- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
A Defy ár/teljesítményben ebben a kategóriában nem fog kihívóra találni! Hogy hozták ezt össze az amcsik, nem értem... Megérdemelten népszerű készülék, de le merném fogadni, hogy amint megjelenik a szolgáltatók kínálatában a Galaxy XCover, azt fogják nyomatni a TV-ben, hogy micsoda újítás (VÉGRE!?) egy aktív életnek ellenálló okostelefon (Defy és SE X-Active nincs annyira nyomatva)! Kíváncsi leszek a 2012. I. negyedévi eladásokra...
-
mkRoland
senior tag
Eléggé megosztja a közvéleményt a Samsung ezzel a telefonnal. Egyrészt árazásban magasra tették a mércét, ahhoz képest, hogy milyen hardvereket tettek bele, és a várható frissítéseket is figyelembe véve. Valahogy a Samsung nem mindig találja el a kijelzők felbontása/mérete arányt, nem is értem, hogy az Apple emiatt miért nem perli be... Ugyanakkor kihoztak egy strapamobilt, ami a Galaxy ACE szintjén mozog, márpedig a legtöbb embernek elég az ACE teljesítménye és tudása, kb. annyival magasabb áron, mint amennyibe az IP67 megoldása került. Design szubjektív, nekem bejön, szerintem szépre sikerült, viszont az annyira letisztult, elegáns beütésű "telefonok" nem tetszenek, mint az S, SII, Note (bár a HW-t tekintve folyik miattuk a nyálam, örömmel nyernék egyet valahol).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged