat alatt és a Samu Apps-ról is jöttek le a fájlok.Nekem a Dupla Óra van kint. A Naptár is jó lenne, de sehogy se bírtam rávenni, hogy a 2 egy képernyőre kerüljön.
-
leslieke
Jómunkásember
Kezdőképernyő csak a widget lehet?
Ki milyen widgetet tett ki az első oldalra?Nekem a menü jobban tetszene kezdőoldalnak.
-
leslieke
Jómunkásember
Brutális a videólejátszó! Gyönyörű kép, kiváló hang.
TBBT összes (640x352@24fps) és Rome S01 (608x336@25fps) sorozatokkal teszteltem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #2045 üzenetére
Ezt még nem próbáltam ki.
De az Arenáról nagyon szépen átkerültek a névjegyek és a naptár bejegyzések is. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #1925 üzenetére
Extreme digital-nál már 10ezret esett is. 114.990 --> 104.990
Sokkal inkább csak a normális árra vitték le. Biztos nem jött be nekik a rablási hadművelet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
taschner #1831 üzenetére
Itt találsz autós töltőket hozzá.
Egy kis guglizással te is megtalálnád!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
aadrian #1828 üzenetére
ez a BADA cuccz egy linux lényegében
Ahogy mondod, Samu saját fejlesztése.
gyári KIES (Windows-os, felhasználóbarát, klikkelgetős) szoftver
Fentiek miatt szomorú, hogy csak windowsra létezik a KIES. Így a linuxomon nehéz lesz frisíteni, mert nem hiszem, hogy Wine alól is tökéletesen működne.
-
leslieke
Jómunkásember
Telefonvásárlóknak:
Most kaptam egy ismerőstől az infót, hogy a telefon bruttó nagyker. listaára: 102,375 Ft
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
rObika8802 #1532 üzenetére
Vagyis elküldték neked is a nagy semmit.
A szolgáltatók szeretnek titokzatoskodni, mintha ők lennének a jótevő csodatündér, aztán egyszer csak hip-hop megjelenik a telefon náluk is. -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Jaj de jó, hogy engem ez a social-hub körüli mizzéria nem érint. Nekem ugyan mindegy lesz, hogy basic vagy premium módba állított telefont kapok majd.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
dirty.yakuza #1442 üzenetére
Nincs ebben semmi extra. 3 éve Vodától Se k800i-t vettem függetlenül, előfizetéssel. Szerintem ma már egyre kevesebb telefonra teszik rá a szolgáltató zárat, mert nem a telefonnal hanem a hűségnyilatkozattal kötnek magukhoz. A SIM kártyát meg olyan telefonban használod, amiben akarod, csak fizess.
-
leslieke
Jómunkásember
Én nem bizonytalanodtam el.
A social része nem érdekel,hogy basic vagy perimum lesz. A többi funkció meg eddig tetszik. Ami hibák akadnak azok szvsz az első legyártott széria gyerekbetegségei lesznek. Arra számítok, hogy a szolgáltatóknál már a második adag jelenik meg, egyre kevesebb ilyen jellegű hibával.
-
leslieke
Jómunkásember
Neked lesz igazad!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest