Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz clacika #3748 üzenetére
Én alapvetően telefon-telefon párti vagyok, azaz nekem beszélgetésre kell. Ezen kívül nagyon ritkán egy-egy fényképet is készítek vele, valamint minden hétköznap ébreszt.
Emiatt egy pici, de jó akkumulátoros idejű telefont használtam (Nokia 8800 Arte).
OLED kijelző, kiváló hangminőség, szupergyors menürendszer, tehát 100%-ig megfelelt.
Aztán paraméterek alapján rámjött a dili, hogy nekem WVGA Super-AMOLED kijelzős masina kell, ami nem akkora tepsi, mint egy iPhone. Így minimális befektetéssel elcseréltem a Wave-re a Nokia-t.
A kijelző lélegzetelállító, a hangminőség kb. ugyanolyan jó.
DE!
- a BT headset-emet nem ismeri föl (egyéni jelenség, de akkor is...)
- hiába az egyik (relatív) legjobb formájú okostelefon, kényelmetlen fogni, használni
- a menürendszere (ami a telefon beállításokat illeti) elég sok kívánni valót hagy maga utánÉs ami a legfontosabb számomra: alapvetően sokkal többet vártam tőle, pedig nem kellett volna, hiszen ez is csak egy telefon. Ugyanakkor többet sejtet, lehetőségek tárházával kecsegtet. Ennek ellenére unalmas. Pedig mindenhol van WiFi-m, 3G-m is ingyen, mégis. Csak tekergetem a menüt jobbra-balra, és nem tudok vele mit kezdeni. Valahogy nem az igazi.
És ennek legfőbb oka a nagyon gyér szoftveres ellátottság.
Sokan hisznek abban, hogy rövid időn belül fölfejlesztik a Bada AppStore-t, én nem tartozok közéjük. Csak azért nem vettem i9000 Galaxy S-t, mert az egy tepsi. Ha Android-dal lehetne kapni a Wave-t, az lenne a kánaán.Nyilván ez csak egy vélemény és nem feltétlenül én vagyok a Wave célközönsége, hiszen nem gyalog járok, így nem tudok utazás közben zenét hallgatni, játszani, netezni, stb.
Mindezt azért írtam, hogy láss egy picit csalódott véleményt is.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest