- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
row
csendes tag
Műanyag és műanyag között is van különbség...
Miért gondol mindenki a tejfölös pohárra egyből és miért nem a karbonra?
Én azt nem értem, hogy itt sokan úgy közelítenek a kérdéshez, mint ha nekem kellene szolgálnom a telót és nem fordítva....Vigyázni rá nehogy karcos legyen...pfff
Azért van, hogy kiszolgáljon. Én csak arra vigyázok, hogy kulccsal meg aprópénzzel ne tegyem egy zsebbe slussz.
Ez a dedikált kamera gomb-hiány meg a legnagyobb vicc!? Hát ki a tökömnek nincs plusz fél másodperce egyet koppintani a kijelzőn? Vagy sok a haditudósító a juzerek között? Ez a teló úgy korrekt, ahogy van. Én külön örülök, hogy nem szifon4et vettem, mert ahogy Gaben mondta az üvegtigrisben: "Azáltal, hogy Traubit iszol...." -
row
csendes tag
Elég ellentmondásos nekem ez a teszt. Vagy elfogult a szerző más telók irányában, vagy nagyobb a baj.... Az anyaghasználattal semmi baj nincs, sőt! Az objektív pedig olyan fényerős, hogy szinte csak koncerteken nem lehet használni. Pár hónapig N900-at nyomogattam, majd vettem egy Xperia X10-et hat hete...Áldom a teremtőt, hogy egy kolléga átvette tőlem azt a szemetet és rábukkantam erre a gyöngyszemre. Ahol én élek (NOR) pillanatok alatt elkapkodták az első szériát, tulajdonképpen csak az eladók és barátaik vehettek első körben, a szifonok meg nem fogynak sehogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest