Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
-
petipetya
nagyúr
válasz kardosbalint #7048 üzenetére
Szerintem a kérdés helytelen, nem szeretem se a véresszájú linuxost, se a win fanatikust. Az esetek 90%-ban ubuntut használok. A maradék 10% pedig a win7 megismerése, illetve régebben SE teló menüjének cserjéhez, most pedig android teló szoftverezéséhez kell. Nekem mindkét rendszerre szükségem van, és mindkettőnél képben akarok lenni napi szinten.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
villig
csendes tag
What you get in my version:
- New Phone.apk (xda...)
- helixLauncher as default Home (thanks to arctu on xda)
- Livewallpaper
- Root (su)
- busybox
- remount (use for remount /system in rw mode)
- fdump (for backup)
- Big APN list (Settings -> Wireless & .. -> Mobile Networks -> Access Points Names -> < Press Menu> -> Reset to default)
- New logo with our partner samsung-firmwares.com! -
petipetya
nagyúr
lkmod feltelepítése:
- spica_jc3.ops betallóz az ops-hez
- LkMod-2_5_1-PDA.tar betallóz a pda-hoz
- start
- ha kész, telefon lehúz a kábelról és gyári beállítások visszaállításaNekem ezért tetszik jobban a sima felületnél az lkmod:
- az alkalmazások menü nem vízszintesen, hanem a megszokott függőlegesen görgethető
- a helypazarló 4-ikonos megoldást felváltotta a helix home képernyő. itt is van 4 ikon alul, de kisebb mint a többi és nem foglal plusz helyet, éppen ellenkezőleg: kaptál plusz egy sornyi ikont a képernyőre.
- a képernyő feloldásánál nincs ott a segélyhívó gomb
- telefon bekapcsolás után nem kéri a gmail jelszót
- galéria
ezeket vettem észre, lehet hogy kihagytam valamitAmire pedig nincs szükséged a gyári alkalmazások közül, azt legyalulhatod a root manager segítségével.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
gps76
őstag
Azt szeretném kérdezni,hogy a lkmod,stb. modokat feltéve mit módosítanak?
csak simán az odin-nal a pda részt kell "felülírni"? -
HOZE1
tag
válasz Morticsaba #7035 üzenetére
Nem azt, hanem ami a gépeden van! De leginkább csak win XP-n műxik.
Az élet nagyon drága, de ennek ellenére még mindig elég népszerű, valamint benne van évente egy utazás a Nap körül
-
kardosbalint
csendes tag
válasz Morticsaba #7030 üzenetére
Ne legyen lezárva a képernyőd. Nekem úgy működik.
“Egy napon miután uralmunk alá hajtottuk a szelet, a hullámokat, az árapályt, és a gravitációt, talán hasznosíthatnánk a szeretet energiáit is. Akkor a világtörténelem során másodszor, az ember újra felfedezi majd a tüzet.” (Pierre Teilhard De Chardin)
-
Katsu
aktív tag
válasz Morticsaba #7030 üzenetére
Mint azt már oly sokan írták, konkrétan pár sorral feletted, csak frissítésre lesz alkalmas az NPS! És ha ilyen jellegű kérdést teszel fel, akkor legalább a minimális szoftver környezetet határozd meg.
Üdv: Katsu
-
Petyaa1337
csendes tag
turbosim működik ennél a telefonnál? előre is köszi a válasz(ok)ért
-
Morticsaba
csendes tag
Letöltöttem a gépemre a SAMSUNG New PC Studio (ver.1.3.0 IJ1) programot, mert állítólag az felismeri a Spica-t, de ha csatlakoztatom az usb kábelt akkor csak egy UMS Composite ikon jelenik meg a programban.
Mi lehet a baja? Hogyan lehetne megoldani, hogy tudjam a gépem és a telefonom szinkronizálni egymással vagy file-okat tudjak másolni rá? -
kardosbalint
csendes tag
Aham értem. Esetleg valami "szolgáltató független" 2.1?
Ahol mondjuk a Google Chrome Lite nem w'n'w-ként van“Egy napon miután uralmunk alá hajtottuk a szelet, a hullámokat, az árapályt, és a gravitációt, talán hasznosíthatnánk a szeretet energiáit is. Akkor a világtörténelem során másodszor, az ember újra felfedezi majd a tüzet.” (Pierre Teilhard De Chardin)
-
ravebp
senior tag
sajna nem oldotta meg a ki bekapcs.az ujraflash ok de kene a my backup
Rave
-
Tosee
őstag
válasz kardosbalint #7025 üzenetére
Igen, a hivatalosra! És a program másra nem is használható ha jól tudom!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
kardosbalint
csendes tag
Samsung New PC Studio-val lehet majd updatelni Android 2.1-re?
“Egy napon miután uralmunk alá hajtottuk a szelet, a hullámokat, az árapályt, és a gravitációt, talán hasznosíthatnánk a szeretet energiáit is. Akkor a világtörténelem során másodszor, az ember újra felfedezi majd a tüzet.” (Pierre Teilhard De Chardin)
-
Hofeher
aktív tag
válasz pdaghost #7019 üzenetére
Nem tudom miért de másik Gmail el megy rendessen eszembe jutott hogy irta valaki hogy neki volt vele gondja most nekem is megoldotta
Köszönet a segítségetekért (DeadMeat, pdaghost)
[ Szerkesztve ]
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
pdaghost
tag
XXJC3? Régebbit nem találtál?
De a XXJC3 letöltési fájljában benne kéne lennie mindennek ami kell ( I570EXXJA1_CL132638_Bootloader.tar, I570EXXJB4_Phone.tar, I570XXJC3_with_Root_PDA.tar )
Szóval ha csak egy fájl van meg, akkor szedd le a firmaware-k oldaláról a XXJC3-at megint[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz goodgrass #7014 üzenetére
Szia!
és amikor a divx lejátszót probáltam regisztrálni azzal is elakadtam
mert nem találtam az oldalon (amit a telefon kiír) hogy hol kell regisztrálni.
Ezt nekem sem sikerült.... Próbáltam PC-n és telefonon keresztül is, de nem találtam meg az oldalon, hogy hol lehetne megtenni! Szóval alternatívaként a Meridian player-t használom, amit marketen keresztül töltöttem le!Ki majd bekapcsolás lehet megoldja a marketes problémát!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
gps76
őstag
Segítsetek már lécci,mert elakadtam:
Bocsi,hogy értetlenkedek,de rom felrakásnál az odinban mint írva volt fel meg kell adni a boot,phone,stb fájlok helyét.
Elég a letöltött pl.:xxjc3.tar-ra mutatni?
Mert ha erre mutatok invalid image type-t ír.
ezeket hol lehet találni? -
goodgrass
csendes tag
hello!
most vettem meg a telót és még nagyon sok minden homályos....
konkrétan szinte semmit nem tudok hazsnálni rajta....
annyi már leesett hogy sokmindenhez kell wifi.
mivel nincs itthon wifi ezért fogtam magam és besétáltam a mekibe,
de kb hiába mert a market-ről nem tudtam leszedni semmit.
elindítottam egy programnál az install-t és nem történt semmi,
hiába néztem a my downloads-ot nem inditotta el....
és amikor a divx lejátszót probáltam regisztrálni azzal is elakadtam
mert nem találtam az oldalon (amit a telefon kiír) hogy hol kell regisztrálni.ha valaki ki tudna segíteni pár tanáccsal azt megköszönném....
-
pdaghost
tag
Na ezt nem kellett volna.
Nem törlünk le mindent ész nélkül.
Leszedtél valami olyat, amire a rendszer még hivatkozik valahol vagy valamiben és ezért ad hibát.
Megoldás: újra flashEgyébként törléshez egy ajánlat: egyesével törlünk és minden törölt dologról csinálunk egy másolatot az SD-re. Aztán, ha egy apk-t leszedtél, akkor reboot. Megnézni működik e minden rendben és ha igen jöhet a következő alkalmazás eltávolítása.
-
-
gps76
őstag
Bocsi,hogy értetlenkedek,de rom felrakásnál az odinban mint írva volt fel meg kell adni a boot,phone,stb fájlok helyét.
Elég a letöltött pl.:xxjc3.tar-ra mutatni?
Mert ha erre mutatok invalid image type-t ír.
ezeket hol lehet találni?[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Amióta felraktam ezt a 2.1-et, azóta nincs mobilinternetem(pedig megadtam az elérést, de nem használja), és ha kikapcsol a kijelző akkor a wifit is lenyomja, pedig bekapcsoltam a KeepWifi-t. Esetleg találkozott valaki ezzel?
-
s.aron1111
csendes tag
Hello mindenki!
Ma szereztem be egy ilyen készüléket és eddig nagyon bejön.
Egy kérdésem lenne csak. A videomegosztókon lévő videókat hogy lehet megnézni(nem youtube-ra gondolok)? Mert a böngésző nem hozza be. Előre is kössz a választ, ja és bocs a hülye kérdésért -
EczkE
veterán
Hali!
Az SMS hosszát nem lehet megváltoztatni? A 60 karakter elég kevés.Asszem mindenféleképpen!
-
picur220
veterán
válasz picur220 #6997 üzenetére
Erre valaki???
Amikor rádugtam fw download módban, akkor a Win7 egyből telepítette magának a drivereket, csak azt nem tudom, hogy jókat-e. Az Odinban sárga volt az eszköz, de setup connection maradt. Majd holnap a saját gépemen megpróbálom frissíteni megint.[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Hofeher #7000 üzenetére
Vagy egy európai régiós csc-t flaashelsz fel?
Vagy:Temporal fix:
1. adb remount
2. adb shell
3. su
4. rm /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db
5. rm -R /data/data/com.android.providers.settings/databases/And after it, reboot phone.
ezt találtam még.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest