- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Hogy a wave 3-ba miért nem bírtak superamoled+-t rakni, azt soha nem fogom megérteni!
-
TomWexX
addikt
Akit érdekel, most kezdődik a Samu bemutatója IFA-n! <Facebook Livestream>
Aki nincs fent Facebookon: Direct LINK
-
TomWexX
addikt
Igazából szinte semmi különbséget nem vettem észre a JL2 és a KF3 között! Viszont a JL2 FULL, a KF3 pedig csak update, azaz fel kell tenni először a KF2-t, majd rátolni a KF3-at! Magyarul azzal több dolgod lesz!
Arról meg már nem is beszélve, ha független a telód (ha nem az, akkor meg preconfig XEH-re és annak fog látszani) akkor KIES-sel bármikor update-elhetsz KF3-ra. -
TomWexX
addikt
válasz
unrealnoise #45262 üzenetére
Ha már cserélsz, akkor egyértelműen RAY!
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #45243 üzenetére
Mi is???
-
TomWexX
addikt
válasz
taschner #45233 üzenetére
Nálam egy kicsit segített rajt az, hogy kikapcsoltam a pislogás érzékelést, meg alapra állítottam mindent. Így most többször marad zöldön a keret.
bokrosolajos: Egyébként simán jó képeket lehet csinálni a 'tapis gombbal' is, csak érteni kell hozzá!
Megnyomod a gombot, fókuszál, majd amikor elakarod sütni egyszerűen csak elengeded! Miért is mozdulna be ilyenkor??? (használtam már ilyet, és tudom hogy jó) Csak akkor gáz a fizikai elsütő gomb hiánya, ha magadat akarod fényképezni, olyankor valóban kényelmetlen a képernyőt tapicskolni.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #45201 üzenetére
És a RAY-ről mi a véleményed? Nekem az jön be a legjobban!
Egyébként én is eldöntöttem, nekem sem lesz Wave 3-am, és valószínű én is visszatérek SE-ékhez.
(de nem most, majd csak jövőre, és nem is biztos hogy SE lesz belőle hanem HTC vagy Samu, csak nem Wave)
-
TomWexX
addikt
válasz
BlackTreff #44710 üzenetére
1 perc alatt megtaláltam!
"A megoldás: kikapcsoltam, töltőre tettem, vártam vele pár percet, míg rendesen elkezdte a töltést. Aljzatból töltő kihúz, majd kábel másik vége a telefonból. Bekapcsoltam és most 5 perc után se ugrál az USB ikon. Kopp-kopp-kopp!"
(Eredeti HSZ) -
TomWexX
addikt
válasz
BlackTreff #44706 üzenetére
leslieke pár hónapja hasonló cipőben járt, keress vissza a megoldásra! Vagy lehet közben jelentkezik, és leírja a megoldást.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Rock - Wide
Electrohoz szerintem ez a legjobb. -
TomWexX
addikt
válasz
kennyke #44271 üzenetére
Igen, a memória kezelés valószínűleg javítva lesz, mert jelenleg ez a legnagyobb hibája a badának.
Ez az online mód nekem soha nem jön elő, bár nekem Wave I-em van, majd egy II-es tulaj talán tud ebben segíteni...pl. Duvi, vagy Teaway.
A böngésző alsó és felső részének eltüntetése attól függ hogy milyen firm van a telódon, a régebbiekben még kikapcsolható míg az újaknál már állandó. 2.0-ban egyébként a böngésző mérdföldköveket javul, hasonló lesz mint az androidon.
Badán nem lehet hackelni úgy mint droidon, ez annál jóval zártabb/egyszerűbb. Persze vannak szervizmenük ahol belelehet nyúlni a rendszerbe, de pl. cash memory format itt nincs. (bár nem is lassul be 2 hét után úgy mint egy droid)
szerk.: Közben látom Duvi már próbál segíteni....
-
TomWexX
addikt
válasz
kennyke #44267 üzenetére
Üdv, és grat a telóhoz!
1. sajnos normális
2. Böngészőben alul könyvjelzők, majd a felső sávot jobbra húzd!
3. Ezt hol kérdezi?
4. Ha kompatibilis lesz az adott app a 2.0-val, és megvannak azok a mail címek amikkel leszedted, igen.
5. Vannak különbségek, de szerintem nem sok.
6. Mennie kell 3g-n is.
7. Nem lehet felbontást állítani.Max ha leszeded 720p-ben a video keeperrel.
8. Nem, max SIM-en át vinni párat, de lehet van valami megoldás, csak én nem tudok róla.
9. Sajnos ez is ilyen
10. Memória elfogyás esetén bezár pár widgetet.Egyébként ezek közül jópárat remélhetőleg javít majd a 2.0!
-
TomWexX
addikt
Egy kis összesítés.
A lényeg benne, hogy 2011 Q2-ig több mint 2 milla badát értékesítettek, ez 1,9%-a az ezidőben eladott okostelóknak. -
TomWexX
addikt
válasz
doctorur #43381 üzenetére
Win7 64bit-en frissítettem 128-as KIES-sel hiba nélkül! Tehát nem ez a gond...
Ez a sz.gépnév beírás számomra is rejtély, jó lenne tudni hogy mi a megoldás. (annak ellenére hogy nálam nincs)(#43384) Hanz: Egyszer régebben nekem is volt ilyen, de a hiba üzenet alatt végülis megcsinálta a frissítést. Nézd meg hogy a háttérben nem e megy tovább a csík!
-
TomWexX
addikt
Van már valakinek infója arról, hogy mi lesz a buherált prem.soc hubbal ha frissítek JL2-ről KF3-ra???
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #43286 üzenetére
Nekem aztán mindegy kire fogod, de én úgy vagyok vele hogy ha hardvert cserélek a gépben, (nem ram meg vid.kari hanem alaplap, proci, vinyó) akkor a windózt is újrahúzom, mert driver kompatibilitási gondok adódhatnak.
Na nem azt akarom ezzel mondani hogy a KIES a vezető csúcsszoftver, de az is igaz hogy nekem eddig úgy működött ahogy kell! Hiba nélkül. (nagyrészt) -
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #43276 üzenetére
Lehet hogy az a baj, hogy nem telepítetted újra.
Nekem mikor még XP-m volt, évente kellett újraraknom, pedig nem is szemeteltem össze semmivel. Win 7 a legjobb/legstabilabb a microsoft házából, ez tény... -
TomWexX
addikt
válasz
eladogeppc #43263 üzenetére
Jelenleg az egyetlen elérhető magyar firmware van a telefonodon (ami egy márciusi firm), szerintem most már várd ki a 2.0 megjelenését! Addig felesleges frissítgetni, mert csak az időd megy vele, és nagyon előrébb sem jutsz.
(#43264) duvi: De wave I-ben hol van a KIES telepítő? Mert szerintem ezen nincs ilyen funkció.
-
TomWexX
addikt
válasz
eladogeppc #43261 üzenetére
Ha felteszel egy független firmet samfirmware-ről, és a régiókódot preconfiggal átálítod pl. XEF-re, akkor engedi a Kies a frissítést! Viszont így nem lesz magyar nyelved, tehát felesleges procedúra lenne az egész. Amúgy sincs semmi lényeges változás a wave II. 1.2-es firmei közt.
-
TomWexX
addikt
2.0 bétások!!
A sms küldés utáni értesítési jelentés hogy működik 2.0-alatt? Ugyanúgy külön sms-ként jelenik meg mint 1.2 alatt? Jó lenne ha egyszerűen csak jönne egy válasz amit leokézok és el is tűnik utána.
-
TomWexX
addikt
válasz
-atesz- #42993 üzenetére
Egyetlen egy magyar szoftver érhető el wave II-re, de az is T-s. Bővebb infóért ezen az oldalon olvasd el az első hsz-t!
-
TomWexX
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #42970 üzenetére
Ha fent vagy Twitteren, akkor a Samfirmware-t kövesd! Ha van infó ők tuti írnak róla!
-
TomWexX
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #42874 üzenetére
Lesz!
Július 26.-i Twitter bejegyzés:
"Our testers will leak details about the new bada versions. Roms will online this weekend. Newer roms MID August #bada"(#42875) kasee: Mindkét esetben újra lehet telepíteni, mert a saját oldal - letöltésekben ott lesznek a már megvett/letöltött appok!
-
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #42799 üzenetére
Valóban!
Mindenesetre elmentem egy notepadba az email címeket hogy később Kiessel is letudjam tölteni, mert az email cím ugyan már nem él (10minutemail), de továbbra is be tudok lépni vele appsba.Tudtok adni ötletet mit érdemes megvenni? Eddig a Fruit Ninját, Plants vs Zombies-t, DdefenG-t és az International Snooker-t "vettem" meg.
-
TomWexX
addikt
válasz
snecizero #42794 üzenetére
Most próbáltam, még a 10minutemail-el is működik!
Csak akkor lesz necces a dolog, ha multival teszem fel a 2.0-t, mert akkor elveszik az app! Persze csak akkor ha kompatibilis lesz vele.
Közben találtam egy témát (Blood [SonicThemes]) 2800HUF-ért!
Na ki akarja megvenni??? -
TomWexX
addikt
válasz
formanekzs #42777 üzenetére
Ha van kedved vele szórakozni, akkor csináld meg mégegyszer a preconfigot XEH-re! (gondolom nincs kedved hozzá
) JL2/JL1 van fent?
szerk.: Visszaolvastam és most már tudom hogy az van fent!
Itt mire gondoltál? :
"...A telefont is felismerte, de eddig mindkét helyre kiírta az aktuális szoftver verziót...." -
TomWexX
addikt
válasz
formanekzs #42774 üzenetére
Úgy, hogy először fagyjon be a Kies annyira, hogy csak a reinstall segítsen rajta, majd újratelepítés utáni frissítés közben jelezzen egy csomó hibát, majd harmadjára sikeresen frissüljön a program!
Ugyanis nálam így zajlott le a folyamat.
Komolyra fordítva nekem továbbra is azt írja hogy ez a legfrissebb készülékszoftver, tehát nálam nem lehet hiba. -
TomWexX
addikt
Na lefrissítettem én is a KIES-t, és a T-s XEH-re csinált telómra továbbra is azt írja hogy ez a legfrissebb készülékszoftver.
Tehát aki hasonló cipőben jár, és az új KIES "nem frissíthető"t ír ki, az user error.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
Necro_Ramone #42408 üzenetére
"...de legalább van helyette elsütőgomb a képernyőn, annyira kellett a fizikai mellé..."
Nekem ez nagyon jól jön, mert a fizikai gombom nem működik!Egyébként ez nem a végleges verzió, talán azért döcög még sok helyen! Felesleges így lehúzni egy bétát! A menü átrendezés meg szubjektív, valakinek bejön, valakinek nem! Nekem a képek/videók alapján tetszik...
(#42409) Tomajdon: Magyar CSC-ből a JL1 a legfrissebb sajnos.
Vagy rosszul tudom?
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #42334 üzenetére
Mit gondoltál, hogy rajt marad minden??? Feketén-fehéren le van írva, hogy a multi mindent töröl!
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #42281 üzenetére
A ma megjelenő firmekre ezt írják:
"Whats not working?
Not all apps from bada 1.x works with this Beta"+itt egy lista hogy mi működik a 2.0-n! (németül) (Ez nem a mai firmmel készült lista)
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #42279 üzenetére
Igen! Multival azt teszel fel amit akarsz, (persze ha full firm-ről van szó) nincs megkötve minek kell fent lennie.
-
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
snecizero #42195 üzenetére
Még egy helyről ki kell venni a pipát ha nem akarsz nyilat, egyrészt onnan amit leslieke írt (Nyíl kikapcsolása: Több -> Beállítások -> Kijelző és világítás -> Térképképernyő elrendezése -> Nyílnézet <-innen vedd ki a pipát.) másrészt pedig az ugyanott lévő Értesít mellől is!
-
TomWexX
addikt
válasz
eladogeppc #42164 üzenetére
Warez itt tilos, talán azért nem segít neked senki!
-
TomWexX
addikt
Íme az új hétvégi firmware verziók: BADA weekend special part1
-
TomWexX
addikt
Persze még huzzátok az agyunkat kedves Samfirmware-esek.
Twitter: "New firmware for Wave II is nice. #weekend."
szerk.: tweet2: "My moderator will test the Wave version #weekend."
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #42084 üzenetére
Nem a kártyára menti az sms-t! 1000db a max, úgyhogy törölj!
Más:
Petíció: KIES linuxra!
Akinek kell hajrá!(pl. leslieke)
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest