- iPhone topik
- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetig
csendes tag
Üdv!
Átestem a tűzkeresztségen, már nálam is 2.1 fut. Több mint 2 hónapig vártam, de nem bírtam tovább.
Miután nagyon-nagyon nehezen megszabadítottam a T-s rabláncától, gyorsan és zökkenőmentesen felment rá az Eclair. (I5700EXXJCE One Package)Első benyomások a "hű", meg "wow" után: hihetetlen, hogy mekkora a különbség az 1.5 után, mintha nem is az én telefonom lenne. Egy pici sebességcsökkenést érzek csak, de Wifit stabilan tartja, végre nem lassul be elforgatásnál a billentyűzet, szebb-jobb a Market felülete, 3G-re egyből csatlakozott. Egyszóval, megérte az a 10 percnyi félelem, míg Odin be nem kékült .
Compaq Armada 7400.
-
Peetig
csendes tag
Lehet, hogy volt már, de nekem nagyon tetszik
Compaq Armada 7400.
-
Peetig
csendes tag
Win7-el használom én is. Másodszori telepítésre lett úgy-ahogy jó az NPS, programmok telepítése-törlése-> minden samsungos dolgot eltávolítottam, majd restart és újratelepítés. Az én trükköm, hogy felismerje a telót: telepítés előtt nem csatlakoztatom a Spicámat, csak miután elindult a program. Ekkor csak a microSD-t látja-> beállítások->telefon névjegye->további beállítások->a csak háttértár mellől pipa kiszed. Ekkor NPS újra keresni kezd, majd egy picit befagy és már látja is a telót. Ez az egy dolog ami eddig mindig sikerült, sokat szenvedtem, mire kitapasztaltam.
Remélem tudtam segíteni!
Compaq Armada 7400.
-
Peetig
csendes tag
Már napok óta folyamatosan nézem, hogy mikor lesz végre elérhető a frissítés. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, ha a PC Studio nem lenne változó korban: ha éppen jó hangulatba van, akkor felismeri a telefont, ha pedig nem... . Van amikor csak akkor ismeri fel, ha kiveszem a pipát a "Csak háttértár" mellől.
Van valakinek ezzel kapcsolatban ötlete?bluemerle: szerintem nem a firmware-el magával van a gond, hanem vagy a szolgáltatókkal megy lassan az egyezkedés, vagy a studio nem tökéletes még. Bár azt végképp nem értem, hogy miért nem lehet pontos dátumot közölni a 2.1-re éhes tömegekkel.
[ Szerkesztve ]
Compaq Armada 7400.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Láncfűrész topik
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...