- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati 666
tag
válasz
bigmasterg #50 üzenetére
Üdv mindenkinek.
-Nekem ugyan csak pár napja van Galaxy S-em és még igencsak a tanulási fázisban járok vele mert hogy okos telefonom még sosem, de Samsung-om is csak nagyon régen volt anno egy R-210-es.
-Nos nekem ez a modell úgy tetszik ahogy van a design-t és a tudást is bele értve.
-Persze az itt felsorolt apró hiányosságok mint pld: a segédfény a kamerához,a fizikai exponáló gomb, jó lett volna ha a hívás fogadás és elutasítás gomb is fizikai gomb lett volna vagy egy picit izmosabb akkumulátor stb engem is bosszantanak egy picit,de ezekkel még valahogy meg tudok barátkozni. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
bigmasterg #50 üzenetére
Sense felületes widget engem is angyon érdekelne...
-
csabám
addikt
válasz
bigmasterg #50 üzenetére
mire gondolsz h nem bővíthető??? 32 gb a max. . .
-
33as
senior tag
válasz
bigmasterg #100 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg lehet, hogy Bocha-nak ezt a rész át kellene írnia mert így sokan félre fogják érteni az egyébként nagyszerű írás ezen részét!
-
33as
senior tag
válasz
bigmasterg #50 üzenetére
Elolvastad a tesztet egyáltalán?
Mi az, hogy nem lehet bővíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest