- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem 3 éve van meg, egy majdnem 4 éves Note8 mellett használom. Most 2 nap 12 óra után 8%--os töltöttséggel teszem töltőre. Szerintem újkorában sem tudott sokkal többet. Minden működik rajta, amíg így marad, nem is cserélem le.
-
Én az enyémet 2,5 éve vettem. Kezdetben 4 napot bírt ez mostanra lecsökkent 2-2,5 napra. Nálam nincs semmi edzés követés meg ilyenek, gyakorlatilag csak e-mailek, messenger s foci eredmények csuklós nyomon követésére használom. Anno a sestoreban egy jó hétvégi akcióban vettem 40 ezer forintért. Az árát simán megszolgálta s bár már gondolkoztam a cseréjén így hogy tökéletesen működik nem visz rá a lélek. Ja és iPhone 11-el használom szóval pár funkció nem megy de tökéletesen használható almás készülékkel is.
-
válasz
speed207 #434 üzenetére
én is első okosórának vettem mi bandek után. A cél az volt, hogy a notification-öket lássam és kirándulások biciklizések esetén legyen gps tracking. Erre kiváló. Zenét sose hallgattam rajta. 2 éves múlt, kb 2 napot bír most is, de mondjuk a pulzus mérés ki van kapcsolva (rajtam úgyis minden szarul mér, még a polar mellkaspánt is duplázgatja az értékeket edzés közben)
-
válasz
speed207 #434 üzenetére
Mielőtt megveszed érdemes végiggondolni, hogy mire van szükséged, hogyan használnád, gond-e, ha gyakrabban lekerül a kezedről.
Én egy fitnesz karperec után vettem a gear sportot. Az akkori használatommal (értesítés, néhány app, napi edzés, zene hallgatás, alváskövetés) volt, hogy egy napot se ment el. Aztán a meghibásodása után visszaléptem egy aktivitáskövető órához, amit picit komolyabb használattal hetente töltök.
Nem lebeszélni akarlak róla, félreértés ne essék. Az, hogy mivel jársz jobban, csak te tudod eldönteni.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
válasz
justmemory #435 üzenetére
Ha nem jönnek havonta frissítések annak csak örülök. A5 2017-el használnám. 4 éves telefon de nincs vele semmi baj. Remélem az óra is ilyen lesz.
-
válasz
speed207 #432 üzenetére
Szia,
én 2 éve vettem használtan (akkor is már 2 éves volt asszem), egyik gombja (felső; vissza, OK) nem működött, így vol 20k. Csak ki akartam próbálni, hogy milyen egy okosóra, de azóta is használom, Samsung ökoszosztémában, és így nagyon hasznos számomra (egy darabig használtam LineageOS-el rakott telefonnal, de nem volt jó - szerk.: helyesebben közel sem ugyanaz az "élmény"; így azért - Samsung cuccokkal használva ki van maxolva az összes funkció). A gombján kívül nekem más hibája nincs, jól bírja a strapát is, illetve bírja a 2 napot is egy töltéssel.
A szoftveres támogatásnak valóban vége, a Samsung ejtette a Tizen-t a Watch4-el...Hogy mi a reális ára, az jó kérdés... kb. 1 hónapja láttam hardveraprón egy jó állapotban lévőnek mondott kék darabot 25k-ért; nem sokra rá le is került, gondolom elvitték; ennyiért én is elvittem volna. De minden annyit ér, amennyit adnak érte...
[ Szerkesztve ]
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Megtehetném hogy veszek 9ezerér egy kínait ami 5-6 nap üzemidővel bír, de én inkább megveszek egy régebbi minőségibb darabot mint egy új vacakot. Azért is mert nem szeretnék 100ezret kiadni ilyen tételre. Jól érzem hogy jobban járok a gear sport-al mint egy nevesincs kínaival?
-
válasz
speed207 #432 üzenetére
Nekem a kijelző vezérlője szállt el, de annyira, hogy a Samsung szerviz nem is tudta javítani. Volt bajom az egyik gombbal is, de az magától megjavult.
Új korában két napot nagyjából ki írt, három évesen talán egy-másfelet ha tudni fog.
Szvsz nem adnék 10-15k jmf-nél többet érte, főleg, hogy a szoftveres támogatása is lassan a végéhez közeledik.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Hali! Kollégám eladná az ilyen óráját mert újabbra váltott. Mi a reális ára manapság egy jó állapotúnak? Még nem volt okos órám. Van valami típus hibája ennek a vekkernek? 3 éves korára kb mennyit bír egy töltéssel?
-
Haliho!
Basszus, imadom ezt az orat, de sajnos mar egy ideje nem mukodik a jobb felso "vissza" gombom. Igazabol nem zavart, megoldottam mindent vele. Na most en csinaltam egy alaphelyzetbe allitastes ugye vegig akar vinni az ora fukcioinak mutogatasan, irja h nyomjam be a vissza gombot
De nyivan nem tudom...
Tud erre valaki valami megoldast, z ezt a bevezeto folyamarot h lehet kiiktatni?
-
-
töltőn egyre többször kezd el villogni a piros és leáll a töltés. Néha ha újra rárakom akkor megindul, néha nem. Jól sejtem, hogy akksi kezdi megadni magát?
-
Nekem az eddig megszokott ritkasággal mér; de én olykor le is veszem, ha olyasmit csinálok (fűnyírás/kerti tevékenység, szerszámos munkák). Ma 10x mért, tegnap 8x; de nappal és éjszaka is.
Néhányszor nekem is küzdött a tájolással, de azt már a töltés megkezdésekor csinálta; utóbb kiderült, hogy a töltőkábel volt hibás.--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Az enyém május végén frissült, azóta:
- automata pulzusmérésnél nagyságrendekkel ritkábban mér. Alig van néhány óránként mérésem nappal, éjszaka gyakorlatilag egyáltalán nincs mérés
- ha töltőre rakom, úgy kb 98% elérésekor elkezd villogni a kijelző (váltogatja a függőleges és vízszintes tájolást). Ha leveszem, majd visszarakom, folytatja a töltést 100%-ig, zöld lámpáig.HR-en túl vagyok, nem segített. Más nem tapasztalt ilyet?
-
válasz
justmemory #425 üzenetére
Köszi az infót, összepárosítom egy androidos telóval a frissítésig, hátha úgy meg tudom oldani.
Aki iphonenal használja még nem tapasztalta, hogy sokszor nehezen, vagy egyáltalán nem szinkronizálja át a sportolás adatait a Samsung Health-be?
Köszi -
-
válasz
justmemory #423 üzenetére
Szerinted iPhone appon is megvan ez menü csak én nem látom? Koszi
-
-
Sziasztok, már minden órára megérkezett a frissítés? Én még nem vettem észre, hogy jelezte volna. Manuálisan nem tudom elindítani? Köszi a segítséget.
-
-
válasz
justmemory #419 üzenetére
2 külön telefonnal sem ment, Google Pixel gyári android 10-el, most az S10-el sem, szerintem holnap bemegyek a samsunghoz...
-
-
válasz
justmemory #417 üzenetére
Nem értem nekem miért rezeg akkor a 2. telefonnal is
-
-
válasz
justmemory #415 üzenetére
Nem, ha ez a funkció: link
Be van kapcsolva, a telefon rezgőn van csak. Ugye ennek az lenne a lényege, hogy ha rajtam az óra, akkor a telefon nem rezeg, de ősz óta hiába van bekapcsolva ugyan úgy rezeg a telefon, ha jön üzenet vagy valami más értesítés. -
válasz
szpeti40 #414 üzenetére
Öhm... na akkor próbáljuk megfejteni...
Nálam ez úgy néz ki (és akkor mégis használom; angolul mást sugallt a neve...), hogy be vannak kapcsolva az értesítések azzal, hogy mutatás csak viseléskor. A többi ki van kapcsolva. Nálam a telefon alapból némára van állítva, hiszen ha nem tenném, a telefon is és az óra is rezegne, hangot adna (a telefon). Ha viszont a telefon a kezemben van és használom is (fel van oldva), és jön egy üzenet, akkor az órára az külön nem érkezik meg. Nem tudom erre gondoltál-e.[ Szerkesztve ]
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
válasz
justmemory #413 üzenetére
A galaxy wearable alkalmazásban, ha mindig a legelső menüpontot választod, akkor eljutsz oda a végén.
Köszi előre is
-
válasz
szpeti40 #412 üzenetére
Szia,
ha leírod hol kell ezt kapcsolni, kipróbálom; én nem használom.
A fizetésre elvileg van hack (ha még működik, de ahhoz is tán revolut kártya kell; nem emlékszem most pontosan); én anno a galaxy watch topicban találtam erről leírást részletesen. Én nem akartam kipróbálni; de amúgy más módon felejtős (Samsung Pay kellene, de az Magyarországon még nincs).--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Sziasztok!
Másnál működik megfelelően a "mute connected phone" funkció?
Én hiába kapcsolom be, ugyan úgy rezeg a telefon és idegesít, csak akkor nem rezeg a telefon, ha a "show while using phone" is be van nyomva, így legalább a telefon nem rezeg, csak az óra, de hát minek rezegjen akkor is az óra, ha kezemben a telefon és használomÍrtam már a samsungnak, szokásos válasz, factory reset itt ott, cache törlés ilyenek, persze végig csináltam már előtte mindet, de egyáltalán nem segített a helyzeten, kb Október-November óta nem működik, előtte tökéletesen.
Közben már telefont is cseréltem, mondom na majd, az S10-el jó lesz, csak Samsung az is, de ugyan úgy rezeg a telefon, hiába van bekapcsolva, hogy mute-oljon
Valamint: Az órával való fizetés még mindig felejtős?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Hol tudok rá gyorsan és viszonylag olcson jó minőségű üvegfóliát venni?
Köszi
-
A Bixby eléggé új
Sok cuccot átszabtak; pl. tétlenség jelzése, animációk... pl. a jó éjszakát módot ha bekapcsolod, ott figyel rögtön ahogy felébreszted az órát és ki tudod kapcsolni azonnal; szóval ilyen kis apróságokban lett jobb. Az alvás monitorozás is működik nekem rendesen, talán egy fokkal jobban érzékeli, hogy mikor aludtam el és nem csak netezek az ágyban.
-
válasz
justmemory #408 üzenetére
Van valami plussz funkció? Alvás monitorozás jól működik?
-
válasz
justmemory #407 üzenetére
Így 1 hét távlatában azt tudom mondani, hogy a frissítéssel nálam minden rendben működik, laggok nincsenek, üzemidő nem változott.
-
Nekem a régi rendszerrel 2-2.5 nap volt (használtan vettem) úgy, hogy folyamatos szinkron van, automata wifi meg ugye edzésészlelés (dinamikusat van, hogy 10-15 percet is követ naponta), nyugalmi pulzusmérés. Éjszaka pedig a jó éjszakát mód. Szerintem most sem lesz rosszabb, de most este töltöttem csurig, ezután látom majd meg biztosan, mert ugye tegnapi a frissítés, azóta pedig nem a szokásaimnak megfelelően használtam: Bixby tesztelgetése, Here navigálás...
-
válasz
justmemory #404 üzenetére
A régi rendszerrel nekem 3-4 nap.. a mostanival?
-
válasz
justmemory #404 üzenetére
Még egy dolgot elfelejtettem: a Bixby olykor nem áll a helyzet magaslatán, nem mindig érti vagy "hallja" a dolgokat (én angolul próbálgattam). Nem tudom, hogy ez tanulással javulna-e vagy ilyesmi; már akinek ez számít.
-
-
válasz
justmemory #400 üzenetére
Majd az aksi irodol is irsz?
Laggok?
-
Nekem egyelőre minden működik a megszokott rend szerint, picit átrajzoltak néhány felületet, tényleg ott van az úszás az automatikusan észlelhető mozgásformák között... A Bixbyt kipróbáltam angolul, simán kikapcsolta a kért ébresztőt és létrehozott egy másikat.
-
Sajnis nem tudom mi lehet a gondja. Nekem Samsung teló van, és igaz, hogy custom rom (Samsung portolt rom), de ment gond nélkül. Mikor pl. LineageOS-t tettem föl, ott voltak gondok alapból az óra és a telefon kapcsolatában. Gáz lenne, ha ez lenne a gondja (mármint a ROM)...
-
Eddig jut el, majd megszakad a kapcsolat az órával. A telefon Xiaomi Redmi Note 8 - 9-s android, MIUI global 11.0.8 oprendszer.
Többször is neki ugortam...
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
válasz
justmemory #394 üzenetére
Milyen újdonság jött meg rá?
-
Ma megérkezett a frissítés, telepítettem; eddig minden rendben, az újdonságok működnek, Bixbit még nem próbáltam...
-
Én használtan vettem (1 éves volt asszem) tavaly év végén, azóta aktívan használom (szinte folyamatosan rajtam van, kivéve ha nagyobb munkát végzek), de nekem sem karcolódott, a lünetta sem sérült, pedig párszor sajnos odavágtam asztalhoz, sarkokhoz (fényben látszik csak a használat nyoma). Semmilyen fólia nincs rajta.
-
Sziasztok! Kinek mennyire karcolodott az uveg hasznalat soran az idovel?
-
Ezek a dolgok annyira nem hatnak meg hálisten, nekem tényleg csak erre a három dologra fontos, semmi másra. Ha meg kiírja nekem, hogy mennyit léptem, üsse kavics
csak használtan nézelődök, aztán hátha így találok értelmes áron valamit erre. Van egy ticwatch e-m, amivel semmi problémám azon kívül, hogy fél napot sem bír már az akksija :/
-
válasz
Baltincs #387 üzenetére
Én iPhone SE-vel használtam
Az értesítések és hívások gond nélkül működtek, a spotify-t nem tudom mert azt nem használtam vele. Viszont a health app az nem működött nekem, hiába volt párosítva a telefon az órával a health app azt írta mindig, hogy nincs csatlakoztatott eszköz 🤔 -
iPhone-nal hogy szuperál az óra?
Nekem két fontos funkció kell, a spotify-on tudjak zenét váltani, illetve, hogy lássam az értesítéseket, meg esetleg, hogy ki hív. Erre iPhone-nal össze lehet lőni? (iPhone 11)
Nem tetszik az apple watch formája, az nekem nem "órás". -
Sziasztok!
Kérdésem, hogy találkozott-e már valaki a képen látható problémával? Valamiért beragad egy dátum, és picit irreális adatokat jelenít meg
. Ez mindig van, és mindig csak az 'oldal' legalján.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sgarrista #382 üzenetére
Szia!
Én is nem rég vettem egyet használtan, szerintem nagyon jó, számomra hasznos funkciókkal (telefonnal, TV-vel összelőve); nálam 2 napot stabilan bír, de lehetne az több is, ha mindent minimálra vennék. AOD van, én nem használom; szerintem az azért eszi az akksit...
-
válasz
Sgarrista #382 üzenetére
Hali!
Én tavaly májusban vettem és nagyon szeretem 😊 van benne AOD
Jó kis óra amit nem nagyon kell félteni és mostmár használtan is biztos elég kedvező áron beszerezhető. Elvileg kicsit kisebb az aksija, mint a galaxy watch-nak és kicsit lassabb is annál, meg nem lehet vele telefonalni, de amúgy kb ugyan azt tudja.
Én csak ajánlani tudom, állandóan rajtam van és nem kímélem. Sportoláshoz, úszáshoz is hasznalom, kis védelemnek vettem rá egy üveg fóliát így a karcoktól sem kell félnem 🙂 -
Sziasztok!
Rám jött hogy okosóra van szükségem , megéri még Sportot venni használtan , illetve van benne AOD funkció?
Előre is köszi a választ.
-
Hello!
Elvileg a Health appban lehet kiválasztani, hogy mit mérjen, az óra, a telefon, vagy mindkettő adatait. Legalábbis régebben így volt.
Lépsekben a Követés alpontnál a lépések órára lebontása alatt van egy láncocska ikon, és mellette, hogy összes lépés. Elvileg ott lehet válogatni.
Az mondjuk érdekes, hogy nekem is az óra + a telefon van kijelölve, régebben amikor Gear Fit 2 volt, akkor ki lehetett csak azt is választani.Icewolf || kósza ||
-
-
-
Sziasztok.
30000ft szerintetek reális ár egy ilyen óráért?
Mondhatni új az óra,2 éves de nem használtam. -
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy végre vettem magamnak egy s10-est az iphone-om után, viszont az az anomália lépett fel hogy a heath app és az órám is méri a lépéseket, azokat pedig össze adja.
Hogyan lehet kiküszöbölni ezt a problémát?[ Szerkesztve ]
-
Vettem egy Xianomi Redmi Note 8 telefont, a párosítás befejezése sehogy sem sikerül.
Van valakinek miui 10 és a galawy wearable-val tapasztalata?Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
válasz
justmemory #372 üzenetére
Van 1-2 ami eléggé tetszik,de még egyelőre próbálgatom mindet.
-
-
válasz
perge666 #367 üzenetére
Csak annyi, hogy használtam Wear OS-es, Samsung, Huawei, Android, és Alma órát is.
Kényelemben / mármint napi használhatósági funkciók / a Wear a legjobb, sznobizmusban az alma, a Huawei számomra nem jön be, túl zárt, az Android túl nyitott, nem bírod ki, hogy ne bindzsizd szét, az arany középút a Samsung. A legjobb lenne egy szép, több napot bíró Wear óra, de az nincs. Megfizethető. Vagy egy amoledes Startos, Pace.
A Samu jó. Teljesen jó. Semmiben sem profi,, de minden működik rendesen. Persze ez az én véleményem, a saját használati módomból kiindulva,[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Tegnap este jött az email a foxposttól hogy a raktárukba érkezett a csomag. / gear sport /
Kis kutakodás után megtudtam hogy 12.31-én és 01.02-án nem dolgoznak,így még várnom kell az órára.
Milyen szuper hogy karácsonykor vettem,így majdcsak 2 hétig utazik csórikám,remélem nem lesz vele semmi probléma.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
perge666 #362 üzenetére
Igazat megvallva utálom az iPhone-om (se) és nem szerettem volna 100k-t kifizetni egy okos óráért így vettem 45-ért újonnan a Samsung storeból 😅 meg mostmár egy Samsung galaxy s10-es gazdája leszek hamarosan (mindig is androidos voltam de gondoltam egyszer az ios-t is ki kell próbálni)
-
válasz
Szigma70 #358 üzenetére
Mave13 hozzászólásában benne van miért használja a telefon GPS jelét az óra -> hogy ne merüljön olyan gyorsan
Ha pedig nincs a telefonod nálad akkor a saját GPS-ét használja.
De ha semmi féle képpen nem szeretnéd, hogy használja az óra a telefonod GPS-ét akkor kapcsold ki a telón a helymeghatározást és kész[ Szerkesztve ]
-
válasz
Szigma70 #353 üzenetére
Leginkább eBay, de az kívül esik a kategórián.
Egyébként bármilyen 20 mm-es standard óraszíj jó rá, szóval órásnál keresgélnék.
Ha a telefonon be van kapcsolva a hely, és BT-vel kapcsolódik az órához, akkor az óra automatikusan a telefon GPS-ét használja akkukímélés miatt. Bármi egyéb esetben, ha az óra csak maga van, akkor a sajátját.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
-
Köszi
Igen, ma próbálgattam, és a túrázás opció valóban jónak tűnik.
Hogy lehet megmondani az eszközöknek, hogy az óra standalone-ban működjön?
A navira lehet [ez a megoldás] , de kéne vele tapasztalat, mert nem akarok kútba dobálni egy fillért se
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Üdv!
Eddig Wear-es órám volt, ezért kérdeznék
Az előző órámon, ha a telefonon a google térlépen beütöttem egy címet, hogy útvonalat tervezzen, akkor az órán automatikusan elindult a navigáció, átvette a telefonról. Valami ilyen, vagy hasonló van erre az órára? Próbáltam a Here-t, de az nem tudja ezt. Egyszerűbb lenne a telefonon pötyögni.
Találtam fizetős Google mapsot, nem is drága, megvenném, de nem tudom tudja-e ezt.
A másik, hogy van e olyan progi, ami ha elmegyek túrázni, vagy sétálni, akkor méri a távot, és rögzíti az útvonalat, melyet utána telefonon, vagy pc-n vissza tudok nézni.
Bocs, ha evidens dolgokat kérdezek, de még nem merültem bele mélyebben az órábaMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Sziasztok!
Van esetleg valaki, aki iPhone-al (mondjuk iOS 12-vel) használja az óráját? Telefonváltáson gondolkozom, és tudni szeretném, hogy mely pontokon milyen korlátokra számíthatok (ahogyan néztem, van bőven, bár ezeknek max. kis része érintene érzékenyen).
Köszönöm!--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
De még is csak egy 2 éves modell.
-
Sziasztok.
Tegnap beszéltem le egy ilyen órát,át is utaltam az árát,reménykedek hogy péntekre ideér.Eddig 42 mm-es alu Apple watchot használtam,szerettem nagyon,de hogy plattformot váltottam sajnos az Apple Watch is kiesett.
Direkt a Gear Sportot választottam a kisebb mérete miatt.
Olvastam hogy telefonálni nem lehet vele,meg hangot sem tud kiadni,ez nekem nem hátrány egyáltalán,ilyen dolgokra nincs szükségem.Galaxy A50-el fogom használni,remélem jó lesz a kommunikáció.
Látom 20mm-es szíj kell hozzá,majd jöhetne ajánlás hogy ki mit használ.
2 gumiszíjat kapot hozzá,valami bőr vagy szövet kellene majd meg egy normálisabb fém az tuti. -
válasz
justmemory #332 üzenetére
Visszacsatolás: kipróbáltam; indított edzésnél (séta) valóban rögzíti pontosan az útvonalat a telefon gps-e segítségével. Tegyük hozzá, hogy amikor a telefon érzékelt automatikus edzést, ott sem volt útvonal rögzítés, hanem csak a környék megjelölése.
Az értesítéskezeléssel továbbra is van gondom, mert nem rezeg, hiába jön át az értesítés a telefontól, illetve hiába van beállítva, hogy x időközönként emlékeztessen, hogy van jelzésem, nem emlékeztet. Lehet kísérletezem másik gear s pluginnel is, hátha...
-
A wearable és a gear s plugin is rendben telepítve van. Samsung a telefon is, viszont lineageOS fut rajta, ezért aztán a gear s plugin sem a legfrissebb talán, hanem úgy kellett próbálni apk-t találni. A wearable futásához meg egy system fájlt át kellett picit írni. Mindezek ellenére az értesítések rendben átjönnek, csak az óra nem rezeg ilyenkor, hiába van beállítva rajta, hogy rezegjen. Miután ezt az órán tudom beállítani, ezért gondoltam, hogy esetleg ez szoftverfüggetlen dolog (a speckó konfigot azért nem említettem az elején, mert akkor rögtön az a válasz, hogy "hát akkor biztos ezért"; ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy valóban ezért nem rezeg telefon által küldött értesítéskor).
Na most kipróbáltam a telefonálós dolgot: valóban átjött a bejövő hívás, ha nem volt megnyitva a wearable, sőt, a nem fogadott hívásról szóló értesítés még rezgett is.
De mintha más app jelzése meg nem rezgett volna (vagy akkor ennyire érzéketlen a karom). GMail-re gondolok pl.--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
válasz
justmemory #332 üzenetére
Szerintem a Wear-nek, meg a Gear Sport pluginnek kell futni, hogy a hívások az órán is megjelenjenek. De, nem kell a Wearnek megnyitva lenni.
Nekem a hívások automatikusan megjelennek, ha van kapcsolat a teló meg az óra között, és akkor fut is a két program a háttérben.
Mondjuk, Galaxy S8 a teló, amivel párosítva van, nem Samsungnál nem tudom mi hogy viselkedik.
Az értesítéseket egyesével be lehet állítani a Wearben, hogy melyiket kéred, és melyiket nem. Nálam a Gmail mondjuk küldi rendesen, de a Face, meg a Messenger meg egyéb ilyen szarok le vannak tiltva.Icewolf || kósza ||
-
Értem. Köszönöm, kipróbálom.
Egy másik kérdésem is lenne, hátha tud rá valaki valamit: azt már észrevettem, hogy a Gear app-nak a telefonon megnyitva kell lennie, hogy a hívások átjöjjenek. Ezt olvastam, hogy másnál is így van. Viszont annak vajon mi lehet az oka, hogy hiába jön mondjuk értesítés, az óra nem rezeg, pedig 1. be van állítva, 2. saját értesítései (bluetooth megszakadt, automatikus edzésészlelés, stb.) rezegnek...?--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
válasz
justmemory #330 üzenetére
Amennyire tudom, automatikus edzés indításkor (miután már 10 perce mozogsz magától elindul a mérés) nem használ GPS-t az óra. Sem sajátot, sem telefonét.
Ha manuálisan indítasz edzést, akkor van GPS tracking, ha a telefon BT közelségben van, automatikusan azt használja, ha nincs kapcsolat, akkor pedig az óra sajátja megy.Icewolf || kósza ||
-
Sziasztok!
Kb. 2 hete használom az órát, új ez még nekem, és mivel a neten sem találok választ, hátha itt majd valaki felvilágosít...
A kérdésem az lenne, hogy rá lehet-e venni az órát/telefont/samsung health alkalmazást arra, hogy automatikus edzés észlelésekor a telefon gps-ét használja (nyilván olyankor, ha kapcsolatban vannak)? Ilyenkor ugye a telefon is ott lapul a zsebben, tehát (anno óra nélkül önmagában is képes volt automatikus edzésrögzítésre) képesnek "kellene" lennie erre, ha megfelelően kommunikálná le a dolgot egymást közt a két eszköz. Az órán nem akarnám bekapcsolni a gps-t, hogy ne merítse fölöslegesen, a telefonon meg úgyis be van kapcsolva folyamatosan... Erre van ötlete valakinek?Kösz előre is.
-
Na majd meglesem droidon akkor, köszi
Másik amit nem értek teljesen, hogy ha tevékenységem szinkronizálni szeretném iPhone-on akkor ha csatlakozva is van Bluetoothon az óra a heath app azt írja hogy nincs csatlakoztatott eszköz aztán egyszercsak a háttérben mégis szinkronizál de van hogy csak másnap vagy még később
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
A telefonhoz csatlakozást be lehet állítani valahogyan, hogy automatikusan újracsatlakozzon?
Nagyon idegesítő, hogy ha ható távon kívül megyek akkor le csatlakozik, de sokszor nem csatlakozik vissza automatikusan hanem nekem kell csatlakoztatni. Ez androidon (huawei) és iPhone-on egyaránt érdekelne.
Köszi a segítséget 🙂 -
Köszi
Hát, nem tudom....Ma megnézek egy 46-os méretű galaxy watch-ot, hogy mekkora.
A 42-es galaxy watch-nak újabb a hardvere, de kisebb az akkuja, mint a gear sportnak. Ja, és a gear sport jóval olcsóbb is, és még újonnan is lehet kapni.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Nincs Bixby, bár nem hiszem, hogy ez komoly szempont.
Azt hiszem a hardver is kicsit gyengébb, nekem azért produkál néha elég durva megakadást a rendszer, főleg edzés indításnál. Nem tudom, hogy ez a Galaxy Watch-ra mennyire jellemző.
A pulzusmérő régebbi, de nincs vele gondom.Icewolf || kósza ||
-
Köszönöm a választ.
Mennyivel tud kevesebbet ez az óra, mint a galaxy watch 42 mm-es változat?
Azt már akkor tisztáztuk, hogy nincs hangszóró, tehát telefon hívást felvenni nem lehet, ezen kívül néma teljesen.
Gondolom, a pulzusmérő szenzor is régebbi változat. Mondjuk ez miatt még nem biztos, hogy rosszabb is.
Van még valami?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Lehet ezt az órát olyan mélységig konfigurálmi, hogy reggel 6-kor kapcsolja be a bluetoot-ot, és délután 3-kor pedig kapcsolja ki? Engem csak addig érdekelnének az értesítések az órán.
Jól olvastam a teszteket, hogy ennek az órának abszolút semmi hangja? Tehát az értesítéseket csak rezgéssel tudja jelezni?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Sziasztok, bluetooth pulzusmérő pántot tudok az órához csatlakoztatni?
Védd a fákat, egyél hódot!
-
A Viber hívás még mindig nem megy.
Van akinek működik? -
-
válasz
hematoma1 #307 üzenetére
Ez egy nagyon jo kis óra. A helyedben ilyet vennék, elso sorban azert, mert olyan, mint egy normal automata óra. Nem momdom, hogy sűrűn uszok benne, de sokszor magamon felejtem ha nyaralas kozben vizbe megyek, meg hasonlók. Es pont ez a lényeg, hogy elfelejtem, mert nem kell azon aggódni, h jajj leveszem, mert csak ip67 a vedelme, mint pl a s3 frontiernek. Nekem fém szijjal van, azt mondjuk nagyon ajanlom hozza a gyari gagyi szilikonok helyett, mar bocsánat, ha valakit megsertek, hiányozni nekem sem hianyzott, amig ki nem probaltam, es hat ez a legjobb megoldas...
[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm.Akkor lehet hogy Frontier lesz.
-
Átlagosan mennyit bir az akkuja?
-
A 42mm galaxy watch es a gear sport kozott csak a telefonalas a kulonbseg? Akkuido kb azonos nem?
-
Hát, csaptam már hozzá betonfalhoz, téglafalhoz, acélhoz, fához, de egyik esetben sem lett baja a kijelzőnek. Normál használat mellett nem hiszem, hogy megkarcolódhat. Ha mégis akarsz rá, akkor vagy a Samsung Experience-ben keress, vagy vágj magadnak megfelelő méretű.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Radikális változások helyett a Gear Sport olyan apró előrelépéseket hoz, mint az 5 ATM minősítés az úszáshoz és a hölgyeknek kedvezőbb, karcsúbb kialakítás.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest