Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hópihe5
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Gear fit-et, viszont sajna nem tudom a Huawei P Smart 2019-es telefonommal szinkronizálni, pedig a Open Fit alkalmazást letöltöttem, mi lenne a megoldás?
-
Yogibear974
senior tag
Kib@szott lassú ez a tízen op. rendszer válaszidő watch active 2.-höz. Ez tarthatanhlat hozzáállás l!!!
-
hunluigi
senior tag
Az én órám jópár év gyötrés után feladta a harcot. Nullára elkopott az érintkező sáv a hátulján. Nem lehet tölteni. A javításra tett kísérlet pedig sikertelen volt. 54%-on állok, szóval kb 2 nap van a végső búcsúnkig... ma megyek az utódért (fit 2)
Viszont maradt 2 db utángyártott (made in china) fekete szíj. Újak, nem voltak használva. Tábla töltött tibi csoki ellenében érden átvehető.
-
Yogibear974
senior tag
Használja valaki a Calendar-t? Nekem nem megy. Rányomok az órán, majd rövid időre rá bontja a BT-kapcsolatot. (kifagy, el sem indul)
Kell valami naptárnak alapértelmezettnek lennie?! S10+ Android 9
-
hunluigi
senior tag
Telenornál 17 ezerért blackfriday készlet kisöprés! Ennyit még simán megér most is!
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok èrdeklődni szeretnèk hogy Samsung s8 al kompatibilis e az óra,köszönöm előre is.
-
Yogibear974
senior tag
Kissé eltévesztette az évszakot s gear fit az oreo frissítés után. Telón rendben órán kicsit más az ikon. Összezavarodott a gear fit manager ;-)--de lehet jégesőt jelez! Végre újra lehet hívást indítani oreo frissítés után! Ez nagyon jó! Bár az app készítője telezte, hogy
7.0 nem megy az app frissítése után -
btomi1986
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy melyik sport trackerrel lehet használni a Gear Fit-et, LG G4-el párosítva? Párosítás sikerült a telefonnal Open Fit alkalmazással. De sem a Samsung Health, sem a Samsung Gear, Google Fit, Endomondo nem akar vele szinkronizálni... Köszi a segítséget!
-
Yogibear974
senior tag
Nap'!
Nem konkrétan az órához. Újra lehet küldeni az adatokat s-healtba pl. előzményekből?!
Töröltem véletlenül s-healtban a reggeli futás telemetria adatokat ;-o Nem találtam backup lehetőséget.
Vagy végleg kuka ?! ;-( Teló nem rootolt, vagyis nem látom a program rendszer könyvtárát. Vagyis üres
com.sec.android.app.shealth. S-Healt gyökérben meg a gpx adatok vannak. Már, ha mentettem...(végül is az megvan.) -
gyuri2008
veterán
A5 2017 telefonnal vajon megy az óra?
-
titankahn
tag
Sziasztok lehet a Fit-tel olvasni üzeneteket az óráról irányitva? Szóval nem notification hanem noteokat v emaileket visszaolvasni, ilyesmire gondolok.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1068 üzenetére
Jelenleg így néz ki! Nem mai darab, lehet nem javítható! Még tölthető.
-
Yogibear974
senior tag
Hol lehet szervizeltetni az órát?! Töltő aljzatán elekopóban a réz érintkező. Vagy restaurálni valami folyékony "körömlakk" félével. ( pl.fűtésszál javító, hátsó ablakhoz). Forrasztani nem akarok, mert szétolvad, olyan apró az óra érintkező sora. Ötlet?!
-
konzi
aktív tag
Open fit tel valahogy at lehet allitani az ora nyelvet nemetrol angolra esetleg magyarra ??
Koszonom a segitseget ! -
konzi
aktív tag
Hogy vissza talaljak.
-
gyuri2008
veterán
Samsung j5 2016 telefonnal működik ez a típus.
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Lehet csatlakoztatni nem Samsung telefonhoz?
Egy ismerős adta ide, mert nem boldogul vele, de nekem sem sikerült Huawei 5.1 és G Flex 4.4.2- höz.
(Bocs, ha le van írva, de dolgozom, nincs időm böngészni) -
rendar
tag
válasz
Yogibear974 #1060 üzenetére
Pedig a víz volt a baj! Tegnap bevittem Balatonba, és újra bepirosodott, majd végleg elsötétült. Hívást jelzi meg minden, csak a kijelző sötét. Pedig többször is úsztam vele, sosem volt probléma! Remélem megint kiszárad!
-
rendar
tag
A napokban rózsaszín vibrálásba kezdett a képernyő. Ma már szinte folyamatosan rózsaszín, nagyon nehezen látni csak a kijelzőt. Tapasztalt már valaki hasonlót? Kijelző halál?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1056 üzenetére
Egyedi kép is megy újra! Kezdőképernyőre
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1055 üzenetére
...ÉSSSS, MEGY A GEAR FIT PHONE!!!!!!! VÉGRE!!!!!újra lehet tárcsázni az órával!!!!!!....csak nehogy elb@sszák az oreoval!!!!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #1050 üzenetére
Frissíteni kell az sw-t. xx.22 júl. 07. Van ismét id mp3 tag
. A pulzust újra méri futásnál, csak alaphelyzetbe kellett állítani. Hiába, néha overburning van. :-0 -
modd3r
őstag
válasz
Yogibear974 #1052 üzenetére
Telefonálni???
De hát a Fit-en se mikrofon, se hangszóró nincs... -
modd3r
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy újabb alkalmazást, amelyet jómagam is nagy megelégedéssel használok, és amely telefon-típustól, Android-verziótól függetlenül gyönyörűen együttműködik a Fit-tel:
Gear Fit Pro Lite
Van fizetős verzió is, reklámok nélkül. -
Yogibear974
senior tag
Eddig az órán a médiavezérlő kiírta a számcímeket. Most, csak a médiavezérlő banner sáv megy. Állítani semmit sem állítottam! Olyan, mintha a teló nem küldené át az mp3 id-t.Ötlet?!
-
törölt tag
Az alvásnaplózási problémára lett valami megoldás?
5 napja használom, de egy perc alvási időt sem regisztrált. -
rendar
tag
Váltottam Samsungról Huaweire. Az OpenFit nem írja ki a hívó nevét. Van olyan alternatív kezelő ami kiírja?
-
gagavectra
csendes tag
Üdv!S7Edge vel kompatibilis lehet?
-
Yogibear974
senior tag
Szerintem gugli a te barátod! Régebbi verziókra keress rá, de innen is elindulhatsz! Van link is régebbi verziókhoz!
Jelenleg nekem a 2.1.12. van fönt! Amit a Samsung app storebol szedzem le
Tökéletesen jönnek át az értesítéstek, amiket beállítottam azok is!Egyedül a gear fit phone app nem működik,de imho az köszönheő a friss nougatnak.
Remélem lesz rá update! -
rendar
tag
válasz
Yogibear974 #1037 üzenetére
Galaxy Alphával használom, 5.0.2, Gear Fit Manager 2.1.12
-
rendar
tag
Sziasztok!
A Gear Fit Manager legutóbbi frissítése óta a Gear Fit nem jelzi az üzeneteket, csak a hívásokat. Ha a managerben ki - be kapcsolom az üzenet értesítést, akkor egy alkalommal jelez, aztán megint nem. Hívásnál pedig néha angolul írja ki, hogy "Incoming Call" egy zöld és egy piros telefonkagyló kíséretében. Találkozott már valaki ilyennel? -
Yogibear974
senior tag
-
FingR86
őstag
vki nem tud esetleg egy fém csatot az eredeti karpanthoz ?
-
hnyagboy
tag
Sziasztok
Az LG G4-re melyik verziójú Open fit kellene hogy menjen vele az óralapok testreszabása is ne csak a szinkronizáció,
A telefonon 6.0 vanKöszi
-
envagyok
veterán
válasz
Yogibear974 #1029 üzenetére
Pont a Samsung a saját órájával
Akkor én se frissítek gyorsan -
FingR86
őstag
válasz
Yogibear974 #1027 üzenetére
Próbálj ki esetleg egy régebbi verziót az app-ból: Gear Fit Phone APK 2.0.6
ha ez is kihal, akkor valószínűleg várni kellesz vmi frissítésre, mert ahogy látom 2016. június 15. volt az utolsó, akkor meg még nem nagyon volt elterjedt a Nougat.
-
FingR86
őstag
válasz
Yogibear974 #1025 üzenetére
az S7-en működött úgy, amikor még nem nougat volt rajta? Mert ugye az most jött rá nemrég.
-
Yogibear974
senior tag
Srácok, segítség kellene!!! S7 edge+nougat kombó alatt a gear fit phone kifagy! S5+lolli rendben ment! Így nem lehet hívást indítani/fogadi az órával, ami igencsak bosszantó! Valami ötlet?!
-
Slapy
aktív tag
válasz
barcsajani #1018 üzenetére
Nekem szinte már teljesen lejött körbe...mondjuk jobban néz ki feketében, nem is értem minek csinálták ezt a "chrome" keretet, ilyen minőségben meg főleg..
-
gyuri2008
veterán
Mennyire jellemző a krómkeret kopás?
-
FingR86
őstag
van esetleg működő gear fit manager nem samsung telóra?
egy Oneplus 3 MM-hoz kellene.
-
david5745
tag
válasz
LouiS22 #1005 üzenetére
Nem próbáltam semmit nehogy végleg kikapcsoljon. Voltam ma vagyis tegnap (hétfőn) Samsung szervívben ahova vittem mind a telefont mind az órát dobozzal és összes tartozékkal számlával és jótállással együtt. Mondtam, hogy a telefonom hibabejellésére amit a mysamsungon-on tettem nem reagáltak semmit és azóta a garancia is lejárt erre a fejvakaráson és a végtelen ő betűkkel megtűzdelt nézésen kívül nem kaptam semmi érdemlegeset azon kívül hogy írjak egy emailt a Samsungnak vagy hívjam fel őket és mondjam el a problémám biztos segítenek és ha hozok valami papírt tőlük akkor ők átveszik a telefont és elküldik Pestre ami 2 hét (magyarul jobb esetben 3 ,rosszabban meg kitudja..) Felhívtam a Samsungot amire a kedves ügyintéző kisasszony azt mondta, hogy foglalt minden ügyintézőjük és visszahívnak csak adjak egy telefonszámot és egy nevet na azóta is hívnak
Az órát mutattam egy másik kedves kollégának aki egyből rávágta hogy ők ilyet nem szerelnek ezt is Pestre kell küldeni ami szintén 2 hét... (gondoltam magamba megkapom a két terméket megjavítva vagy elkokányolva a Samsungtól amolyan fajta karácsonyi ajándéknak). Végül az órát se vették át mert nem volt kinyomtatva a garancia hosszabbítást igazoló papír hiába mondtam neki, hogy a mysamsungon megtudom mutatni az igazolást. Végül haza jöttem és kinyomtattam a két papírt és felhívtam a Samsungot de azóta sem hívtak vissza pedig már kezdek álmos lenni
Hogy miért hagytam eddig a dolgot azért, mert nem egy teljesen használhatatlan tégla meg időm se volt vele foglalkozni plusz kezd felhúzni a dolog, hogy minden elromlik körülöttem hiába vigyázok minden értékemre mint a szemem világára pedig alaphangon elég pozitív és nyugodt embernek tartom magam és a környezetem is de ami sok az sok
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett
-
barcsajani
tag
válasz
david5745 #1004 üzenetére
Nekem ez a második Gear fit-em (az első elhagytam, annál kétszer fordult elő ez fél év alatt), lassan egy éve megvan de már vagy 3x ez is csinálta, miután lemerül teljesen úgy, hogy már nem is ébred fel, rakd fel töltőre hagyd hadd töltődjön fullra, utána elvileg kéne működjön a gomb. Nekem mindig ment miután feltöltöttem.
-
LouiS22
veterán
válasz
david5745 #1004 üzenetére
A leírásod alapján hardveres hibád lehet (hacsak nem próbáltad a reboot, esetleg a reflash módszert), azt meg leginkább az általad nem kedvelt helyen tudják orvosolni. Szerintem.
Az meg nagyon fura lenne, ha valóban prémium szervizre jogosult telefonod bejelentésére egy hónap után sem reagálnának. Ez meg saját tapasztalat. De mondjuk én egy hét után már erősen vertem volna az asztalt, hogy wtf - mi a bánatért vártál egy hónapig? Bocs, nem sértésnek szánom, de arra várni, hogy az a bizonyos sült galamb...
-
david5745
tag
válasz
LouiS22 #1003 üzenetére
Ha már meghallom vagy meglátom a szerviz szót felmegy a vérnyomásom és legszívesebben megfojtanék valakit
Telefonomat is bejelentettem Samsungnál hogy rossz erre egy hónap alatt még egy emailt sem sikerült küldeni ami egy prémium termék akkor nem tudom hogy ennél mire számítsak
-
david5745
tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy gear fit-emen elfelejtett működni a bekapcsoló gomb egyik napról a másikra
Valaki találkozott hasonló problémával és tudtok valami gyors megoldást rá itt vannak a zh hetek és a vizsga időszak így nagy szükségem lenne rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Okosóra, ami sportoláshoz is hasznos - a Samsung legalábbis ilyen célokra is ajánlja ezt a kiegészítőt. Ha nem is tökéletes, de igen hasznos társ a mindennapok során .
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest