- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Eléggé megosztja a közvéleményt a Samsung ezzel a telefonnal. Egyrészt árazásban magasra tették a mércét, ahhoz képest, hogy milyen hardvereket tettek bele, és a várható frissítéseket is figyelembe véve. Valahogy a Samsung nem mindig találja el a kijelzők felbontása/mérete arányt, nem is értem, hogy az Apple emiatt miért nem perli be... Ugyanakkor kihoztak egy strapamobilt, ami a Galaxy ACE szintjén mozog, márpedig a legtöbb embernek elég az ACE teljesítménye és tudása, kb. annyival magasabb áron, mint amennyibe az IP67 megoldása került. Design szubjektív, nekem bejön, szerintem szépre sikerült, viszont az annyira letisztult, elegáns beütésű "telefonok" nem tetszenek, mint az S, SII, Note (bár a HW-t tekintve folyik miattuk a nyálam, örömmel nyernék egyet valahol).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!