Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
manchester85 #195 üzenetére
Persze, 1-2 év múlva lehet, hogy megváltozik a véleményem, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy aki ebben az árkategóriában gondolkozik, abból kit csábít egy frissen induló OS, ami max lohol a másik kettő után.
Engem pl. csábít
Most WinMo-s mobilom van, és pl. cerka nélkül használhatatlan (A501, szóval nem egy nagy durranás már). WinMo-s mobilt mégegyszer nem vennék az biztos, bár az Omnia II az tetszik. Egyedüli indok ez mellett az lenne, hogy a legkönnyebb lenne a kontaktokat, sms-eket átvinni rá.
iPhone az nekem is bejött mikor indult, aztán megláttam a tudását. Hát mit mondjak, inkább maradtam a régi telómnál. Most már akkor sem kellene ha utánnam dobnák - vagyis kellene, addig míg egy ilyenre becserélnémAz Apple amúgy is ellenszenves számomra.
Mikor bejött az Android rögtön megtetszett, ám a szinkronizálási mániája már kevésbé, igaz erről "lebeszélhető". Épp ma akartam megvenni a Spica-t, ám felemelték az árát a pannonnálés 65e-ért nem fogom megvenni tőlük.
Az i8910 szintén ütősnek néz ki, ám symbianos, az meg nem fekszik nekem, meg haldoklódni látszik.Ami számomra lényeges, az a dokumentumok kezelése (doc, xls, pps, pdf, "ebook"), néha jól jön ha tudok vele fényképezni és még értékelhető is a kép
, navigáció az lényeges, és ezért meg nem akarnék még egy eszközt venni. És elfogadható sebességgel fusson.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest