Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tibz03

őstag

válasz petipetya #26134 üzenetére

Köszi szépen, kipróbálom! :R

(#26136) montyx: Kedves montyx, olvasd már el, mit írtál.

"Azaz, a kész moddokat külön topikba teszik fel, amiben később csak a mod frissítéseket lehet postolni. Pont azért, hogy ha valaki használni akarja a kitchenteket, akkor ne kelljen 6 trilliárd hozzászólást végigbuherálni." - Mi ebben a logika? Ha összeszedettebben rendeznék el a dolgokat, akkor nem kéne 6 trilliárd hozzászólást elolvasnod, így viszont el kell.
    Leírod, hogy: "Amúgy pont az undervolted ami így a leghamarabb megtalálható.", majd pedig: "Nem tudom pontosan melyik változatot tolták bele a kernelbe". Ezen olyan jót röhögtem. :DDD Szerinted ki nem tudja itt, hogy mit csinál az "undervolt"? Olvass már vissza, le is írtam korábban. De az rejtély, hogy melyik is van a kernelben. És annak ellenére, hogy itt vered a nyálad, hogy a leghamarabb megtalálható, a végére odaírod, hogy nem tudod, melyik változat került a kernelbe. Hát ez jó volt. :D

(#26133) DeadMeat: Úgy látom, te se vagy tisztában azzal, hogy mi micsoda a kernelben, szóval nem tudom, miről beszélünk. Én azt mondtam, hogy f@szságnak tartom, hogy megbonyolítják az ember dolgát a samdroidosok, holott szinte semmi erőfeszítésükbe nem kerülne leegyszerűsíteni a dolgunkat. Továbbra se tudja senki, hogy melyik soundfix van a kernelben, az undervolt milyen mértékű stb. Csak fel vagytok itt háborodva, amiért leírtam a véleményemet. Azt meg, hogy használjam a kitchent vagy ne (annak ellenére, hogy nem vagyok vele maradéktalanul elégedett), majd pont ne te mondd már meg nekem. ;)

Új hozzászólás Aktív témák