- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Tetszik ez a kis kék golyó benne!
Érdekes a kezelése. A gombok nekem picit gagyinak tünnek.
-
AS
félisten
Kapható a vodánál igen jó áron!
* "A" kategóriás két éves előfizetéssel 59.970 Ft
* "B" kategóriás két éves előfizetéssel 52.980 Ft
* "C" kategóriás két éves előfizetéssel 44.970 Ft
* "D" kategóriás két éves előfizetéssel 36.990 Ft
* kártyás csomagban 76.980 Ft -
AS
félisten
Jobb lesz ujra gondolni dolgot mert, még csak most jött az elsö végleges I550 röl teszt,
Ugyan nem tudom oroszul de majd lesz angol verzio is.
Hátulján lehet látni a változásokat.
[IMG:http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/i550/pic/december07-1-089.jpg][/IMG]
-
AMD Power
titán
Ennek a telefonnak tényleg csak a külseje jó.
-
AMD Power
titán
Ahhoz képest ,hogy mindenki az SE külsejét fikázza nem egy gyártó másolja.
-
AS
félisten
Itt már nem lesz gond a gombokal.
és még u600 ra is hasonlit.
I560. -
domi007
őstag
válasz
Feri bácsi #23 üzenetére
Hopsza, itt asszem becsúszott egy pici hiba:
Nekem is volt PDA + külső BT GPRS vevő...Akkor most GPRS-sel interneteztél, vagy GPS-szel navigáltál
Bocsánat, de ha már senki sem javított ki....Más:
A teló nekem bejön dízájnügyileg (), de ilyen funkciókkal...Tényleg borzasztó!
Ja, és én is szorgalmazom, hogy csináljatok olyan tesztet, amiben kipróbáltok mondjuk 4-5 telóra írt navigációs progit, meg mondjuk a gyári alapprogikat, és végül, csak az összehasonlítás miatt egy PNA-t.
Már régóta érdekelne, hogy egy Nav4All, gpsylon, stb. javás okosságok mit tudnak, főle Mo.-n...THX!
DOMy -
törölt tag
igen, ez elég bosszantó, hoyg (elvileg) ugyanaz a telefon különböző tesztelőknél teljesen más eredényeket ér el, és igen sokszor teljesen más véleményeket vált ki...
mondjuk az üzemidőt meghatározza a hálózat minősége, de gondolom akár a levegő minősége is befolyásolja, meg még egy rakás dolog. ha meg sokkal jobban kell kaparnia a telónak, hoyg hálózaton legyen, akkor hamarabb lemerül. aztán az is lényeg, hogy 2G vagy 3G hálózaton használják, és így tovább...amúgy a Garmin@S60 tesztet én is támogatom! (és ugye 6110Navi-val tesztelitek...?
)
-
AS
félisten
Igen mintha rémlene hogy írták hogy azok tulvanak zsúfolva.
Hagyományos nagy samsung gombokat kelet volna használni
Na de még egy I560 is jön, a Sliede verzio. -
AS
félisten
Akurol nem mondok semmit, mert pl egy orosz tesztben azt irták jobban birja mint a N95.
Ugy vettem észre hogy ugyan olyan telok más más oldalakon teljesen máshogy bírják a stapát ami érdekes. -
AS
félisten
Szerintem nagyon jó!
Egyedül csak wifi hátrány van, de az ára kompenzálja!
-
Athos07
senior tag
Nagy kár a telóért.. pedig nagyon igéretes ám. Szép, okos, jól össze van (elvileg) rakva... erre most jön ez a lesújtó teszt.
Mindenesetre ha a GPS-t félrerakjuk akkor csak a wifi az igazi hiba... szerintem legalábbis.
Várom az első árakat, a 330€-s olasz ár csak előfizetéses lehet.. ha nem, akkor az durva.
-
Ricardo
titán
Tetszik. A legjobb ötvözet. Egy S60-al felszerelt SE
Az akku öli meg az egészet
A navigációt nem hasznánám, de ez a teljesítmény alapból kevés
-
joey04
titán
Hogy lehet egy olyan telefont így elrontani amin Symbian fut??Ehhez már tehetség kell!
-
djtoomi
addikt
Nekem a blaupunkt navimban ugyanilyen szoftver van.ugyanezt mondja mindig,de ha pl. egy benzinkúton kapcsolod be,rögtön talál műholdat.Nekem külsőre is emg mindenképpen nagyon tetszik,506-0-70k-ért maximum emg is venném.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sony-Ericcson külső
Akkumulátor navi közben miért probléma, a PNA-PDA-t is rögtön csatlakoztatom a kocsiban.
Geocachingra viszont így nem jó.
Böngésző gyorsasága ? Mennyi idő alatt töltődik be a Logout ? -
Bog
HÁZIGAZDA
-
Atombalu
senior tag
azt hittem a SiRF Star III alázni fogja a többieket,,
(de mar megint lehet csak arrol van szó, hogy a tesztpéldány lószar és a végén kiderul, h milyen kurvajo kütyü,,)ezek a tesztelések nekem már csak részben segítenek készülék vásárlási döntéseimben, mert rengetegszer szembesülök teljesen mással, mint amik itt elhangzanak
-
biztos velem van a baj, de ez a készülek kaszni olyan koppintás mint a fene -bár kétségtelenül előnyére
számgombok SE k550 ill. W610
a navigácoós bogyó blackberry
az egymásba ágyazott gombok is erősen sony-sak, báe ott szebben szögletesebek (lásd k800)a készülék teteje pedig mind szín mind formavilágban annyira hasonlít a k750 tetejére, hoyg hírtelen felkaptam a sajátomat, hoyg megnézzem különbözik-e ( és valóban, nincs infrának fekete rész kihagyva)
a hátulja legalább igazi samsungos -nem is tetszik
- bár az, hogy a fenti csíkba zsúfoltak be mindent tisztára olyan, mint a szétcsúsztatható készülékekben
-
Feri bácsi
tag
Nekem is volt PDA + külső BT GPRS vevő...mikor be volt dugva minden zsinór (töltők+handset) nem láttam a műszerfalat...
És elég ütős hardver kell mert a navigálás közben amikor hívtak, hát a WM elégé küszködött vele....
Én csak arra céloztam, hogy ezt a telefonba építést még van hova fejleszteni...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Remittenda #20 üzenetére
Tervben van, sőt.
-
Thom!
veterán
én végigzongoráztam a topicot akik használják a hackkelt verziót, és csupa jót hallok róla voltaképp teljesértékűvé válik a GPS...
sőt extra funkciókat le lehet tölteni a garmin honlapjáról, Bog ha tudod szerezz be egyet és teszteld N95 és majd N82-vel
szóval ha az ára jó lesz és lesz N82-öm, lehet beruházok egyre, de sztem márciusig be lesz jelentve IGO for Symbian is
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Remittenda #17 üzenetére
Wow.
Ebben az esetben my failure, és szerzünk egy Garmin XT-t -
Remittenda
aktív tag
Ez így ebben a formában....
Most nézegettem a garmin.com-ot (solution on the go) )és ott van van beépített GPS-s cuccokhoz is, és hivatalosan az N95-t és 6110 Navi-t támogatja.
Szerk.
Megelőztek.
Thom! Kerestem én de nem látom át, hogy mi van benne az árban és a magyar lefedettséget sem reagálja túl, amit én találtam.
-
sto1911
veterán
az az etterem is rendesen tamogatja az oldalt, ugy latom...
-
Thom!
veterán
elvagytok tájolva de nagyon
Symbian alá ottvan GarminXT for Symbian, kurva jó és van rendes hangnavigációja is -
Remittenda
aktív tag
válasz
Feri bácsi #5 üzenetére
Hasonló a helyzetem, mint blueMerlének.Van egy PDAm, amin fut a teljes EU térkép, de nem mindig van nálam, így nem lenne rossz, ha néha elnavigálna a telefonom. Amúgy érintőképernyő nélkül is meg lehetne oldani, csak jó szoftver kell hozzá, esetleg vmi hardveres dolog - pl egy jó trackball - de nem menthetetlen. Oké, leszívja az akksit. Ez igaz, de mutass már egy PNA-t, ami sokáig bírja. Mind a kettőnek kell az autós töltő. Ha viszont van, akkor másodlagos az akku kapacitása.
ps. egy sima telefon is lehet érintőképernyős: UIQ
-
blueMerle
veterán
válasz
Feri bácsi #5 üzenetére
Nekem van PNA-m egy C310-es Mio, egész Európa utcaszinten benne van, a legújabb térképekkel, állandóan frissítem, szóval pöpec.
A gond az, hogy nem mindig viszem magammal mert a párom is használja, na ilyenkor nagyon jól jön az N73 a tomtommal. Mert ugye a kulsö GPS azért mindig ott figyel az autóban. Jó, nem tökéletes, de vészhelyzetben megteszi.
-
Thom!
veterán
ez gyenge, majd az ár dönt
-
rumos14
nagyúr
hát az N82-hez képest így előzetesen elég karcsú. persze az biztos drágább lesz.
de pl. miért nem kapja u.azt az optikát mint pl. a D900?
hogy lehet benne ekkora ... a gps? (mondjuk megjegyzem, menet közben jelet találni a belvárosban eléggé mission impossible.)
de kédem én, mit ér az egész, ha ilyen ratyi módon kezelhető, az ember félrenyom, a trackball nem precíz.
amúgy tiszta Nokia fíling, a menük az alap symbian-os programok, minden. -
cannibal
senior tag
Pedig ránézésre nem is olyan rossz
-
Feri bácsi
tag
nem értem, miért vanak oda annyira a telefonba épített navi -ért ???
ha nincs érintőképernyő, a navigáció max. halvány segítőtárs.....ugyan próbáljatok már ki egy 50 ezer Ft-os PNA-t...
egy sima telefonnal sosem fogtok normálisan navizni....ráadásul X perc alatt leszívja az akksit
-
Feri bácsi
tag
hát akkor...eggyel kevesebb jelölt az új telefonomra.....
-
-
Inarus
addikt
Számomra csalódás.... Főleg, ha belegondolok,hogy anno sokan úgy várták, hogy: "ez lesz a Samsung konkurens modellje a Nokia N95 ellenében".... Háttőőőőőő.... (Az ilyen kijelentéseket már akkor sem értettem,pedig akkoriban még többet hittek róla...
)
Az ára tényleg kérdéses, de félő,hogy a GPS (bármíly használhatatlan is) felviszi az árát....
Reménykedjünk abban, hogy a tesztelt példány volt ilyen kis gyenge...
-
dragonfx
veterán
Erre nem tok mit mondani.
álomtelefon.My next phone.
Ilyen telefonnáltöbb nekem nem kell.
vékony, k850 style szerintem, szép képek, autofocus, vakuszerűség, gps, bluetoth, memó,....áh király telo.
De mondjukmost még gondolom irtó drága olyan 100askörnyéke.
Új hozzászólás Aktív témák
ma GPS navigációval felvértezett Samsung okostelefon járt nálunk, de még lenne hová fejlődnie.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest