- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orrlyuk
aktív tag
A könyvjelzők megőrzésének legjobb módja, ha létrehozol egy Opera Link fiókot (asztali gépről vagy a telefonról), és azzal szinkronizálsz.
Ha a lementések alatt azt érted, amit én gondolok, akkor azok meg az SD kártyán lesznek valahol.No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
gps76
őstag
válasz vadászcsiga #16053 üzenetére
Semmi.Csak ha van jobb,kipróbálnám.De ezzel tényleg semmi gond nincs.
Azt nem tudom hogyan lehetne minél kevesebb memóriát használni,mert akkor nem kellene időnként nyomkodni a taskillert.
Melyik a legkevesebb memóriát "fogyasztó" home screen?(a Launcher van most.) -
vadászcsiga
félisten
válasz Camper2006 #16056 üzenetére
Megnéztem, lehet hogy jó meg stabil de totál csicsa az egész. Mint egy szuvenír bolt
-
Skynet258
veterán
válasz vadászcsiga #16057 üzenetére
AYS csak időtöltésből csinálta, annyi a plusz, hogy bele van téve a Galaxy S felület (nekem sem jön be igazából, meg a szürke info sávon a fekete betűk, és a kék kiemelés sem...), de a lényeg, hogy ő is a kitchen-ben főzte össze - magyarán össze lehet ott dobni bármit, ez inkább ilyen demó jellegű cucc - bár sokaknak tetszik, és a sebessége is korrekt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Skynet258 #16058 üzenetére
Egyetlen dolog tetszik benne a green eye bootanimáció, azt fel is dobtam magamnak külön bár sokszor nem fogom látni mert ritkán kapcsolom ki a telefont.
Akiket érdekel,innen letölthetik, be kell másolni a system/media mappába aztán ki/be kapcs
Egyébként így néz ki, és a pulzálós samsung felirat helyett lesz látható. Ha mégsem tetszik csak ki kell törölni, ja és root természetesen kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz vadászcsiga #16059 üzenetére
Hm...ennek mindegyik rom/mod esetén működnie kéne? Mert én hiába másoltam be a system/media alá,marad a samsung logo.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
vigyu
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást ami a kézírást felismeri és jegyzetként el lehet menten?
Üdv,
vigyu. -
Tutu7030
veterán
válasz Tutu7030 #16062 üzenetére
Ha jól látom,kell neki előbb recoveryből az a zip,ami a droidx-et felteszi.
Ha felteszem,akkor nem fogja megkeverni a már működő rendszert(app-ban benne van a superuser.apk,de ez már fent van a telón)?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
duffbeer
őstag
Ujjbeggyel elég nehéz kézírni. Mivel nem nagyon használnak hozzá stylust, ezért ez a funkió nem jellemző. Mindenesetre van ez a program. Ezzel tudsz jegyzetelni, rajzolni meg ilyenek. Widget is van hozzá.
-
duffbeer
őstag
És ha már itt vagyok köszönet Skynet-nek és AYS-nak a segédletért. Tényleg jól használható és ha valaki hajlandó utánajárni, nem nagy cucc a flash.
-
gps76
őstag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot,végigpróbálgatom őket.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Biztosan én vagyok a zokni, de a "felhúzható" alkalmazáslistában az alkalmazások milyen sorrendben jelennek meg? Mert nálam nem abc-sorrendben, az biztos... Lehet ezt valahogy rendezni?
-
Cyberbeni
addikt
válasz Tesztelo.hu #16069 üzenetére
amilyen sorrendben fel lett rakva (plusz ha letörölsz valamit, akkor azon a lapon lesz egy üres hely, és a következő oda fog menni), de lehet módosítani. gondolom a pantheonra gondolsz, mert máshol abc-ben van.
-
duffbeer
őstag
válasz duffbeer #16066 üzenetére
Na most jött el az a pillanat, hogy kijelenthetem, jelenleg semmi pénzért nem cserélném le a spicát, max valami más android készülékre.
Jelenlegi állapotában, /lehet én képzelem be magamnak/, de sokkal fürgébb, mint a T-s 2.1-el.Mindenesetre egy dologgal nem vagyok tisztában. Létrehoztam egy partíciót recovery menüben. Ezután engedélyeztem az apps2sd-t. És most? Automatikusan sd-re telepít, vagy mit kell tennem, hogy így legyen? Ezem felül asszem 256MB-os partíciót hoztam létre, amiből jelenleg kb 55MB szabadot ír... Akkor most végülis mi a helyzet ezzel? Valaki le tudná írni a teljes működését enek az apps2sd-nek?
-
Cyberbeni
addikt
válasz duffbeer #16071 üzenetére
én úgy tudom, hogy a /data könyvtárat rakja át az sd-re. (és így keletkezik egy csomó fel nem használatlan hely, meg lassabban tölti be a programokat, meg nő az sd-használat)
a froyo-ban már jobban meg van oldva, mint a 2.1-es főzött romokban, mert ott te választod ki, hogy mit akarsz átrakni az sd-re. -
xmad
őstag
hogy tudok a launcherpro alá élő háttereket varázsolni?
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Próbáltam a keresőbe de nem találtam(hívásfogadás)semmit
a következő kérdésemre.Tehát ha hívnak akkor csak a bal alsó
gombbal tudom felvenni?A kijelzőn ez nem lehetséges?
Sötétben nem valami jó.Köszi! -
cjczorn
csendes tag
Sziasztok!
Új Galaxy Spica tulajdonos vagyok, és szeretném felfrissíteni 2.1, mert csak 1.5-ös Android van rajta. Az hagyán hogy nem tudom, de fel se ismeri a telefont. És így modemként sem tudom használni.
Nagyon tetszik a teló, de ha nem fog menni akkor eladom, és veszek vmit ami egyszerűbb.
Kérek valakit, akinek van egy kis ideje akkor annak nagyon megköszönném a segítséget, dobjon rám egy üzit cjczorn(kukac)gmail(pont)com
Előre is nagyon köszönöm. Ja és T-s a telóczorn józsef
-
-
Tutu7030
veterán
Ha ebben lecserélem a png fájlokat,akkor nem tölti be a képeket.
Van valami ötlet,hogy mi lehet a bánata?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
KingSize
tag
Srácok a telo miért nem tudja lejátszani a divx-es filmeket? avi-val nincs gond; probáltammár a marketböl letölteni pár playert de egyikse vitte a divx-et, csak a rockplayer de az meg akadozva játsza le a filmet
[ Szerkesztve ]
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
KingSize
tag
válasz duffbeer #16084 üzenetére
igen, pontosítok a divx kiterjesztésű filmekkel van a gond..
[ Szerkesztve ]
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
KingSize
tag
válasz duffbeer #16086 üzenetére
Rendben, mindjárt ki is probálom^^
*köszi*
[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
válasz cjczorn #16079 üzenetére
Frissíteni egyszerű, modemként nem fogod tudni használni, de rootolás után wifi-internet adóként igen. A hogyan és miként elolvasható itt.
A linket Skynet mester 16002-es hozzászólásából másoltam, éredemes visszaolvasni.EZEK UTÁN EL NE MERD ADNI!!!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
KingSize
tag
Sajna nem müködött az át írós módszer, a film DIVX50-el van tömörítve így csak az átkonvertálós módszer maradt, de az meg ugye nem 1-perces munka.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Arra nem tud valaki megoldást, hogy a gyári zenelejátszó "ne találjon meg" bizonyos fileokat?
Nagyon idegesítő, hogy a zenék közt ott van a navigáció hangja,meg minden csengő, és SMS hang is...
Ha bekapcsolom a BT headsetem, a zenelejátszó automatikusan elkezdi játszani az összes zenét, és üvölt a fülembe a "menjen száz métert, majd forduljon balra" oroszul, meg németül...
Ötletek?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
xmad
őstag
válasz vadászcsiga #16082 üzenetére
beirtam es nemvolt talalat
-
petipetya
nagyúr
Nem is, mert vadászcsiga egybeírta a livewallpaper szót.
Kattints ide a telepítés menetéhez.
"nincs rá lezsóidő"
-
zzola
titán
Hi.
Nem tudja valaki véletlenül, ehhez a készülékhez lehet nagyobb kapacitású akkumulátort kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz BalanceR #16090 üzenetére
Elméletileg van egy olyan, hogy létrehozol pc-n egy új file-t, aminek a '.nomedia' kiterjesztést adod. Ezt berakod abba a mappába, ahonnan nem szeretnéd, hogy automatikusan betárazza hangokat/képeket, és akkor azok nem fognak megjelenni.
Próbáld ki, aztán szólj vissza légyszi, hogy valóban működik-e
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest