- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
modd3r
őstag
válasz
Yogibear974 #1052 üzenetére
Telefonálni???
De hát a Fit-en se mikrofon, se hangszóró nincs... -
modd3r
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy újabb alkalmazást, amelyet jómagam is nagy megelégedéssel használok, és amely telefon-típustól, Android-verziótól függetlenül gyönyörűen együttműködik a Fit-tel:
Gear Fit Pro Lite
Van fizetős verzió is, reklámok nélkül. -
modd3r
őstag
válasz
Yogibear974 #604 üzenetére
Én csak rányomtam egyszer a frissítésre, és ezt rajta fel.
De sajnos ugyanúgy frissítgetné önmagát..... -
modd3r
őstag
Van új GFM verzió, 1.127.0827
Nagyon remélem, hogy ez megoldja végre az össze-vissza frissítgetési mizériát... -
modd3r
őstag
válasz
gyuri2008 #501 üzenetére
De legalább az alkalmazáson belül lenne valami kapcsoló erre, vagy legalább a Samsung Galaxy Apps kezelné normálisan a frissítések jelzését... Mert ki van kapcsolva az értesítés ott is, meg a GFM alkalmazás oldalán is az automatikus frissítés, de csak akarja naponta 50x frissíteni ezt a sz@rt....
-
modd3r
őstag
Urak, mondjon vki vmi okosat erre a folyamatos Gear Fit Manager frissítési mizériára, mert lassan a falhoz b@szom a cuccot, amit egyébként a megjelenés óta használok.
A GFM értesítéseit nem tudom kikapcsolni az Alkalmazáskezelőben, mert inaktív a box....
Samsung Galaxy S5, Android 5.0Köszönöm!
-
modd3r
őstag
-
modd3r
őstag
Hivatalosan most frissült a Gear Fit Manager 1.78.0721-re, az eszközön a firmware pedig R350XXU0BNG2-re.
Változások, amiket eddig tapasztaltam:
- A GFM menüjének a teteje állandó, csak az alsó menüpontokat lehet görgetni.
- Alulra bekerült egy "Súgó" menüpont, ahol tételesen elérhetők a Gear Fit funkcióihoz tartozó leiírások, ábrákkal illusztrálva.
- az eszköz gyorsabban ébred és gyorsabban is kapcsolja le a kijelzőt.Egyelőre ennyi.
-
modd3r
őstag
Tegnap este frissült minden, Gear Manager 1.67.0523-ra, az eszköz pedig R350XXU0BNE5-re.
-
modd3r
őstag
Van itt olyan, akinek már frissült a Gear Manager az 1.55-ös verzióra (és vele együtt a Gear szoftvere is)?
-
modd3r
őstag
Már most ki lehet fogni jó áron, én tegnap pl. 37e Ft-ért vettem, gyári Samu garanciával, teljesen gyári állapotban. Kolléganőmnek is most keresek, 45 körül mennek most alsó hangon.
Amúgy meg szerintem hamarosan baromi jópofa, kifejezetten Gear-re optimalizált alkalmazások fognak majd megjelenni. -
modd3r
őstag
Tegnap délután megvettem a cuccot, minden nagyon szép és jó, kivéve egy dolgot.
Az ébresztési mozdulat nagyon túlérzékenyen működik, ha csak megmozdítom a karom, vagy tekerem a kormányt az autóban, egyből bekapcsol a kijelző.
Remélem ezt majd egy szoftverfrissítéssel javítják.
Egyébként jó látni, hogy kezdenek megjelenni a Gear-re fejlesztett appok a Play Áruházban, remélem sok hasznos appal gazdagodunk hamarosan... -
modd3r
őstag
Jó teszt, köszönjük. Nekem már a videó is tetszett, és el is kezdtem gyűjteni a kicsikére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Okosóra, ami sportoláshoz is hasznos - a Samsung legalábbis ilyen célokra is ajánlja ezt a kiegészítőt. Ha nem is tökéletes, de igen hasznos társ a mindennapok során .
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jelszókezelők
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- LEGO klub
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest