Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
válasz
gybalint #16800 üzenetére
Rosszul értelmezed az sms fogalmát... Aki sms-t küld neked, az tisztában van vele, hogy benne van a pakliban, hogy nem rögtön olvasod el az üzenetet, tehát ennek megfelelő fontosságú információt közöl benne. Ha annyira fontos, akkor fel fog hívni... Amúgy meg akinek okostelefonja van, az úgyis annyit birizgálja, hogy max óránként ránéz. És akkor még szerintem sokat mondtam.
-
kungzi
veterán
válasz
gybalint #16817 üzenetére
Ha ezt akarod, akkor dugd ra a toltore es akkor a wifi nem kapcsol ki. Nekem minden este tolton van, es mindig megjon az email es csak a wifi van bekapcsolva. Amugy az se jo, ha mindig megy a wifi, mert gyorsan merul, tapasztalat android rendszernel. Ez ugy normalis, hogy kikapcsol wifi, ha bekapcsolod a telot, akkor meg ujra csatlakozik. Igy kellene minden rendszeren. De egyenlore csak a wp7 tudja automatikusan, plusz a tobbi rendszer rootolt formaban kulsos progival.
-
-
tdd587
őstag
válasz
gybalint #16800 üzenetére
Ilyeneken szerintem kár rugózni, mert úgysem lesz, viszont halálra idegesíted magad rajta. Ami van, annak örüljél, ami nincs/lehetne/már az ókori görögök is használták meg legyen az amikor a finnek még tudtak telefont csinálni gyerekkoromban anekdota.
Attól, hogy elégedetlen vagy, a világ nem fog megváltozni. Csak te leszel boldogtlanabb.
De hogy ne csak off legyek, nálam az omnia a következő hülyeségeket csinálja:
- Az email értesítő hangja durván és állandó jelleggel beakad, szaggat. Megoldás: munkahelyen telefont lenémít, mert qrva égő amúgy.
- A 2 exchange fiókból, amit használnom kell, az egyik már nem push-olja az emaileket. Kézi szinkronizációra hibát dob időnként egész nap. Megoldás: ismeretlen, ha írok a helpdesknek, nyílván elküldenek a f*szba, mert androidon/iphone-on működik (amúgy tényleg, ez nem tipp, hanem tény).
- A kereső gomb nekem teljesen haszontalan, mivel nem kontextus függő. Megoldás: nem használom.
- Ha töltőn van a telefon, akkor a kijelző sokkal rosszabbul reagál, a görgetés szaggat stb. Elég zavaró. Megoldás: ha töltőn van, nem nyomkodom a telót.
- A beépített térkép nagyon tetszik, de nem lehet keresni vele semmit. Megoldás: gmaps.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Mint látható, a megoldás majdnem mindig az, hogy így jártam.
Ezeken kívül viszont élmény használni a telót és inkább erre koncentrálok és nem arra, hogy nem tökéletes. Mert semmi nem az. Most inkább használjak androidot, amin kétmagos procival is szaggat a főképernyő meg a görgetés? Inkább a fenti listával élek együtt, mint azzal.
-
kungzi
veterán
válasz
gybalint #16786 üzenetére
mivel ha kinyomod a telót, akkor úgy mondjuk, hogy alszik a telefon. ilyenkor az a jó, ha a wifi is kikapcsol, vagyis alszik. ha visszakapcsolod, akkor a wifi is újra csatlakozik, ha ez nem így lenne, akkor folyamatosan menne a wifi és jobban merülne a telefon. ha töltőn van, akkor nem alszik a telefon és így a wifi se. ha bekapcsolás után nem csatlakozik újra a wifi, akkor próbáld meg újraindítani és úgy megnézni, vagy egy hard resetet is megpróbálhatsz
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest