- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #14700 üzenetére
Nem kérdeztek semmit. Arra figyelj, hogy csak a gyári szoftverre frissítenek ingyenesen, a független emlékeim szerint 3-5e... Továbbá kérdezz rá, melyik náluk éppen a legfrissebb verzió. Mikor én voltam fent, a Kies már hozta a JH3-at, ők még mindig csak a JF4-nél tartottak. Westend, Samsung szerviz, igen, ugyanarról beszélünk...
-
mixi10
tag
válasz
TomWexX #14717 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy tedd vissza az automata időfrissítést, ugye akkor elcsúszik az óra egy órával. És evvel a panasszal menjél be úgyse fognak tudni vele mit kezdeni. Majd mond el, hogy olvastad az interneten, hogy ezen a hibán csak a Fw. frissítés segít, így már fogsz tudni velük alkudozni, hogy mit tegyenek fel, mert a hibát kötelességük orvosolni
-
user137
őstag
válasz
TomWexX #12292 üzenetére
mit védesz a pinnel? ha ellopják/elhagyod a telót, akkor nem kapcsol ki magától, h ne tudjanak róla telefonálni. ha meg egyszer mégis kikapcsol, akkor soha többet nem fogod tudni kideríteni, h hol a telefonod.
én már találtam telefont a fűben, amit vissza sikerült adni a gazdájának 1 nap múlva. azóta nem használok PIN-t
-
csabám
addikt
válasz
TomWexX #12238 üzenetére
Ugyan ebben a cípőben járok én is. Mondjuk a mai napon kétszer csinálta ezt. Berakom farzsebbe lezárva úgy hogy csak a feloldó gombra reagáljon és mikor kiveszem egy kis idő után akkor folyton a pin kódot kéri. El nem tudom képzelni h mikor leülök valahogy feloldódjon és ki is kapcsoljon ahogy mozgok. . . . :S:S:S:S:S
-
creed2
csendes tag
válasz
TomWexX #12238 üzenetére
Szia!
Ha beviszed a Samsung szervizbe, szó nélkül rátolják a független és hibátlan független szoftvert... a Samsung most ezért e telóért, mindent megtesz!
Nekem is letúrták róla a T-s szoftvert... a garancia marad, mert indokolt volt, és a Samsung hivatalosan telepítette. Sok sikert!
-
Kis@
tag
válasz
TomWexX #12238 üzenetére
Soha senkinek nem volt ilyen problémája itt a fórumon, és én sem tapasztaltam még az elmúlt hónap alatt. (A fórumot az elejétől fogva olvasom, minden hozzászólását olvastam, ezért merem állítani, hogy ez valami teljesen új.)
Kiváncsi vagyok hogy nektek is JF2-es van-e rajta, de szerintem mindenképpen
1. beállítási probléma lehet (és nem indul újra a teló, csak be van állítva hogy kóddal lehessen feloldani (ennek egészen kicsiny a valószínűsége, igazából csak képzelgek).
2. irány a szerviz mert ez nem normális.
-
Kobe
veterán
válasz
TomWexX #4894 üzenetére
neked my location hogy a tokombe talalt jelet ? Nekem akarmit allitottam, csak wifin keresztul akart volna A-GPS modban....amugyt route66hez nem kell kartya, az az 1 magyarorszag terkep meg 1 kb 20KBos program amit le kell szedni boven elfer a telefon memoriajabna....
user137: abba a mindenkibe benne van az a kb fel tucat ember is akinel rendre ugyanezt produkalja a GPS ? volt itt valami csajszis avatarral egy user, nala is, nalam, lesliekenel is, meg meg lattam legalabb 2-3 nezelodot.....szoval az a "mindenki" eleg szubjektiv igy
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest