- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Pár érdekesség:
Nem találom, hol lehet kikapcsolni a kézmozgásra bekapcsolást :-(
Végre van oldalra húzás (widget), de mire rájöttem, hogy lehet átrendezni... (főképernyő, lépés, kalória, emelet,pulzus stb) Szóval, mindent kitörölsz az órán, majd a megfelelő sorrendben hozzáadod.
Ha a bekapcsoló gombot megnyomod, akkor jutsz az alkalmazásokhoz, ezeket a telefonon lehet átrendezni.
Feltöltés és 48óra használat után 40%-on van... A Bluetooth zenehalgatás kb 20perc félóra vitt 5%-ot.
Mondjuk én nem fogom használni. Régi vágású vagyok- személyi , pénztárca és telefon nélkül nem megyek sehova. Amit nem értek, itthon meredek lépcsőm van 14lépés 3m, de ezt nem számolja ha felmegyek rajta !?Please note that we do not support the Gear S2 and the Gear Fit 2.[link]
-
xedos
addikt
Hú...
Endomondot nem használtam. Nekem mindig elég volt az S-health.
Bluetooth füles- gyorsan kipróbálom...
Ahol vettem, ott a dobozra L-es volt írva - jó lett, pedig relatív kicsi a csuklóm.
A dobozban csak 1db szíj van.
Általános vélemény - szuper :-) Na jó, még csak pár napja van meg...
Jobban ráfekszik a csuklóra, akksi idő rövidebb, pulzus mérés pontosabb és 24h-ás folyamatos.
Kijelző szebb-szélesebb, valamilyen progival testre szabható.
Felháborít, hogy az alap képernyőkban nincs dátum :-(
Szeretném, ha a naptári eseményt is ki tudná rakni valahogy.
Sok-sok mindenben fejlődőtt a régihez képest. -
batorpeti
tag
Na igen, pontosan így kellene nekem. Miért csak az a program kompatibilis vele? Az android wear nem olyan mint a sima android hogy a play storeból tudok rá telepíteni minden androidos programot? Az a gond hogy nem igazán ismerem az android weart. Sports Tracker kompatibilis az órával? Én most azt használom telefonon és eléggé megszoktam, ha lehet az órán is azt használnám.
-
bodazo
tag
Igen ki fogja írni csak az órára is telepiteni kell. Ez az egyetlen futó program ami kompatibilis az órával. Én is ezt használom napi szinten. Menet közben írja a sebbeséget, megtett távolságot és az elteltt idöt. Meg 1km megtétele után be mondja a kör időt is.
Egy hátránya van a telonak a zsbedben kell lenni mert a gps adatok onnan jönnek. De nem kell futás közben elő venned mert az óra mindent mutat. -
JiM
tag
Kösz a megerősítést! Jövő héten én is beszerzek egyet. Viszont ezzel kapcsolatosan is tudsz / tudtok ajánlani helyet hol vegyem? Árgép szerint 23e-től vannak, de amik ennyiért a lista elején valami doboz nélküli light verziók lehetnek. Viszont pl Rufusznál feltételezem már rendes dobozos, nálunk 25500. Viszont Emag már 30, de lehet 40 meg 45e-ért is venni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Okosóra, ami sportoláshoz is hasznos - a Samsung legalábbis ilyen célokra is ajánlja ezt a kiegészítőt. Ha nem is tökéletes, de igen hasznos társ a mindennapok során .
- OLED TV topic
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Futás, futópályák
- Kalandor: Habemus papam
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest