Új hozzászólás Aktív témák
-
Nasuto
tag
válasz
negyven2 #20132 üzenetére
Sziasztok! 2011 február óta vagyok Omnia 7 tulajdonos. Kb. azóta olvasgatom a topikot. T-s a telefonom. Nagyon meg vagyok vele elégedve (kivéve, hogy az első hónap után volt egy panelcserém - telefon egyszer csak magától újrabootolt, és a Samsung Omnia felirattal nem bírt megküzdeni). A problémám a következő. A legutolsó T-s firmware van fent, amivel elvileg a német T-sek kaptak tetheringet, de az enyémen nincs (pedig minden verziószám ugyanaz mint nekik). Sajnos az AllShare sem működik. Szóval arra gondoltam, hogy feldobom rá a JK4-es független ROMot, mert ha jók az értesüléseim akkor az ehhez tartozó legutolsó firmware viszi az AllSharet (KK2, 2424.11.11.2). Valaki megerősítené ezt?
Ha felmegy a retail ROM, akkor a T-s MMS és Internet beállításokat a Piactéren lévő Samsung Network Profile progi majd szépen beállítja nekem, hogy működjön is?
És még egy érdekesség, az 5.9.3.0-ás Bootloaderrel a telefont nem tudom download módba rakni. USB jiggel még nem próbáltam, remélem úgy menni fog…
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Everest / AIDA64 topik
- Politika
- Autós topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest