- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
negyedes #21890 üzenetére
Ez egy Omnia 7 fórum és ha tetszik, ha nem leírom a véleményemet róla.
A véleményem az, hogy eddig egy nagy csalódás az op és akinek WM-je volt előtte, annak csak azt tudom ajánlani, hogy messze kerülje el a WP7.x-et.
Különben, hidd el, hogy sokkal jobban örülnék, ha nem szidnom, hanem dicsérnem kellene, mert 20 centire csücsül tőlem csalódásom tárgya. -
negyedes
addikt
válasz
vinczetibor #21886 üzenetére
szovel vettel egy telefont mertszep volt es foggalmad sincs mikkel jar a wp es most jossz ide kommentalni es szidni.
-
balcsida
senior tag
válasz
vinczetibor #21888 üzenetére
Először: Letöltötted a legnagyobb névvel rendelkező ROM-ot, amiben viszont annyi csicsa van (óra a főképernyőn, stb.). Nem mondom, hogy feltétlen jobb az enyém, de te olyan okok miatt kezdted el szidni a szoftvert, aminek semmi köze nincs a gyárihoz.
Ha átméretezhetőek a csempék, akkor 7.8-ad van, de a Dynamics ugye alapból nem tartalmazza a legújabb frissítéseket, amik konkrét sebességbeli javulást is hoztak. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Gabesz84 #21887 üzenetére
Nem tudtam, illetve úgy tudtam, hogy a korlátozások döntő többségét sikerült feloldani pl. beleolvasva az angol nyelvű fórumokba úgy tünt, hogy megoldódott az usb drive, a bluetooth fájl küldés, hívásszűrés, fájl felmásolás zune nélkül stb. probléma. Sajnos, a gyakorlat azt mutatja, hogy mindenhol csak részeredmények születtek.
Az Omnia fém háza és a gyors rendszer miatt döntöttem mellette. Ha a WP7.5 sebességét hozná a WP7.8, akkor a sebességgel teljesen elégedett lennék. Az akkuról azt írták, hogy normális használat mellett kb. egy napot kibír. A 2 óra, de akár a 4 óra használat is nagyon messze van az egy naptól. A normál akkunak legalább a dupláját kellene bírnia intenzív használat mellett, mint amit most bír.
Mivel nem azt kaptam, amit vártam, ezért egy szóban is leírhatom, hogy miért vettem meg: tévedésből.
Most két dolgot tehetek, vagy eladom, vagy megpróbálok vele összeszokni. Inkább a második felé hajlom. Megpróbálok a lehető legtöbbet kihozni belőle és megszokom a hiányosságait.
A hiányosságok többsége valójában nem létkérdés csak zavaró. Nagyon zavaró. A többsége, bár csak körülményesen, de megkerülhető.
Itt az elején, amikor egy szűz telefont kell az igényeimhez igazítani a sok apró, zavaró hiányosság túl soknak tűnik, mivel nagyon gyorsan akarok mindent megoldani és ezért szinte az összesbe belefutok néhány óra alatt.
Ha már belaktam a rendszert és felpakoltam azt a néhány tucat szükséges alkalmazást, amire szükségem van, akkor sokkal ritkábban fogok belefutni a korlátokba, illetve ha találkozom valamelyikkel, akkor már tudom, hogy milyen hátulról-mellbe megoldással kerüljem meg.
Első lépésként kell egy jó rom, amire építhetek. -
válasz
vinczetibor #21886 üzenetére
Ezt értjük, de ezt tudtad mielőtt megvetted. Ha nem tetszik a sok korlátozás, minek vetted meg?
A gyári akksi gyorsan megadja magát, lehet hozzá rendelni mugen powert ami kicsit erősebb, de csodát attól se várj, ha nyúzva van bizony 3-4 óra alatt is képes magát lenullázni (mint minden okostelefon).Ha tetszik a megjelenés, a gyorsaság, satöbbi, vegyél valami WP8-as telót, sokkal kevesebb korlátozás van benne. Pl Lumia 620, az árban sincs elszállva, cserébe szerintem randább mint ez.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
negyedes #21884 üzenetére
Még nem tudom a választ a kérdésedre. Lehet, hogy mellé nyúltam. A telefon maga tetszik, de a WP7.8 szerintem jelentős visszalépés a WM után.
Azt kifejezetten nevetségesnek tartom, hogy a MS úgy alkotta meg a WP7-et, hogy átvette az ios összes hiányosságát, hibáját. Ha megnézitek, hogy mik voltak az ios hiányosságai (és még ma is van jócskán), akkor úgy tünik, mintha a Microsoft direkt pontról-pontra az összeset átrakta volna a saját rendszerébe, mintha azt gondolták volna, hogy a hibák miatt lett olyan népszerű az iphone és azokat direkt leutánozták. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
balcsida #21880 üzenetére
Két számomra fontos kérdésre szeretnék választ kapni mielőtt eldönteném, merre tovább.
Van-e annyi előnye a 7.8-as romnak a 7.5-sel szemben, ami miatt érdemes rá frissíteni annak ellenére, hogy jelentősen csökken a rendszer sebessége és ezzel az ún. felhasználói élmény? Számomra a csempe méretezés lehetősége sokkal kevesebbet ér, mint a sebesség. Ha nincs, maradok a 7.5-nél és nem engedem, hogy 7.8-ra frissítsen.
A másik. Balcsida azt írtad, hogy a gépemen tapasztalt problémák nagy részét a főzött rom okozza, amik a gyári romokon nem jelentkeznek és közben a saját, szintén főzött romodat ajánlod. A te főzött romodon nem jelentkeznek ezek? -
negyedes
addikt
válasz
vinczetibor #21873 üzenetére
Most komolyan minek vetted meg ezt a telot?
-
nicu71
addikt
válasz
vinczetibor #21881 üzenetére
véletlen kicsúszás,elejtés ellen én egy szilikony bumpert használok,2 éve vettem 500 ft-ért omnia7 specifikus...úgy tapad,hogy a nadrágzseb is megfogja,de még soha nem ejtettem el
és sztem nem csúnyítja el /annyira/
Lassúság:hát én a minap egy galaxy ace-t próbálgattam...a maradék hajam is kihullott,nem hiszem hogy a blade sokkal jobb lenne.Az omnia főzött rommal is egy világbajnok ezekhez képest.
Üzemidő:az sajna nekem is botrányos,bár az akku a kétéves gyári ,szóval nem is csodálom.
Szerintem nem érdemes a gyári ROM-ot visszavarázsolni,és úgy feltörögetni.Hosszú folyamat,és az eredmény nem fog bőven kárpótolni/használtam régebben igy is,de komfortosabb a custom ROM/
ja és ha lesz még MS update/2014ig támogatott a 7.8/,azt megkapja a mókolt ROM is. -
btudos
nagyúr
válasz
vinczetibor #21881 üzenetére
Azért van a kereső, hogy a számodra fontos címszavakra tudj szűrni, hidd el, hasznos tud lenni.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
balcsida #21880 üzenetére
Sokszor 1-1.5 évet kell visszaolvasnom, hogy megtaláljam, amit akarok és utána kiderül, hogy az újabb rom frissítések miatt már nem is működik a módszer. Csak itt ez a téma 21880 hozzászólást tartalmaz és akkor még ott van az xda-developers...
Előre is köszönet a segítőkészségért. -
balcsida
senior tag
válasz
vinczetibor #21879 üzenetére
Ezért vagyunk itt, hogy könnyen lehessen tájékozódni. Van szép keresőmező az oldal tetején, illetve nagyon sürgős esetbe általában privátba szoktak irkálni nekem, csak azt annyira nem szeretem, mert nem tanulnak belőle a többiek.
Nem halott, csak nincs olyan gyakran frissítve. Rakjál fel egy másik romot (most nem fogom elkezdeni megint ajánlgatni a a sajátom, nem vagyok egoista, sem papagáj), és hajrá. Egyéb esetben pedig vidd el hozzáértőhöz, aki megcsinálja, többen is vannak hardveraprón, akik szívesen megcsinálják neked. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
balcsida #21877 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha felraknék egy gyári 7.5-ös romot és felnyitogatnám az összes korlátozást, de erre a mostani tudásommal nem biztos, hogy képes lennék.
Az xda-developersen már halott az omnia 7 fóruma. Napok kellettek, hogy fel tudjak rá először tenni egy retail romot, mert nem látta a számítógépem és a zune is hibaüzeneteket jelzett, majd megint egy-két nap, hogy rávarázsoljam a magldr-t. -
savoo
addikt
válasz
vinczetibor #21876 üzenetére
Na nehogy már a Blade 3 nem lassabb, mert tökön szúrom magam.
-
balcsida
senior tag
válasz
vinczetibor #21876 üzenetére
Ja, igen, még az is elfelejtettem mondani, hogy az üzemidőproblémád egyik fő forrása is a főzött ROM.
És igen, a quick launch sem éppen egy gyári dolog, azért indul el olyan lassan.
Az adobe remek hozzáállásáról a témával kapcsolatban mi is tudunk, tenni ellene annál kevesebbet. -
vinczetibor
aktív tag
Blade 3 volt a kezemben decemberben, amikor 30 ezer volt praktikummal és nem tűnt lassabbnak, mint ez a 7.8-as rommal és elmondások szerint az elmegy két napig egy feltöltéssel. Ez kb. annyit jelenthet, hogy egy napot erősebb használat mellett kibírhat. Különben, a Quick Lanch nevezetű programocskának 4.5 mp kell, hogy bejöjjön Dynamics 2.0 alatt, ami gyalázatos teljesítmény.
Még annyit hozzá tennék, hogy legutóbb a 10 éves Dell Axim X5 nevű pda-mat használtam kb. fél évig (Windows Mobile 2003) és az azon lévő Core Player vagy az Adobe Reader 2.0 magasan veri a wp7.8-as media playert, illetve az Adobe Reader X-et.Kénytelen vagyok főzött romot használni, mert bár a 7.5-ös gyári rom gyorsabb, de a korlátozások miatt az már nekem tényleg a menedzser kalkulátor szint.
Remélem, valahogy sikerül megszoknom a WP7.8-at...
-
balcsida
senior tag
válasz
-Nem feltétlenül tehetünk róla, hogy főzött rommal használod a rendszert, emiatt nem nyújtja azt az élményt, mint egy gyári.
-Üzemidő tekintetében nem nagyon tudok nyilatkozni, nekem hozza az elvárást, pedig egy tényleg agyonhasznált akkum van (a készülékkel egyidős, 2 éves), jó üzemidőért érdemes az almás gyártó háza táján esetleg körülnézni
-A csúszás problémát én is látom, mivel akkora repedések vannak a kijelzőmön, mint a ház, szóval én is ejtettem le párszor már
-Bluetooth fájlküldés félig-meddig működik mókolva, fájlt fogadni tökéletesen tudok, de a küldés függ attól, hogy milyen telefonról beszélünk. Egyébiránt nagyon kicsivel magasabb áron kapható a Lumia 710 vagy 800, amire letölthető alkalmazásként adott a Bluetooth fájlküldés. (bár, hozzáteszem, 1 alkalmat tudok említeni, amikor kellett használnom)
-Tudomásom szerint az Apple termékei sem ismerik az általad említett formátumok nagy részét, de most nem kezdek el ilyen apróságokon vitatkozni.
-PDF fájlokra, meg úgy kb. minden továbbítására tökéletesen használható a Skydrive
Egyébként elmondom, hogy egy hét után én is rühelltem a telefon nyűgjeit, de annyit csináltam, hogy vártam még egy hetet. Nem csalódtam benne. -
savoo
addikt
válasz
Csak az utolsó részre reagálnék. Nézd meg, hogy ennyi pénzért más telefon, hogy hasít, egyből nem mondasz ilyet, hogy lassú. lol.
-
vinczetibor
aktív tag
Egy jó hete vettem egy Omnia 7-et. de megmondom őszintén jobbra számítottam...
A telefon maga szép és jó, de nagyon ki akar csúszni a kezemből. Jó lett volna, ha valami érdesítést vagy pl. az oldalán gumírozást alkalmaztak volna. A fém ház és a súlya nagyon tetszik, abszolút minőségi érzetet kelt.
Az üzemidő katasztrófális. Két óra böngészés vagy játék után tehetem a töltőre.
A WP7.8 (Dynamics 2.0) szintén a katasztrófa kategóriájába esik. Nem tudok bluetoothon fájlt küldeni (Tudtam, de reménykedtem, hogy van rá valami megoldás, de csak rész eredmények születtek az elmúlt 2.5 év alatt.) Nem lehet rá másik média lejátszót tenni. Az eredeti nem ismer egy csomó formátumot pl. ogg avi, mkv stb. Minden konvertálgathatok, ha akarom ezeket használni. Nincs hívásszűrés. Nem tudok rá közvetlenül dokumentumokat pl. pdf, zenét stb. másolni, mert hiába van a telefonon nem látja a szükséges program. A pdf fájlokat emailen küldözgetnem kell magamnak, ami marhaság, de nincs más megoldás. Nem tudom usb memóriaként használni, mert zune kell hozzá, hogy valami hozzá hasonló funkciót el lehessen vele érni. Az usb memória lényege épp az lenne, hogy bármelyik pc-hez csatlakoztatva fájlokat tudja másolgatni...
Windows mobile 6.1-es volt az utolsó telefonom (HTC Diamond), de az a véleményem, hogy az operációs rendszer egy nagy visszalépés a windows mobilehoz képest. Ezzel a hardverrel a régi windows mobile is szárnyalt volna. Most olyan érzésem van, mintha egy megbuherált menedzser kalkulátort használnék.
Visszatérve a WP7.8-hoz. Véleményem szerint a WP7 viszonylag lassú volt. A WP7.5 sokkal gyorsabb és a WP7.8 nekem olyan sebesség szempontjából, mintha újból a régi WP7 lenne a gépen. Nem örülök neki.
Kifejezetten azért vettem Omnia 7-et, mert ez volt az egyetlen olyan elérhető árú, fém házas telefon, amin úgy gondoltam, hogy normálisnak nevezhető operációs rendszer fut és egy ilyen edejét múlt hardveren is gyorsan működik. E két utóbbiban tévedtem. Ha maga a telefon nem lenne ilyen jól összerakva, akkor egy hét után már hirdetném eladásra... -
Engem meg a töltőre dugott telefon jobb alsó sarka megráz (jó, nem ráz, csak megcsíp).
Mondtam is neki h HIIINNNNYE!
-
mustbe
csendes tag
Szevasztok!
Tudtok valami mególdást adni az unlockra? Mert ugye kell a wp developer tools, de win8 nem tudom azt telepíteni.
-
laracroft
senior tag
Használja valaki a Rowi twitter klienst?
A 8862 -óta minden Live-Tile-om működik, de ez nem akar összejönni
(Dynamics 2.0) -
savoo
addikt
Másnál nem jelentkezett akku probléma a 8862-es update után? Tegnap felrakta a Zune. Este feltöltöttem a telefont, fél 12-kor vettem le a töltőről. reggelre 20%-ra merült... Nem raktam fel semmi plusz appot azóta.
-
savoo
addikt
Dynamics 2.0 ROM-ra nekem is megjött a frissítés, néztem is nagyot.
-
nova001
senior tag
youtubra lehet valahogy feltölteni vidit ? van valami jo app erre ?
-
balcsida
senior tag
Szokásos:
Voyager 2
http://mir.cr/1W8Y6AYB -
allstar69
csendes tag
Kedves kollégák segítségre lenne szükségem! 1 hete vagyok Omnia 7 tulaj újra ( volt még 2011 nyarán , keményen megkellett dolgozzak érte diákmunkán
) .Akkor úgy nem is foglalkoztam vele csak zenét és videókat raktam rá. Most vettem egyet ha Minden igaz 7.5-ös Wp van rajta. Szeretnék rá egy 7.8-as verziót vagy Ami elég új. Olvastam még erröl az Chewron unlock dologról meg külföldi fórumokat is nézegettem de csak régi dolgokat találtam. Próbálgattam is de csak nem akart sikerülni. Pedig találtam egy csomó alkalmazást amit gépröl lehetne telepíteni. Nagyon Nagy szükségem lenne a segítségre, de most nem állok sajnos anyagilag úgy. Viszont van egy T-Mobilos kártyám Amin van 3000 Ft. Tehát tudok sms-t küldeni pl internetes játékhoz vagy amihez szeretnéd. A segítségért cserébe. Viszont ha sok jó és hasznos tanácsot és leírást meg trükközésekkel segítesz akkor a kövi havi fizetésemböl már rendes pénzzel honorálnám. Várom a válaszokat, privát üziket! Köszönöm!
-
balcsida
senior tag
Nekem felrakta a frissítést és bootloopos lett tőle a telefon. Kénytelen voltam gyorsan beleintegrálni a ROM-omba. Rosszul tettem, nem javított semmit, csak rontott (céges Google accot már teljesen kézzel kell beállítani, nem elég neki csak az, hogy a google-hoz beírom a sajátdoménes címemet)
-
laracroft
senior tag
-
pikpakk
csendes tag
Fözött romra jöhet frissités?
-
laracroft
senior tag
Erről valaki?:
Windows Phone 7.8 (build 7.10.8860.142)Állítólag a live-tile-t javítja...
-
Auratech
őstag
válasz
domson #21840 üzenetére
Ha már részben kiszáradt, egyszerűen tedd bele egy zsebkendőbe, azt egy zacsiba, amibe félkiló sót teszel Tedd hűvös helyre egy napra. A só beszívja a légnedvességet. Gyorsabban szárad. Melegre ne tedd, mert a felületi korrózió beindul, amíg van nedvesség. Esetleg kínai boltosoktól kérj silicagélt, a dobozaikban dögivel van. Sajnos a gondok gyakran később jönnek. Az, hogy most működik, nem garancia, hogy így marad.
-
domson
csendes tag
válasz
Auratech #21838 üzenetére
Köszönöm a választ
Mivel az eset tegnap este 6 óra körül történt, csak véletlenül új fórumtémát hoztam létre, a moderátor törölte a kérdésemet, ide irányítva engem. Ma reggel csak bemásoltam ide a leírást, ugye azzal együtt, hogy "ma történt" holott igazából tegnapi a telefonbaleset.
Így már kb. egy napot száradt, nem bírtam ki, SIM kártya nélkül bekapcsoltam a telefont, a kijelzője, érintője, kamerája, hangszórója mind működött. Gyors teszt után szétszedtem a készüléket, hogy tovább száradjon.
Szerintetek ez jelentheti azt, hogy jó lett a telefon? Bekapcsolhatom és használhatom, ahogy szoktam régebben?
Előre is köszi a válaszokat. -
Auratech
őstag
válasz
domson #21837 üzenetére
Az izopropil alkohol felületi feszültsége kisebb a vízénél, emiatt a rejtett helyeken is feltapad a felületekre. Apoláros oldószerként is viselkedve nem károsítja a műanyag alkatrészeket sem. Vízelvonó hatású.
Leggyakrabban tintasugaras nyomtatók beszáradt fúvókáit szoktuk gyógyítani némi eséllyel.
Az, hogy vízbe esett, az a kegyelemdöfés...szerintem. -
domson
csendes tag
válasz
Auratech #21836 üzenetére
Köszönöm a választ
http://www.youtube.com/watch?v=7yYsMx6XWZE
Ez működhet?
A rizses dologról megoszlik a vélemény: http://www.origo.hu/techbazis/20110713-igy-lehet-megmenteni-a-vizbe-esett-mobilt.html neked mi a véleményed?
Valamint mire érted, hogy megadtam neki a kegyelemdöfést? -
domson
csendes tag
válasz
vwpolopg #21833 üzenetére
Köszönöm (a gyors választ és a hangszóró lehetőséget is)
Amikor bekapcsoltam az úsztatás után, még működött a kijelző (mint írtam azóta szétszedetten szárad). Még várok 1-2 napot, hogy száradjon, aztán jelentkezek a hangszóróért, , ha rossz lesz és ha komolyan gondoltad
, addig is a tanácsok sosem árthatnak, légyszíves írjatok még, köszönöm!
Még egy kérdésem lenne vwpolopg, az úsztatott kijelző rögtön elromlott, vagy először működött és aztán egy idő után lett rossz?
Válaszokat köszönöm előre is -
domson
csendes tag
Mai napon "sikeresen" beleejtettem az Omnia 7 telefonomat a fürdővízbe. Utána aksi nélkül rögtön kiszárítottam hajszárító hideg funkciójának használatával, melyről olvastam később, hogy nem ajánlatos.
A telefon kamerája bepárásodott, hangszórója torzan szól (szárítás után ezeket fedeztem fel rajta, víz utáni próba nem volt, lehet, hogy több hibája is van, "hajszárítás" óta kikapcsolva, teljesen szétszedett állapotban szárad az asztalon).
Mit tanácsolnátok? Sürgős válasz lenne szükséges, mert nem szeretném, hogy kárba vesszen a telefon.
Segítségeteket köszönöm előre is.
(A készülék 2 éves) -
btudos
nagyúr
válasz
::Trunks:: #21828 üzenetére
7.8 van, magyar nyelv továbbra sincs hivatalosan, és nem is lesz.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Most visszaturnám venni az ex omniám, de az angol menüs volt.
Kérdés,hogy kijött rá hivatalosan a 7.8? Illetve az már magyarosítja,vagy kell majd rá valami okosság? -
nova001
senior tag
válasz
nicu71 #21825 üzenetére
unofficial samsung remote nem müködik nem látja a tv-t :S oscar se :S
valszeg a tv nem támogatja bár mintha 2011 szériátol ( Dxxxx) tudná a tv.
feladom nincs öteletem....win 7 irányitásra tudsz mondani valami jo progit ? film nézéshez kéne...hangerő,pause,stop elég ha tudjabalcsida: Jobbulást
-
laracroft
senior tag
Sziasztok!
Az istennek sem tudom rávenni az outlook.com-ot, hogy rendesen szinkronizálja névjegyeimet.
Némelyik látszik, némelyik nem, tök randomnak tűnik... valakinek ötlete?Eddig nem volt ilyen gondom! Tegnap csináltam egy hard-resetet és azóta szenvedek vele.
-
nicu71
addikt
válasz
nova001 #21818 üzenetére
szia van egy fizetős :unofficial samsung remote,ez fantasztikusan jó,
és van egy ami free,ez is jó,ennek neve pedigS C A R remote!
ez is tudja amit kell.Elnézést azt hittem először,hogy a DLNA-ra vagy kiváncsi!ez a hülye szmájli...ezt nem tudom hogy kell kikapcsolni,az app neve azonos a leghresebb filmes dijjal és O-val kezdődik.
balcsida
jobbulást!!! -
vwpolopg
őstag
Valaki tud segíteni, hogy, hogy a búbánatba tudom visszarakni a gyári romot? Mert Próbálkoztam én már mindennel, de az istennek se akar sikerülni, visszamegy a full fapad 7004 aztán annyi, Zune hibát dob a frissítéskor. Na meg a wp7 downloader kiírja, hogy flash unlock a dolog végén. Erre valami ötlet, mert egész éjszaka külföldi fórumokat bújtam és próbálkoztam de nem lettem okosabb. Most végül felraktam Balcsida új romját, de el akarom adni a telót és inkább a gyárival raknám fel, mert ha hozzánemértő emberhez kerül nem biztos, hogy előnyös ha rootolva van.
-
nova001
senior tag
samsung C550 szériás tv-t szeretnék irányítani programmal... de nem látja egyik program se a tv-t, lenne valami ötletetek merre fele induljak el hol kérdezősködjek ?
-
csacsa1988
csendes tag
Hali. Felraktam balcsida ROM-ját és nagyon jó lett, teljesen jól működik, gratula hozzá
. Csak egy kérdésem lenne: Ha felrakok a telefonra a Win. Mobile Centeren keresztül a fájlrendszerbe - vagy mondjuk bluetoothon keresztül fogadok - egy fájlt, akkor azt hogy tudom hozzáadni a telefon lejátszójának a listájához, hogy lássa a többi Zune-val hozzáadott zene között? Meg lehet oldani ezt valahogy?
-
Auratech
őstag
Megelégelve a 12fps-t reseteltem a telefont. Most megint szépen fut. Nem tudom miért lehetett. Talán egy nem 100%-ban kompatibilis kódsor? cache-méret... Mindegy most jó.
Amúgy a hotmailes névtár igen jó szolgálatot tett az almás táblámon. A hotmail fiók beállítása után a tábla kontaktjaiba hiánytalanul becsusszant minden adat. Ez sok google eredetű névtár szinkronja esetén kacifántos. Itt sima ügy.. -
balcsida
senior tag
válasz
laracroft #21803 üzenetére
Hát annyira baró lenne, ha működne, de természetesen nem megy.
Kiírja, hogy regisztráljak, azt ugye nem tehetem, mert már regisztrált vagyok, erre beírom a Setup alatt a regisztrált adataimat, és kiadja, hogy nem vagyok regisztrált.
Egyébként szerintem max. valami ultramókolt 7.8 ROM-ról lehet itt szó, mivel SENKIT nem láttam/hallottam/olvastam, aki használta volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest