- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
-
david5745
tag
válasz
LouiS22 #1005 üzenetére
Nem próbáltam semmit nehogy végleg kikapcsoljon. Voltam ma vagyis tegnap (hétfőn) Samsung szervívben ahova vittem mind a telefont mind az órát dobozzal és összes tartozékkal számlával és jótállással együtt. Mondtam, hogy a telefonom hibabejellésére amit a mysamsungon-on tettem nem reagáltak semmit és azóta a garancia is lejárt erre a fejvakaráson és a végtelen ő betűkkel megtűzdelt nézésen kívül nem kaptam semmi érdemlegeset azon kívül hogy írjak egy emailt a Samsungnak vagy hívjam fel őket és mondjam el a problémám biztos segítenek és ha hozok valami papírt tőlük akkor ők átveszik a telefont és elküldik Pestre ami 2 hét (magyarul jobb esetben 3 ,rosszabban meg kitudja..) Felhívtam a Samsungot amire a kedves ügyintéző kisasszony azt mondta, hogy foglalt minden ügyintézőjük és visszahívnak csak adjak egy telefonszámot és egy nevet na azóta is hívnak
Az órát mutattam egy másik kedves kollégának aki egyből rávágta hogy ők ilyet nem szerelnek ezt is Pestre kell küldeni ami szintén 2 hét... (gondoltam magamba megkapom a két terméket megjavítva vagy elkokányolva a Samsungtól amolyan fajta karácsonyi ajándéknak). Végül az órát se vették át mert nem volt kinyomtatva a garancia hosszabbítást igazoló papír hiába mondtam neki, hogy a mysamsungon megtudom mutatni az igazolást. Végül haza jöttem és kinyomtattam a két papírt és felhívtam a Samsungot de azóta sem hívtak vissza pedig már kezdek álmos lenni
Hogy miért hagytam eddig a dolgot azért, mert nem egy teljesen használhatatlan tégla meg időm se volt vele foglalkozni plusz kezd felhúzni a dolog, hogy minden elromlik körülöttem hiába vigyázok minden értékemre mint a szemem világára pedig alaphangon elég pozitív és nyugodt embernek tartom magam és a környezetem is de ami sok az sok
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett
-
david5745
tag
válasz
LouiS22 #1003 üzenetére
Ha már meghallom vagy meglátom a szerviz szót felmegy a vérnyomásom és legszívesebben megfojtanék valakit
Telefonomat is bejelentettem Samsungnál hogy rossz erre egy hónap alatt még egy emailt sem sikerült küldeni ami egy prémium termék akkor nem tudom hogy ennél mire számítsak
-
helixP
nagyúr
-
FingR86
őstag
itt van a karomon, és bizony elfér rajta beépített billentyű.
Itt sikerült megoldani: Gear Fit Messages
és nem is annyira veszélyes vele pötyögni, de sajnos csak az sms-ekre lehet vele válaszolni vagy előre definiált válaszokkal, vagy pedig ezzel a kis billentyűvel.
A notifications for gear fit-ből pont ez hiányzik, ott csak előre elkészített válaszok vannak.
-
helixP
nagyúr
Na gyerekek, ezzel úgy néz ki tud kapcsolódni az én MTK-s kütyümhöz is. Ugyan még az ég világon semmit nem tud a Sync Time és a kapcsolódáson kívül, de én ezzel is beljebb vagyok.
Kérdéses, hogy fog-e tovább fejlődni, mert fél éves a thread és még mindig csak itt tart, meglátjuk, mert elég aktív a topic, srác tegnap is dolgozott rajta.
Elég keményen, mert hamarosan jönnek a különböző feature-ök, első körben az értesítés menedzsment, ami nekem a legfontosabb,Köszi a találatot!
-
Balduran
tag
Az órára feltettem odinnal a legújabbat. Nincs is gond azzal. A gond ott kezdődik hogy a manager óránként jelez, hogy van frissítés (ameddig ki nem nyomom az értesíést, nem is lehet a telefont használni). Frissítésnek viszont mindig ugyanaz a méret jön le és a verziószám se változik.
Ha letöltöm apk-ba a legújabbat, akkor is indít egy frissítés és visszakerül a telefonra a 1.25 ös verzió -
Tiger.
nagyúr
-
Herczi
senior tag
Nem hiszem, az automata sleep mode-hoz minden adott, csak szoftvert kéne kicsit módosítani. Az, hogy az appok menjenek bluetooth nélkül megint szoftveres kérdés, hardveresen adott minden. Az, hogy egy kurva intervallumos edzéshez nincs app megint szoftveres, az, hogy a bluetooth nem kapcsolódik vissza szintén szoftveres. Az, hogy a kapott e-mailt nem tudom olvasottnak jelölni, csak törölni, meg a készüléken behozni megint szoftveres.
Nem akarok én nagyobb akku időt, gps-t, mikorfont, hangszórót, nagyobb processzort, ramot, semmit, csak azt, hogy piacra dobás után is foglalkozzanak vele.
-
Tiger.
nagyúr
-
JiM
tag
mit értesz buherálás alatt? az endomondo támogatja, minden további nélkül megy vele. csak nagyon lassan, endomo miatt
vagy nem? mármint ezt láttam netes videókban (pl: https://www.youtube.com/watch?v=q43WyKni9bA), és ez miatt szeretnék venni leginkább egy ilyen kütyüt, szóval erősítsen meg valaki -
Bobyenter
csendes tag
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod!
Ezen már rég túl vagyok.
12.0-án, sikerült beállítani a build prop átírással, hogy kapjak értesítést mindenről, kivéve, a hívásokról...
12.1-en meg fordítva.... Kaptam értesítést ha hívnak, viszont ha a viber-t, stb nem jelezte....
Ha esetleg lemondások nélküli megoldást találnál, tényleg nagyon megköszönném....Jó a Cm, de így, hogy nem működik normálisan a Gear fittem, ez elkeserítő...
jgy kénytelen vagyok kipucolt Gyári romot használni...
De legalább a gear fit kifogástalanul működik.. -
koxminator
senior tag
Nos, átolvastam xda fórumot, előkészültem és úgy döntöttem, hogy megveszek egy ilyet.
Kipróbáltam a T-nél, de sajnos nem kapcsolódott a telefonon (Honor 6 Plus) levő (xdaról nem-Samu telókra letöltött) Gear Fit Managerhez. Hazajöttem, KIES3 letölt, óra fel, driver fel. Közölte, hogy ND2-es a rajta levő fw és van OA2-es. Lefrissítettem. Újból kapcsolódás, siker, látja, mukod!Beállítottam, hogy milyen értesítéseket jelenítsen meg (Touchdown email kliens is, és működik is!), és most van örö bb bódottá!
Köszi az infókat.
-
*Mukeey*
addikt
Szuper!Köszi a segítséget!Kies3-t leszedtem,usb driverek felmentek,egyszerre kiirta h van ujabb firmware,de már automatikusan a telcsim jelezte,hogy frissitem-e a geart...majd kb. 2perc múlva használatra kész volt!Azért megijesztett,hogy vissza kell vinnem,de ezért jó a fórumozás😂
-
murga
tag
Valóban nem egy orvosi pontosságú pulzust mérő eszközről beszélünk. Nem a pulzusmérés az elsődleges funkciója véleményem szerint ennek a karperecnek, órának, fitnesz kiegészítőnek...-mindenki hívja úgy ahogy szeretné- Van akit kielégít az információ mennyisége és minősége amit szolgáltat mozgás és amúgy a mindennapok közben. Pl. én meg vagyok vele elégedve. És biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még nagyon sokan így vannak vele. Nekem nagyon bejön, hogy bejövő hívások esetén csak rá kell pillantani az órára, és el tudom dönteni, hogy fogadom-e vagy visszautasítom a hívást. Vagy pl a bejövő üzenetek címsorát rögtön látom amikor megérkeznek. Ezek a funkciók sokkal kényelmesebbé teszik a telefonhasználatot.
Ezen kívül a telefon feloldása is leegyszerűsödik ha a közelében van az óra... sőt még külsős programokat is lehet rá telepíteni. Én pl az Endomondo-t használom az S health helyett kerékpározás, túrázás közben. Pedig az Endomondo-t az óráról elindítva nem mér pulzust. (nekem ez a funkció nem fontos).
Csak hogy ne legyen itt a fórumon hibás információ:
Elindított mozgás közben igenis folyamatosan méri ( ha megfelelően van rögzítve a karodon) és mutatja folyamatosan az aktuális pulzust. Ha a végén nem is rajzolja ki a diagramon ahol a sebesség és a magassági értékek változása látszik... Viszont elmenti a legmagasabb és az átlag pulzus értékeket. Ezeket az adatokat a többi mozgással kapcsolatos információval együtt elmenti az S Health és később vissza tudod keresni a telefonodon ha szeretnéd.
Ha valakinek nem elég ez az információmennyiség és pontosság, akkor vegyen másik kütyüt. Van pl a Garminnak már elég jól használható is... -
SATIKA31
tag
Ebből a bejegyzésedből látszik hogy nem sportolsz és nincs még hasonló órád de nagyon irigykedsz azokra akiknek van és fikázzák és téged bánt.Mert szívesen nézegetnéd a Facebookos bejegyzéseidet mert másra nem tudnád használni.
Az 5000-ft s 10ezer alatt van de azt hiszem ez még neked is egyértelmű csak próbálsz valamibe belekapaszkodni azok után hogy valamibe Lámaként beleszóltál.mert a témába egyik bejegyzésed sem állta meg a helyét .Az a baj hogy legnagyobb sajnálatomra teleszemeteljük a topikot és részemről ha csak nem az órával kapcsolatban szólalsz meg az ügy lezárva. -
SATIKA31
tag
HÚÚ!!.
Látom egyikőtök sem sportol vagy ha igen nem evvel az órával!
Ennek a feladata a sportolás utáni kiértékelés lenne.Mert az előtte utáni pulzus mérést megcsinálja bármelyik kamerás(vakus) mobil. Kíváncsi lennék ha van egyáltalán nektek akkor mire használjátok.
Nem az ár érzékenységről van szó mert nem spórolásból vesz valaki ehhez hasonló kiegészítőt.Vagy mert akciós és elfér a szekrénybe.A vásárlók- nagy része használná csak amire akarja nem tudja.
Egy kis segítség a pulzus és a vérnyomás két különböző dolog az egyiket a sportolók nézik magukon a másikat a betegek!!Egyébként bemész a Decatlonba és 10-ezer forint alatt egy MŰKÖDŐ pulzusmérő órát kapsz és most nem annak minőségéről hanem áráról beszélek .Nem is az okos óráktól várom el az állandó pulzusmérést hanem egy FITNESS kiegészítőtől.
Azért kíváncsi lennék a te elvárásaidról egy 50-60-ezer forintos eszközről hogy mire használható és mire nem. -
-
oris
aktív tag
Nem mondtam, hogy kikapcsolom. Próbáltam megérteni a Gear Fit működését és egy feltételezett helyzetet írtam le. Írhattam volna azt is, hogy mi van akkor, ha megszakad a bluetooth kapcsolat és netalántán nem csatlakoznak össze ismét (ilyet is olvashatunk a fórumokon). Lássuk be: a szinkronizált és kapcsolat nélküli ébresztés nem űrtechnika. Fel nem foghatom, hogy ezt miért nem oldja meg a Samsung, ha a filléres kínai fitnessband-em képes erre a "csodára". Mindenesetre remélem, hogy lesz erre megoldás.
-
_Grausz_
csendes tag
Úgy néz ki tényleg van (majdnem) ilyen funkció.
Az U Watch U8 (valami 15 ezer forintos kínai cucc) egyik funkciója:
"Lopásgátló funkció: A karóra a funkció beállításával automatikusan hangjelzést ad, ha a telefon meghatározott távolságra kerül az okosórától – Így megóvva a tulajdonost a telefon esetleges elvesztésétől, más általi eltulajdonításától."Ahogy utána néztem ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha megszakad a BT kapcsolat azonnal elkezd vinnyogni a telefon. Így viszont már nem az órán, hanem a telefonon múlik a dolog. Ezzel csak az a gond, hogy ha véletlenül kimegyek az irodából akkor elkezd vinnyogni a telefon a kollégáknál
Akkor ezt úgy veszem, hogy kompromisszumokkal lehetséges.
-
_Grausz_
csendes tag
Szerintem megoldható lenne
Igazából a fő kérdés az az, hogy a BT, mint technológia érzékeli-e a távolságot, pl. jelerősség csökkenéssel. Mert most úgy működik, hogy x méterig még van jel, aztán amikor elfogy a jel megszakad a kapcsolat. Abban igazad van, hogy ha megszakad a kapcsolat akkor annyi, mert nem tudom megcsörgetni
Pont az az érdekes, hogy megoldható-e az, hogy még a kapcsolat megszakadása előtt jelezzen -
-
modd3r
őstag
-
Sword
őstag
Ezt többen írták már. Szerintem egy inpulzus átvivő réteg van rajta, ami valószínűleg figyingek. Hogy ne menjek messzire van pár mellkaspántos pulzusmérőm, a legolcsóbb, órával együtt 5 ezer Ft volt a tescoban.
Az öv ebből belekerülhetett max. egy ezresbe (doboz is volt, elem is benne, mint értéknövelő tényező) ).
Egy 70 ezres termék árát mennyivel dobta volna meg?Azt nem tudom, hogy egy Polar H7 mennyire pontos, de az érintkezőjét nagyon szépen oda lehetne tenni a csukló belső feléhez (talán kipróbálom, hogy a mellkaspánt működne-e ott), talán kis átalakítással.
Talán megcsinálják majd a következőben.
-
Parallaxis
addikt
Azért ez ebben a formában nagyon nem felel meg a valóságnak, rengeteg dolog működik itthon is a Now-val.
A hang alapú vezérlés, amire az óra támaszkodik, konkrétan egyáltalán nem támogatott magyar nyelven.
Azt meg nem tudhatjuk, hogy az óra indításával együtt mit terjesztenek ki épp WW felhasználásra.
Tudhatjuk, mert a magyar nyelvi támogatása a Google órájának nem valószínű, hogy picit is fontos szempont
Én inkább attól tartok, hogy a Motorola órája jóval drágább lesz a Samsungnál: egyrészt a forma, másrészt a felhasznált anyagok miatt.
Nagyjából azonos árra tippelek, de mivel korlátozott lesz az árusítás (mint a Nexusoknál) és korlátozott a használhatóság a nyelvi és földrajzi korlátozások miatt, így minket ez egy ideig nem fog érinteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest