- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Minden terméknél, epl, samsung, stb vannak hibás változatok, szériák, stb. Nem tudsz olyan márkát felsorolni, ahol ilyen nincs.
Azt értem alatta, hogy megveszed, van mögötte mintegy félmilliót számláló alkalmazásbolt, zenebolt, stb, 2 évnyi FW frissítési lehetőség, világgarancia, stb. Hogy van ahova nem szállítanak? Istenem, Ferrari, Aston Martinval, Rolexszal, Omegáva is ez a helyzet. Ez van. (és ez kissé kicsavart hasonlat volt, mert az utóbbi márkák valóban rohadt drágák (és tényleg prémium), az Apple meg az elsődleges piacon kevésbé mind idehaza - értsd bőven megfizethető, mégha nem is olcsó)
Nálunk rohadt drága? Ez nem a viszonteladó görénysége, nem az almáé.
Ez lefedte a szolgáltatás és támogatottságot.
Nem értem a kifogásod, kiadtak 3/4 év alatt 4-5 Os fixet, ez a gondod? LOLElégedettségi szint? Először is 300 millió eladott eszközt nem lehet kizárólag a Hype számlájára írni. De nézzük idehaza, ha megkérdek 100 i4 és 100 SGS tulajt mennyire elégedett a termékkel, amelyet közel egy éve használhat..
No a válasz kb.
Apple:100-ból 5-nek nem jött be az ájfon, eladta.
Samsung: 100-ból 60 meg azt mondaná, amióta feltette az xy gányolt tákolt, foltozott unofficial romot, azóta jobb az akkuidő, végre jól szól a zene, nem dobálja el a wifit, és már csak alig alig laggol a rendszer. Ja és 100ból 10 lecserélte már WP7-re, de csak azért arra, mert az olcsóbb mint az i4.Másik 10 meg vett SGSII-t, hátha az jobb lesz...
Amúgy meg, elég csak végig olvasni a Iphone és az SGS topikot.
-
"3: Touch here to end call.
"
Nem árt tudni, hogy a power gombbal is le lehet rakni a hívásokat. [moderálva] =(^.^)=
Egyébként az első iPadnek nem volt bleeding baja.
SGS tulajként szerintem egy [moderálva] szavad nem lehet, hiszen az egy tökéletes telefon a GPS-ével, az RFS-sel, az akkuélettartammal, a PenTile-os SAMOLED kijelzőjével, a gagyi plasztik házával, stb
[ Módosította: 7 ]
-
Everman
addikt
"Az első hsz egy gúnyolás volt, bemutattam, hogy mennyi almatroll fog rám ugrani"
Ha valaki egy butaságot kijavít, attól még nem biztos, hogy almatroll, max egy droidtrollra reagál.
"Namost, ha én a 2G-re gondoltam(mivel a 2G-k is iPhone-ok), akkor igazam volt, nemde?"
Ok, de akkor a Samsung első Androidos készülékével vessük össze (ha jól tévedek az a Spica volt) és azzal vessük össze
Vagy szerinted egy kiforrott 3-4. generációs eszközt egy 4 éves, akkor debütáló eszközzel kéne hasonlítani?
-
Everman
addikt
"Ugyanezt kérdezte egy user, 2 perc olvasással megtaláltad volna a válaszomat, "
Mivel gyakorlatilag össze-vissza írogatsz....
Lásd:
"Az sgs megdöntötte az iPhone-ok bizonyos idő alatti eladási rekordját, az sgs2 pedig ezt még túlszárnyalta anélkül, hogy az USA-ban lenne egyáltalán.""Tudod, a legnagyobb fejlődés az előző eredményünk javítása. Mindenki tudja, hogy a Galaxy S-t vitték, mint a cukrot, az 5 hónap alatt lett 10000000, ez 55 nap alatt 3000000. Nem mindig a kis mérgezett almát kell felhozni alapnak."
Most akkor magaddal is vitázol?
-
Everman
addikt
"Az sgs megdöntötte az iPhone-ok bizonyos idő alatti eladási rekordját, az sgs2 pedig ezt még túlszárnyalta anélkül, hogy az USA-ban lenne egyáltalán."
Mégis mikor?
SGS II-ből eladtak 55 nap alatt 3 milliót, iPhone 4-nek ehhez kellett 5 nap (az első hétvégén 1,7 millió fogyott). -
talamasca
senior tag
Teljesen szükségtelen beirnom a konkrét típust, mert a cikk is az USA-val foglalkozik, ott meg a Samsung egyetlen modelljéből sem tud eladni annyit, mint az Apple iPhoneból. Mondjuk a 4-esből.
És tulajdonképpen én a "savanyú a szőlőre" reflektáltam, mert miért is lenne az. -
Totheground
addikt
Az sgs megdöntötte az iPhone-ok bizonyos idő alatti eladási rekordját, az sgs2 pedig ezt még túlszárnyalta anélkül, hogy az USA-ban lenne egyáltalán.
???
iPhone4ből az első 3 (három) nap alatt ment el 1,7 millió, SII-ből 55 nap alatt 3. Mit is döntött meg? A 2g eladási számait?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- alza vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged