- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Hm... Igazatok van, nem ilyen egyszerű a dolog. Régebben olvastam ezt a cikket, innen vettem, hogy erősebb SoC a Hummingbird. Viszont pont előjött a Nexus topikban ez a dolog nem rég és valaki linkelte ezt. Viszont több anyag is van, ami alapján erősebbnek állítják be a Samsung megoldását. Most kicsit összezavarodtam.
(#102) sdd2
Na azért a MHz nem minden, ezt még biztosan ki merem jelenteni. Volt egyébként XDA-n, aki 1,9-ig húzta a Galaxy S-ét és stabil volt, benchmarkot futtatott azon az órajelen. Ez függ attól, hogy épp milyen chipet sikerült kifogni, meg nagy mértékben a kerneltől is. Van ami nálam 1,2 GHz-en meghal, de futtattam már én is 1,5-ön benchmarkot. Egyébként egy Nexus S-ről van szó.(#103) hunfatal
Nem tudok konkrét árat mondani, de ha annyival olcsóbb a Snapdragon, akkor az hogy lehet, hogy egy rakás 200$ környéki, low cost kínai tabletben Samsung SoC van és nem a Snapdragon? -
kolosanyi
veterán
És (#99) sdd2
Nem rossz, de a Qualcomm tipikusan a "semmi extra" kategóriát gyártja. Árban mondjuk nem tudom, hogy milyenek, de arra tippelnék, hogy az is átlagos. Az egyik legjobb egymagos SoC a Samsung féle Hummingbird. Erősebb a Qualcomm megoldásainál, ráadásul olyan vészesen drága se lehet, mert egy csomó kínai dzsunka tabletben is megtalálható.
-
sdd2
veterán
Ha jól van optimalizálva nem olyan buta az.
Nekem x10 mini van és abban ugye ez az MSM7227 -van és most főzött ROM-al 729MHz-en class 2-es lassú kártyával antutuban 1892 pontot csinált ami szerintem elég jó teljesítmény 1 éves hardver mivoltából adódván.
De ebben a samuban lévő proci ennyiért 2011 legvégén ICS frissítés nélkül felháborító szerintem.
-
mkRoland
senior tag
A Sony PSP 4,3"-en operál 480x272 pixellel (~128 ppi pixel density), de ami közelebb esik a jelen tesztalany méreteihez az a PSP Go 3,8"-on szintén 480x272 pixellel (~145). Egy telefonnak tényleg szebb képernyőjűnek kellene lennie ennyiért, de van, akinek elegendő ez is. Nekem elmegy a 3,5" kijelzőhöz a 320x480 híreket és MA fórumot olvasni, youtube videót nézni, Where's my Water?-ezni, de nem állítom, hogy nem tudnám elviselni, ha kicsinyített képek nézegetése közben rosszul esne, ha sűrűbb lenne a kijelző.
Nem védeni akarom ezt a telefont, de vannak, akiknek elég lesz így is, és megelégedéssel fogják használni, remélhetőleg. Nem lenne rossz, ha mindegyik cég képviseltetné magát strapabíró okostelefonos fronton pár modellel (HTC-re kíváncsi lennék, ha nem a Wildfire S-t IP67-ítik, meg még pár annál olcsóbb kínaibbra - ZTE, Huawei), hogy ki-ki tudjon dönteni a pénztárcájának és igényeinek megfelelően. Ezzel a készülékkel legalább a koreaiak isbeszálltakbeestek ebbe a versenybe, bár 2012 hajnalán nem ezek a hardveres elemek lennének a követendő irányba tartozók egy középkategóriás telefonnál, még ha valamiben egyedi is. -
Maxentius
addikt
Inkább trollface smiley kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged