Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• row

csendes tag

válasz fairi #349 üzenetére

Műanyag és műanyag között is van különbség...
    Miért gondol mindenki a tejfölös pohárra egyből és miért nem a karbonra?
    Én azt nem értem, hogy itt sokan úgy közelítenek a kérdéshez, mint ha nekem kellene szolgálnom a telót és nem fordítva....Vigyázni rá nehogy karcos legyen...pfff
    Azért van, hogy kiszolgáljon. Én csak arra vigyázok, hogy kulccsal meg aprópénzzel ne tegyem egy zsebbe slussz.
    Ez a dedikált kamera gomb-hiány meg a legnagyobb vicc!? Hát ki a tökömnek nincs plusz fél másodperce egyet koppintani a kijelzőn? Vagy sok a haditudósító a juzerek között? Ez a teló úgy korrekt, ahogy van. Én külön örülök, hogy nem szifon4et vettem, mert ahogy Gaben mondta az üvegtigrisben: "Azáltal, hogy Traubit iszol...."

• row

csendes tag

Elég ellentmondásos nekem ez a teszt. Vagy elfogult a szerző más telók irányában, vagy nagyobb a baj.... Az anyaghasználattal semmi baj nincs, sőt! Az objektív pedig olyan fényerős, hogy szinte csak koncerteken nem lehet használni. Pár hónapig N900-at nyomogattam, majd vettem egy Xperia X10-et hat hete...Áldom a teremtőt, hogy egy kolléga átvette tőlem azt a szemetet és rábukkantam erre a gyöngyszemre. Ahol én élek (NOR) pillanatok alatt elkapkodták az első szériát, tulajdonképpen csak az eladók és barátaik vehettek első körben, a szifonok meg nem fogynak sehogy...

Új hozzászólás Aktív témák