- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #49264 üzenetére
XP-t már régóta nem használok. Win7 32 és 64 bit van az itthoni gépeken. Fullos Panda és ingyenes Avira van telepítve. (persze nem egyszerre) Ha nem akarsz fizetős víruskeresőt, akkor ajánlom az Avira Free Antivirus-t. Két éve használom az egyik gépen, ingyenes ZoneAlarm tűzfallal kombinálva és eddig tökéletesen bevált.
-
duvi
nagyúr
-Mai akciós listában a BadaNav 1400 Ft helyett most csak 290 Ft.
-A mai újdonságok között találjuk a © HeroCraft által készített Revival stratégiai játékot. Indulóára 840 Ft.
Szintén mai naptól érhető el az Air Media Center, meglehetősen borsos áron. (1400 Ft) Streaming lejátszást biztosít a számítógépünkről, vezeték nélküli hálózaton keresztül.Támogatott formátumok: pl. avi, mkv, xvid, divx, mp4, M4V, mov, wmv, asf, mpg, mpeg, 3gp, flv, mp3, wma, wav, ogg, flac és egyebek. -
duvi
nagyúr
válasz
CarKiller47 #49243 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy ki süti el ezt a poént.
-
duvi
nagyúr
válasz
San398 #49234 üzenetére
Kipróbáltam újra én is. Rájöttem, hogy mitől van a csíkozás az opera miniben. Elsőre nem jelentkezett, mert gyorsan átpörgettem pár oldalt. Most lassan húztam fel és közben többször is megálltam az oldal görgetése közben. Igy már nálam is jelentkezett a csíkozódás. Úgy "jönnek létre" a csíkok, hogy ha görgetésnél az adott oldal alsó széle pont félbevágja az utolsó sort, akkor ottmarad egy csík. Ha lassan léptetjük fel az oldalt és soronként megállunk, hogy az alsó sorból csak a fele látszódjék ki akkor ott mindenhol megjelenik a csík a szövegben. Egész addig ott marad a csík, amíg fel nem görgetjük a képernyőn kívülre. Onnan visszahúzva már nem látszik a csík benne. Ez kép frissítési probléma. Nem is értem, hogy miért nem lehet javítani ennyi verzió után se
Elsőre megörültem, hogy végre javították, de tévedtem. Sorry mindenkitől!
-
-
duvi
nagyúr
Még egy kis fejlesztési infó. Elkészült az AGK Player badás verziója is. Ezzel az alkalmazással jelentősen megkönnyítik a fejlesztők dolgát a tesztelésnél. Bemutató videó a működéséről.
Napról napra érezhetően gyorsulnak az eseményekleslieke által említett Try'n'Play szolgáltatás is jelentős előrelépés az appstore fejlesztésében! Már csak a 2.0 hiányzik a boldogságunkhoz. (legalábbis telefon téren
)
-
duvi
nagyúr
Nem tudom, hogy volt-e már, ezért inkább beírom. Megjelent az Opera mini 6.5 Magyar verziója. Első ránézésre jobbnak tűnik mint az előző 6.1 volt. Eltűntek a szövegből a csíkozódások végre.
Telefonon felmegyünk az operamini.com-ra. Itt először csak a 4.4-et kínálja fel magyarul. Válasszuk a További letöltési beállítások opciót. A következő ablakban már ott lesz a listában a 6.5-ös verzió is. Ezt kiválasztjuk és egyből letölti a Játék, egyéb könyvtárba. Ha volt már régebbi Opera a telefonunkon, akkor azt felülírja és megtartja az összes beállítását a kedvencekkel egyetemben.
-
duvi
nagyúr
-Megint csak az Oroszok vannak az élen... Elkezdték feltölteni a Samsung Oroszország oldalára a Wave III tartalmakat.(bezzeg hozzánk csak a Galaxy Note került fel újdonságként) A képek még nincsenek feltöltve, de az adatlap már elérhető.
-Mai nappal megjelent egy ingyenes és hasznos segédprogram az appstoreban: mobiletag egy sokoldalú kódleolvasó program.
-Szintén a mai napra ingyenesen elérhetővé tették a TypeWhileWalk alkalmazást. Ha valaki gyakran irkál gyaloglás közben, akkor még jól jöhet ez a kis program, hogy megőrizze testünk épségét -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #49157 üzenetére
"Működik a java és a flash rendesen." Ezután pont van
A következő mondatban:"Szerinte közelít az iPhone böngésző színvonalához."
Egy szóval se írta senki, hogy az iPhone böngészőnek lenne flash támogatásaDe te ezt nagyon is jól tudod, csak gonoszkodsz egy kicsit (mert rossznak lenni jó)
-
duvi
nagyúr
A böngészőről kimondottan jókat ír
"The website content can also be represented in one column together with filtering images and searching for words on the page. Javascript and Flash are supported too. This browser is very close to that of Apple iPhone and represents one of the strongest points here."
Működik a java és a flash rendesen. Szerinte közelít az iPhone böngésző színvonalához.F-ECT$
Összességében ő többet várt volna a 2.0-tól. De azért kapunk lényegi dolgokat is a felszínes változtatásokon kívül. Lásd böngésző... -
duvi
nagyúr
Felkerült egy új videó a 2.0 rendszer Wi-Fi Direct funkciójáról. Fájlok másolása lényegesen gyorsabban zajlik, mint a jó öreg BT-on keresztül.
-
-
duvi
nagyúr
Pár napja számoltunk be a Navfree navigáció badás portolásáról. És máris itt van a következő versenyző! Elkészült a mireo első badás térképe. A horvát appstoreból már le is lehet tölteni a DON'T PANIC Croatia navigációs alkalmazást.(ebben csak Horvátország térkép van még) Ráadásul elég neki a bada 1.2 is. A cég szerint Lengyelország kapja a következő térképet és ezután jön a többi európai ország is. Forrás
-
duvi
nagyúr
Az oroszoknál is van egy pár "hozzáértő" könyvszerző
Az alábbi könyv címe kb ennyi: "Helló, Android! Mobil alkalmazások fejlesztése"
És a könyv borítója:Amennyiben valaki ebből szeretné megtanulni az android alkalmazások fejlesztését (
), az INNEN meg is rendelheti!
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #49088 üzenetére
Van hasonló alkalmazás badára is: Norbsoft SkyMap Most éppen nem ingyenes (840 Ft) de ha sokallod az árát, akkor várd meg a következő akciós lehetőséget és máris töltheted le
-
duvi
nagyúr
válasz
gelbelex #49084 üzenetére
Nem esküszöm meg rá de úgy emlékszem, hogy tervbe van véve a fizetési lehetőségek bővítése. Régebben olvastam valamerre, hogy a szolgáltatón keresztüli fizetés és a PayPal is felmerült mint lehetséges megoldás.DE ez tényleg csak egy halvány emlék.Ha valaki tud konkrétumot ezzel kapcsolatban, ne tartsa magában!
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #49068 üzenetére
Már "csak" egy stabil KIES kell hozzá
(bár lekopogom, nekem eddig semmi bajom nem volt vele)Viktojka
Ezt a listát kukk meg! Egész olcsón is kínálnak fóliát.(690FT-tól)
leslieke ajánlata még olcsóbb is. -
duvi
nagyúr
-Egy apró de felettébb hasznos újítás lépett érvénybe az appstoreban! Ha telefonon keresztül nézzük az új alkalmazásokat, akkor már nem mutatja a témákat! Csak az alkalmazásokat és játékokat listázza végre. Ezáltal sokkal áttekinthetőbbé vált az újdonságok kezelése.
-Játékkedvelők figyelmébe ajánlom a Tetris Refresh® programot.1120 Fthelyett most csak 290 Ft-os áron tölthetjük le! -
duvi
nagyúr
válasz
brendoncsopi #49047 üzenetére
-
duvi
nagyúr
Újabb 2.0 alá készült ingyenes alkalmazás: Karaoke 2.0
-
duvi
nagyúr
válasz
brendoncsopi #49023 üzenetére
Az X8-ban 1200 mAh akksi van, jóval alacsonyabb felbontással és kisebb kijelzővel. Elvileg 2 napig (de egyet tuti) el kéne mennie az általad leírt igénybevétel esetén is. Ennek ellenére 2x töltöd naponta. Új korában is ennyit bírt csak egy töltéssel?
(#49026) F-ECT$
Igazad van. Valszeg üzleti alapon "tervezik" az akksikat is. Hála istennek nekem elmegy 2-3 napig a Wave II, ezért nem kell nagyobb. Viszont nem láttam nagyobb kapacitású(1500<) gyári aksikat a Wavekhez. Az utángyártottakban nincs sok bizodalmam... -
duvi
nagyúr
válasz
brendoncsopi #49016 üzenetére
-Az előzetes infók alapján 1500 mAh akksi kerül a Wave III-ba is. Ez sajna megegyezik a Wave I és II akksijával. Fejlettebb procit kapott a III, de a nagyobb kijelző miatt a végeredmény akkor is rövidebb üzemidő lesz. Ha 2 napig bírja átlagos használattal akkor már örülhetünk. Nem is értem, hogy miért nem tesznek bele legalább egy 1750 mAh akksit
Nem hiszem, hogy annyira megdobná a gyártási költséget.
-Milyen telód van, hogy napi 2xkell töltened és mennyit/mire használod egy nap alatt?
-
duvi
nagyúr
Opppsz! Most látom csak, hogy te a mobil nézetet kérdezted. Én nem szoktam ezt használni, mert sok funkció nem működik ezen.(pl. friss hozzászólások számszerű kijelzése) Mobil nézettel valóban gond van nálam is. Nem nagyon akar rendesen betöltődni a fórum(az oldal túl nagy hibaüzi feljön, de nem zár be semmit a rendszer).
Ez valszeg az oldal hibája lesz. Pár hete kapcsolták be a PH mobil verzióját. Gondolom, van még mit finomítani rajta...
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
leslieke kedvéért a Samsung Magyarország elit kommandósai megszerezték a Wave III Magyar nyelvű kézikönyvét
Hatalmas vérveszteségek árán, de sikerrel jártak és mostantól bárki letöltheti a kézikönyvet a magyarországi Samsung Wave III oldaláról!
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #48903 üzenetére
Ez csak az ingyenes szám
Lassan de valami beindulni látszik szoftverfejlesztés fronton. Tesztelés alatt áll a Navfree program, ami 2.0 alatt fog érkezni és ingyenes navigációs alkalmazást tisztelhetünk benneForrás
Mellé még egy fejlesztői hír! Lengyelek készítik a Space Escape című játékukat badára. Béta fázisnál tartanak már. Bemutató videó a játékról.
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #48856 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy "csak" egy drone kell hozzá. Az alkalmazás ingyen van
Kár, hogy ennyire drága. Nem hiszem, hogy indokolt ez a kb. 87K ár. Gondolom az előállítási költsége jóval alacsonyabb. Mivel ez már a Fan kategória, valszeg ezért mérik ennyire borsosan az árát.
-
duvi
nagyúr
válasz
Fred23 #48854 üzenetére
-Ebben az esetben figyelmeztető ablak ugrik fel, hogy a rendszer nem tudja megnyitni az adott oldalt. Ez általában akkor jelentkezik, ha több alkalmazás fut egyszerre. Illetve ha háromnál több weboldalt akarsz egyszerre megnyitni.Előfordul, hogy bezárja a háttérben futó widgeteket és ezzel megoldódik a probléma.Ha mégse, akkor marad a taskmanager és manuálisan bezárhatod a többi alkalmazást. Legvégső megoldás a telefon restart. Ez már csak akkor kell ha valami beragadt a memóriába és nincs más megoldás a kitakarítására.
-A Youtube tényleg szép képet ad a gyári kliensen keresztül. Sajnos HD felbontásra nem lehet átkapcsolni a nézetet. -
duvi
nagyúr
Badára is elérhető a Drone Controller alkalmazás. Ingyenesen letölthető "csak" egy drone kell a használatához
Oroszok tettek fel egy videót a használatáról.
-
duvi
nagyúr
Ha valóban érvényesíthetik ezt a szabadalmat 2009 júniusig visszamenőleg (márpedig most erősen úgy néz ki a dolog), akkor pl. egy 50 centes darabáron is iszonyat pénzt fognak kaszálni az összes gyártótól
Több tízmillió készülékről beszélünk... És ebben az a gáz, hogy ha most egy összegben kell majd becsengetni ezt a pénzt, akkor az hatalmas terheket róhat a mobil gyártókra.(jöhetnek az áremelések, ami még pluszban az almatermesztők malmára hajthatja a vizet) Nem csoda, hogy Tajvanban kormányzati szinten is foglalkoznak a problémával.
Nem a badát kezeli ellenfélként az Apple, hanem a Samsungot. Viszont ebben a halmazban már benne van a bada is! A végeredmény mindig a vásárlókon csattan. A legtöbb hasonló esetben áremelés és olcsóbb alkatrészek felhasználása a végeredmény. -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #48746 üzenetére
Azért az SE androidos menüje köszönő viszonyban sincs a Samsung (androidon is használt) TouchWiz felületével.
A galaxy család viszont megkapta:
"az Android egész felhasználói felületét átszabták az új platformjuk képére, már a képernyőzár feloldása is az ott ismert megoldással történik, amit tetéz a dinamikusan állítható, hétben maximalizált oldalszámú készenléti képernyő, melyre nem meglepő módon widgeteket, parancsikonokat és mappákat rakhatunk ki." Tehát lényegesen könnyebben igazodtam volna el, ha ezt a felületet kapom kézbe az Arc esetében is. De tényleg nem akarom túlragozni a témát. Mindkét rendszer jó, csak a felhasználóknak kell az igényeiknek megfelelő döntést meghozni. -
duvi
nagyúr
-Nálam még mindig 90% az index. A hiányzó 10% is a sok p*csölés miatt van. Inkább ne ígérgessenek addig semmit, amíg nem látják a konkrét számokat/időpontokat. Ettől még ugyan úgy szeretem a Wave II-met
Egy kis off. ha már szóba kerültek a rendszer megítélések:
-Pár napja vettünk (összedobta a család) a fiam szülinapjára egy SE Arc S telót a T-nél.
Nulla ismerettel nekiálltam beüzemelni. Szép is, jó is, gyors is. DE. Amíg a Wave II-t bekapcsoltam és használtam, addig az androidon 100x tovább tartott a beüzemelés.Mondhatnám, hogy:"Öreg vagyok már ehhez a melóhoz!" Még mindig van egy jó pár "sötét folt" a beállítási rendszerében. Macerásabb a szinkronizálás, adatforgalom letiltása. (biztos van rá letölthető alkalmazás) Egyszóval egyszerűbb a Wave használata.Ráadásul amikor kézbe veszem a Wave fémháza után az Arc-ot, olyan érzésem van mintha egy játéktelefont tartanék a kezemben. Mivel a játékok is szerepeltek a prioritások között, ezért lett végül android. Remélem nem sértettem megy egy androidos tulajdonost se! Nem állt szándékomban és elismerem az előnyeit maximálisan! Egyszerűen jobban szeretem a Wave-t a badával és az áttekinthetőségével. -
duvi
nagyúr
Lehetséges, hogy tegnap előtt a Wave M és Y nem a végleges 2.0-val lett bemutatva az oroszoknál
Ez megint csak felveti a kérdést: hogy áll a végleges 2.0 fejlesztése? A KIES nem hivatalos firmwarnek detektálja a rajtuk levő szoftvereket. (persze a KIES-től láttunk már csodákat...) Forrás
-
duvi
nagyúr
Sajnos nem csak a mozdulatokat vették bele a 15 kritériumba.
Pl: "13. The method of claim 1, wherein the unlock image is a single image."
Ebben az esetben elég ha van egy egyszerű unlock képünk.
Elég aprólékosan és mindenre kiterjedően fogalmazták meg ezt a szabadalmat (is). -
duvi
nagyúr
Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy a következő hír nem flamekeltés céljából lett belinkelve!!! Tehát a hír ami gyakorlatilag minden érintőkijelzős telefont érint: Az Apple levédetett egy ujjmozdulatot Mindenki vonja le a következtetéseit...
-
duvi
nagyúr
A tegnap felmerült Flash témával kapcsolatban egy érdekes infó. Mivel működik a live wallpaper funkció a Wave III-ban ebből következik, hogy van Flash támogatása is. A kérdés csak az, hogy hányas verzióig? Új videó az oroszoktól a témában. Az appstoreból lehet majd letölteni ezeket az élő háttereket. Forrás
-
duvi
nagyúr
-Névnap Widget az appstoreról.
-TimeWeather_176_hun HTC óra/időjárás widget. Én ezt használom a kezdetektől és semmi gondom nem volt vele.
-Szerintem a Wave gyári headset nem rossz (jó középkategória), de zenéhez érdemes egy kicsit komolyabbra beruházni. (iPod fülest nem próbáltam még) -
duvi
nagyúr
válasz
Shurycen #48632 üzenetére
Konkrétan mi nem tetszik benne? Nekem a legnagyobb problémám az idegbeteg tesztelő volt. Folyamatosan kapkodott, semmit nem várt meg. Semmi koncepció nem volt a tesztelésben. Alig lehet a részleteket látni sokszor.(főleg az első videó alatt) A wifi jel nagyon gyenge volt, ami a böngésző tesztben kulcsfontosságú tud lenni. Nem mintha megvárta volna az oldalak betöltődését ez a zseni
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #48627 üzenetére
Minden kezdet nehéz
Majd összefoltozzák azt jó lesz. (vagy nem
)
consono
Ha már ennyi ideig húzzák az új modellek és a 2.0 megjelenését, igazán kibírhatták volna ChatOn nélkül is a megjelenésekig. Addig is csiszolhatták volna még egy kicsit. Ha jól látom lenne még mit javítani rajta... -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #48623 üzenetére
A ChatOn szerintem kimondottan a bada miatt készült. Az összes többi rendszerre van már jól működő chat (hang+video funkcióval) szolgáltatás. Ezek mellé önmagában elég nehéz lesz betörnie a sansungnak. Viszont a badára még nincs ilyen szoftver. Ezért kellett volna az új badával indítani a ChatOn szolgáltatást. Össze tudták volna kapcsolni a saját chat szolgáltatásukat az új rendszer megjelenésével. Multiplatform alatt hamar összejöttek volna az ismerősök a ChatOn kapcsolaton keresztül. Ezzel a badának segítettek volna a népszerűsítésben. Ez egy lehetőség lett volna a samu részéről, amivel sajnos nem éltek
Reklám marketingből bevéshetnek egy bazi nagy egyest
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #48621 üzenetére
-Hát körülbelül
DE androidon már tudják használni... Ez mekkora LOL már a Samsung részéről! Egy alapvetően bada miatt kifejlesztett szolgáltatást, minden más rendszeren hamarabb lehet használni mint itt!
-Közben elkezdték feltölteni az oroszok a mai rendezvény fotóit. Állítólag lesz egy monstre video is később. (2 Gb anyag
)
-
duvi
nagyúr
Wave III és 2.0 helyett kapunk egy ChatOn reklámkampány játékot a Samsungtól. (igaz, hogy nem tudjuk még használni a szolgáltatást de mind1
) CHATAWAY és a hozzá tartozó mozi Chataway - Official Trailer
-
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #48608 üzenetére
Ház ezért kár volt nekik ennyire izgulni
Ezek elég lesújtó árak. Remélem kapunk még az árakon kívül más infókat és videókat is! Ha már kiteszik a bemutatótermükbe... Viszont a premier megjelenés ezek szerint elmaradt? Most november végét írtak a Wave III megjelenési dátumára
Ez megint csak ellentmondásossá válik a másik mai postjukkal szemben. ITT ugyan is azt írják, hogy a Wave I és II-re november közepén jelenik meg a 2.0 Oroszországban. Ez meg ugye hamarabb lenne mint a Wave III megjelenése
Avagy Rejtő után szabadon:
"Fülig Jimmy ezt gondolta: "Kavarja ez, vagy nem kavarja? Mer esz mindég kavarja!" -
duvi
nagyúr
Orosz badablogon már be vannak sózva a holnapi Wave III/M/Y megjelenések miatt. Holnapra ígérnek válaszokat és videókat az premierről
Forrás
-
duvi
nagyúr
Valami tuti, hogy beragadt vagy folyamatosan pörgeti a procidat! Normál állapotban, üresjáratban csak 1%-on szabad futnia a procinak. Sajnos van pár hibás widget (pl. óra/időjárás) ami üresjáratban is kajálja a proci időt. Első körben csinálj egy restartot. Ha ezután beáll 1%-ra, akkor csak beragadt valamelyik alkalmazás és az volt a hunyó. Ellenben ha még így is 1% fölött pörög, akkor kapcsold ki az összes utólag felrakott widgetet és nyomj egy restartot. Restart után egyesével kapcsolgasd vissza a kilőtt widgeteket. Így kiszűrheted a hunyót.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Szerintem gyártói garival már nem nagyon lehet itthon kapni Wave I-et. Pár hete a Duna Plaza Saturnban-ban láttam iszonyat áron kitéve. (75000 FT körül volt) Tudom, hogy a Wave I szimpatikusabb neked, de én is inkább a II-re beszélnélek rá. Abból még előfordul 2 év gyári garanciás több üzletben is. (pl. Edigitalnal, de tuti van olcsóbban is) Nálunk van a családban mindkettő és az I látványosan kisebb kijelzővel rendelkezik. Jobb az írás/olvasás a nagyobb kijelzőn
leslieke
Köszi a SafeSecrets tippet!1400 Ft helyett most ingyen
!
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #48404 üzenetére
A badás tulajoknak meglesz a 2.0-val a ChatOn. Mivel ingyenes, multiplatformos és a leírtak alapján elég sokoldalú ezért az ismerősöket megkérik, hogy tegyék már fel a ChatOn-t.Ha csak ez kell, hogy tarthassák a kapcsolatot egymással akkor nosza rajta!
A samunak "csak" egy stabil és jól működő rendszert kell biztosítania. Az első időkben egy kis népszerűsítő kampány és a többit már a userek elintézik egymás között
-
duvi
nagyúr
Mai naptól az Orosz Samsung oldalról letölthető már az orosz nyelvű kézikönyve a Wave III-nak.Lehet, hogy náluk lesz a Wave III world premiere? Az ottani badás eladások alapján nem csodálkoznék ezen. (nálunk sajna még mindig csak az EU english verzió van kint)
-
duvi
nagyúr
Úgy tűnik ha lassan is de végre célegyenesbe kerülnek a megjelenések.
Az oroszoknál ma bejelentette a Samsung az új Wave modellek üzleti start időpontját. Jövő kedden, azaz október 25-én végre felkerülnek az üzletek polcaira a Wave III, M, Y modellek. Ezután már mi is közelebb jutunk a 2.0 megjelenéséhez.Forrás
-
duvi
nagyúr
Szépjóreggeltmindenkinek!
Két hasznos alkalmazás jelent meg a mai napon az appstoreban:
Print Magic 560 Ft-ért wifin keresztül kapunk nyomtatási lehetőséget a telefonról. (Több mint 1000 nyomtatóval kompatibilis)
MxReader ingyenes dokument és e-book olvasó. Jelenleg csak Djvu formátumot kezel, de hamarosan jön a bővítés hozzá.
Reméljük szebevnek megoldást hoz ez a szép új borongós nap a weboldal problémájára -
duvi
nagyúr
-Mai akciós alkalmazás ajánló: SuperLight ingyenesen letölthető
-Új alkalmazás az appstoreból: MobTelnet 290 Ft. Egy hálózati protokoll, virtuális terminál kapcsolattal. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
Repsol600 #48249 üzenetére
Az ingyen hívható 1430-as telefonszámon hívd fel a T-mobile ügyfélszolgálatot és az ügyintézőt kérd meg, hogy küldje el sms-ben a hálózati és Net beállításokat a telódra. Amikor megkapod, akkor csak aktiválni kell és egy restart után már élnek is a gyári T-mob beállítások.
-
duvi
nagyúr
válasz
Repsol600 #48237 üzenetére
Telefon visszaállítást próbáltad már? Mindent alaphelyzetre állítani? Az LG Arenaval is előfordult hasonló jelenség. Ott azt ajánlottuk, hogy minden szoftver frissítés után csináljunk egyből egy teljes telefon visszaállítást. Mivel neked is szolgáltatós a telód, elvileg a gyári beállítások mindent automatikusan visszaállítanak alaphelyzetbe. Ezen kívül lekérhetnéd sms-ben újra, a T-mobiltól a hálózati beállításokat.
-
duvi
nagyúr
-Gondoltam, hogy én is megnézem ezt a KIES frissítést. Hátha nekem is b*szarik, de nálam (hogy legyen egy új végeredmény) fel se kínálja a KIES a frissítést
Minden funkció jól műxik a 152-es verzióval.
-Egy kis bada történelem az érdeklődőknek: The Chronicles of Bada OS
A cikk "érdekessége" az utolsó bejegyzésben található:
"The newly upgraded Bada 2.0 is coming this October.'
Kin verhetjük le ha mégse? -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #48154 üzenetére
Az IFA óta non-stop nyomják ezeket a rendezvényeket. Gondolom a fejlesztők verbuválása a cél. Volt már, Német, Francia, Indiai, Orosz és most Angol, Amerikai bada Developer Day. Mi eddig csak a marketinget látjuk az egész felhajtásból. Az tuti, hogy a samunak egy zsák pénzébe kerül ez a világjáró cirkusz. Reméljük, hogy hosszútávon meglesz a jótékony hatása és sorban jelennek meg a jó minőségű/hasznos alkalmazások.
-
duvi
nagyúr
-Mai akciós ajánlat az appstoreból: Funky Cam 3D 560 Ft helyett most ingyenesen letölthető
-Alig, hogy véget ért az Orosz Bada fejlesztői rendezvény, már be is jelentették a következőt. Helyszín az Egyesült Királyság, dátum 2011 november 3. Forrás -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #48069 üzenetére
Gondolom a szolgáltatóknál valószínűsíthető a 300 Eurós Wave III ár, ami elég jól hangzik. Az elmúlt pár napban már láttunk egy pár árcédulát...
Ráadásul eléggé szélsőséges különbségekkel egyes régiókban/országokban. Ha minden jól megy, akkor a jövő héten véget ér a sok találgatás és okosabbak leszünk a végleges árakkal kapcsolatban
-
duvi
nagyúr
Ha igazat írnak Samuék, akkor az alkalmazások elbírálási/tesztelési idejét drasztikusan lecsökkentik az új 2.0 SDK-tól kezdve. Konkrétan 7 napot írnak a SAMMI blogon. Mivel az utóbbi időben jelentős létszámbővítést hajtott végre a Samu bada fejlesztés miatt, akár igaz is lehet... Az egyértelműen látszik, hogy nagyon belehúztak a bada népszerűsítésébe. Nem hiszem, hogy csak úgy szórnák erre a rengeteg pénzt, valódi tartalom és tervek nélkül.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest