- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Eléggé megosztja a közvéleményt a Samsung ezzel a telefonnal. Egyrészt árazásban magasra tették a mércét, ahhoz képest, hogy milyen hardvereket tettek bele, és a várható frissítéseket is figyelembe véve. Valahogy a Samsung nem mindig találja el a kijelzők felbontása/mérete arányt, nem is értem, hogy az Apple emiatt miért nem perli be... Ugyanakkor kihoztak egy strapamobilt, ami a Galaxy ACE szintjén mozog, márpedig a legtöbb embernek elég az ACE teljesítménye és tudása, kb. annyival magasabb áron, mint amennyibe az IP67 megoldása került. Design szubjektív, nekem bejön, szerintem szépre sikerült, viszont az annyira letisztult, elegáns beütésű "telefonok" nem tetszenek, mint az S, SII, Note (bár a HW-t tekintve folyik miattuk a nyálam, örömmel nyernék egyet valahol).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung is előállt egy strapabíró okostelefonnal: az androidot futtató Galaxy Xcover IP67-es minősítéssel rendelkezik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Gaming notebook topik
- Űrgammák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest