- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Eléggé megosztja a közvéleményt a Samsung ezzel a telefonnal. Egyrészt árazásban magasra tették a mércét, ahhoz képest, hogy milyen hardvereket tettek bele, és a várható frissítéseket is figyelembe véve. Valahogy a Samsung nem mindig találja el a kijelzők felbontása/mérete arányt, nem is értem, hogy az Apple emiatt miért nem perli be... Ugyanakkor kihoztak egy strapamobilt, ami a Galaxy ACE szintjén mozog, márpedig a legtöbb embernek elég az ACE teljesítménye és tudása, kb. annyival magasabb áron, mint amennyibe az IP67 megoldása került. Design szubjektív, nekem bejön, szerintem szépre sikerült, viszont az annyira letisztult, elegáns beütésű "telefonok" nem tetszenek, mint az S, SII, Note (bár a HW-t tekintve folyik miattuk a nyálam, örömmel nyernék egyet valahol).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- eBay
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged