Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz DanielVon #249 üzenetére
Az előző verzió nekem is jó lenne, de nem az akksi miatt, ha nem kinézet és funkció. Nekem majdnem hogy jobb lett az akksi. Viszont még az előző rendszer alatt durván merült, napi 2x töltőn. Aztán leadtam szervizbe és lám a tokon és kijelzőn kívül mindent cseréltek....még garanciális, ha itt vetted vidd be szervízbe.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz DanielVon #241 üzenetére
Nálam majdhogynem jobb lett, viszont a grafikát itt is óvodás szintre sikerült süllyeszteni, továbbá sikerült teljesen felesleges dolgokat bele "fejleszteni", értelmes dolgokat megszűntetni. Felnőtt férfiként az a szivárványos szív alakú izé nem is tudom minek nevezzem, hát az mondjuk csúcs gusztustalan és hát eléggé gáz....
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
Engem is az akkuidő érdekelne. Nálam is lejött a frissítés, bár nem jelzett.
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #190 üzenetére
12%
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #189 üzenetére
Éjszaka 5% merülés offline módban. Úgy néz ki valamit cserélhettek rajta...remélem marad ez a tendencia napközben is. Most 85%-on.
-
james008bond
őstag
Ma elhoztam a szervízből. Nagyon gyorsan merült. Állítólag akku, hátlap és főpanel csere történt. A hátlap tuti új. A többit nem tudom. A sorozatszáma ugyanaz maradt. Úgy gondoltam, főpanel ( alaplap ? ) cserénél ez változik. Kíváncsi vagyok, jobban fogja-e bírni most egy feltöltéssel. Aki használja, megírhatná neki mennyi ideig bírja és mi van rajta bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz gyuri2008 #179 üzenetére
Sajnos nem. Alvás elött 100% éjjel 6-7 óra alatt 30%-ot merül úgy, hogy repülő módban van és a kijelző automata bekapcsolása is kikapcsolva. Így munka előtt és alvás előtt is kell töltenem és jelenleg edzéskövetés, gps stb nincs bekapcsolva, csak bt.
-
james008bond
őstag
Múlt héten nekem is volt így, reggel visszatoltöttem 100%-ra, aztán délben jelzett, 15% tegyem takarékra...akkor én is szervízen gondolkodtam. Most este 10-kor meg 50%-on volt....reggel 7 30 óta...Nem értem én. Viszont most csak a gyári állapot van rajta, semmit nem telepítettem és talán csak az időjárás -eiségedet frissítettem... a meg ma a telefont.
-
james008bond
őstag
Szinte naponta újratelepítés. Most 2 v 3 napja nem volt és csak gyári programok vannak rajta....reggelre kb 20 % merülés. Fél 8-ig 100%-ra töltés. Most 91%. 3 óra alatt 9% vagyis óránként 3 %. Ha így is maradna, már annak is örülnék....viszont nekem új korában se bírta 1 max másfél napnál tovább, 3 sose volt...
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Kinek mennyi ideig bírja az akksi? Nekem gyári alapprogramokkal, éjszaka 6 óra alatt offline és ne zavarjanak módban képes 20%-ot merülni. Ez baromira sok szerintem. Már több gyári alaphelyzet visszaállítás volt és nem tudom, miért ilyen siralmas a helyzet?
-
james008bond
őstag
Hát ez az. Éjszaka alatt repülő módban 20%-ot esik, úgy hogy az értesítések is blokkolva vannak, az óra se villan fel kézmozdulatra és a lunettás felébresztés is ki van kapcsolva. Most csinálok egy gyári visszaállítást. Az a vicc, amikor megy gps, bt, és pl túrázást rögzít, kevesebbet merül...
-
-
james008bond
őstag
Óra bt headsettel párosítva, hívás indítás az óráról és nem a headseten szól hanem a telefon hangszóróján? Hogy is van ez?
Kerékpározás, gps, zene bt headset és baromi lassú az óra, baromira akad és lassan villan fel a kijelző, ha látni akarom. Pulzusmérés kb 2 km után abbamarad, bár az érzékelő villog. Fit2-n ez nem így volt....ja és gps is elég nehezen talál jelet nyílt téren, most ülök egy padon és most méri a pulzusom, az idő haladását és még a sebességemet is. Most mi van? Ez az óra ennyire gáz lenne? Fit2 ha leültem, megálltam egyből szünet, idő leáll és persze nem is haladok közben....Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
Sziasztok! Beléptem én is egy Sport-tal.
Kérdésem: Gear alkalmazással nem tudok fizetős tartalmat vásárolni, viszont ugyanazzal a virtuális kártyával Playről meg igen.
Ezt a hibaüzit dobja fel:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest