- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
A "farzseb" az egy egészen más történet. Már írtam itt a fórumban , hogy az egygombos billentyűzár -alsó-szélső gombra téve- az egy erőteljes tévedés . És akkor finom voltam .
Sokszor teszem farzsebbe a telefont , lezárt billentyűzettel , aztán ahogy jövök-megyek , hallom a pittyegést ...
grrrrrrrés igen , farzsebben időnként ki is kapcsol . De ez nem szoftverhiba .
Ha kabátzsebben van , akár oldalt , akár fent , akkor semmi gond ... -
Vladi
nagyúr
Hát igen, mindenkinek másak az igényei.
Mondjuk én áttettem régi telóból a memória kártyát és ment is. Rádiót nem hallgatok, nem érint. A bluetooth-t simán kikapcsoltam. Jó igaz, már itt fentebb olvastam, hogy kell. A képét nem nézegetem, nem arra van.
Viszont elég egyszerű. 1/2-1 óra alatt alatt be is laktam. Csajom most vett nagyoninttelligensokkostelefont. Már 4 órája nyomkodja.
Jajj! Kérdés:
Telenoron vagyok, a cella infókat elő lehet csalni belőle? Amikor kiírja a teló, hogy milyen városban vagyok. VAgy ilyen már nincs?
Az aksi feltöltöttött, köszi az érdeklődést.
-
Fishor
senior tag
Nekem egy Nokia 3720-ast fog váltani ez a telefon, mivel az tmobilos és sajnos telenorra vált a cég. 500Ftomba fog kerülni, mivel a másik telefonom egy okostelefon, így nekem a fő szempont egyértelműen az akku volt, meg én alapfelszereltségnek tekintem a zseblámpafunkciót. Etéren, meg mondjam azt ez az egyetlen készülék volt megfelelő a listában. Amúgy eszem ágában nem lett volna a Nokiát lecserélni, az minden téren jó kis teló még most is 2 év elteltével. És még a gyári fólia is rajta van
Üdv: Fishor
-
norbert999
aktív tag
Katasztrófa!
Sok hívást vesztettem, mert újraindult.
A PIN kérés be volt/van kapcsolva.
Ez így nagyon-nagyon gáz!
Szerk.: Jó lenne kiderítenünk, hogy mi okozza, mi okozhatja, a jelenséget. Valamint van-e ellenszere a PIN kérés kikapcsolásától eltekintve, hiszen ez csak szükség megoldás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest