- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
"SGS tulajként szerintem egy [moderálva] szavad nem lehet, hiszen az egy tökéletes telefon a GPS-ével, az RFS-sel, az akkuélettartammal, a PenTile-os SAMOLED kijelzőjével, a gagyi plasztik házával, stb"
viszont lehet vele pl netezni, ellentétben a szobatársam 215 EZRES, retina display-el megáldott, gyönyörű kivitelű NEM FÜGGETLEN iPhone-jával, aminek csupán annyi a baja, hogy nem jelenik meg rajta semmi, ha kézbe veszi, így nézegetheti a külsejét, meg retina felbontásban a nagy semmit. Persze ha tokba rakja már működik, de akkor meg tele van kockás terítővel, meg legó kockákkal, de az viszont szintén IPS minőségben.
-
CHIPman
nagyúr
De nem is volt 190k Dominoval, és ezt az igényemnek megfelelően alakítom, ahol akarom. A GPS-nek március óta semmi baja(igaz, késett, de tudtam, hogy van a hiba, és úgy vettem meg), az RFS-nek semmi baja, az akku csak március óta gyenge, és nálam egyáltalán nem jelentkezett(és ha a GPS rossz, akkor az akku nem, mert a kettő ebben az esetben kizárja egymást), a PenTile SAMOLED meg szubjektív. A plasztik házat meg a HTC-sektől érzem jogos érvnek, ugyebár az iPhone4-et tokba kell rakni, hogy minden helyzetben lehessen normálisan használni.
-
nuke7
veterán
ja, bocs.
én azt hittem, hogy okostelefonokról beszélünk.
abban pedig a nagyságrend kb. ugyanaz...(#135) Abysmal : nem. nem az androidot mint rendszert hasonlítom az iOS-hez, mint rendszerhez.
Az OKOSTELEFONOK piaca miatt linkeltem a dolgokat a samsung androidos telefonjai vs. iphone4-hez, mint melléklet.
ha a nem releváns infod veszed le a képekről az nem az én hibám. -
nuke7
veterán
nem azért mondom, de elég rossz lehetsz vagy matekból vagy szövegértésből...
ezt írta előbb a témában vki:
"Galaxy S-t vitték, mint a cukrot, az 5 hónap alatt lett 10000000, ez 55 nap alatt 3000000."és ez csak kettő darab termék, ráadásul a galaxy s nem 5 hónapja van a piacon...
gondold át újra azt a sanda gyanúdatiSupply... hmm.
-
CHIPman
nagyúr
Tipikus példa az általánosításra. Akkor nézd meg, mennyi androidos eszköz van forgalomban, és majd utána linkeld ezt. Vagy az aktuális típust hasonlítsuk össze aktuálissal, vagy mindent mindennel, ne aktuálist mindennel.
(#106) DanielK: Nem egészen ezt mondtad, sőt egyáltalán nem(egyenlőségjel). Az ismertetett 3-3 típusnál jogos volt, szinte nulla a különbség, viszont az Infuse-S2 vonalon elég sok. -
kolosanyi
veterán
Én mindkettőt fikázom.
Amúgy tudom, hogy ők kezdték, de erre meg válaszolt az Apple. Tudod, van a mondás, hogy úgy kezdődött a verekedés, hogy a másik visszaütött. Na ez kb ilyen helyzet...
Amúgy ez a sok pereskedés kezd roadtul idegesítővé válni. Miért kell direkt, mesterségesen ilyen szarságokat gerjeszteni. Most nem pont erre a két cégre gondolok. Mindenki körbeperel mindenkit. Ha van egy szabadalom, amit használni akarok, fizetek érte. Mindenki fizetne a másik szabadalmáért, és nem is lenne probléma. A dizájnt, meg hasonlókat meg nem igaz, hogy nem lehet jól felismerhetővé tenni. Oké egy teszem azt asztal nem nézhet ki úgy, mint egy hangszóró (bár, ha jobban belegondolunk, egy hangfal nézhet ki úgy, mint egy asztal, de most nem ez a lényeg), de azért igazán illő lenne saját stílusjegyeket kialakítani. Akkor máris megint nem lenne ilyen probléma. Persze ez így biztos sokkal, de sokkal jobb a kedves cégeknek... -
gaborbp
tag
Én egyáltalán nem csodálkozom ezen az egészen. Egy olyan országban ahol a mikrosütő használati utasításába beleírják, hogy macskát ne tegyél bele szárítani mert meghal tőle.
Bármilyen ostobaságot fel tudok tételezni az IQ light amerikaiakról még azt is hogy összetévesztenek két telefont.Ezeknek mondjuk teljesen mindegy, ha valamin érintőképernyő van azt is iPod-nak nézik legyen az egy mikró vagy egy üdítős-automata.
-
és ez vélhetően így fog menni oda és vissza, amíg világ a világ - csak ha összességében nézzük, akkor az apple arányában kicsit túlzásba viszi a dolgot...
ellenben azt valóban nem tudjuk, hogy valójában mi is folyik a színfalak mögött, de az valószínű, hogy senki sem örülne az egyik cég teljes ellehetetlenülésének, vélhetően még az ellenfél sem! ahol megszűnik az egészséges konkurencia, ott esetlegesen a megmaradó és vitathatatlanul az élre kerülő cég korábbi ajnározói is vesztenek kicsit a dolgon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Viccrovat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged