- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
barcsajani #897 üzenetére
A benne lévő bluetooth csak egy telefonhoz tud csatlakozni. Mindenképpen leválasztódik - szerintem.
-
ClioRS
őstag
Sziasztok,
Lehet több eszközzel használni az órát? Nem egyszerre használnám, hanem napközben céges telóval, munka után meg a privát telómmal.
Eddig nem sikerült rájönni, hogy hogyan lehetne, mivel vagy nem kapcsolódik a másik telefonhoz, vagy csak resetet kínál fel.... -
Lehiñito
senior tag
-
Lehiñito
senior tag
válasz
barcsajani #887 üzenetére
Sajnos nekem olyan a munkám, hogy nem kockáztatok.
Találtam Alin egy 6db-os pakkot szállítással kicsivel több mint 4 usd.
Csak pozitív vélemény van róla.
Megnéztem, hogy melyik eladó adta el a legtöbbet, és onnan rendeltem. -
hnyagboy
tag
-
Lehiñito
senior tag
válasz
barcsajani #883 üzenetére
Én is csak max pár ezret adnék érte. Vannak kellemes szinek ebayen.
Nekem is csak azért kellene, hogy legyen más színben is, nem létfontosság. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A mai nap folyamán jutottam hozzá egy ilyen kütyühöz.
Mit kell beállítanom ahoz, hogy a viber üzenet értesítéseket megkapjam a gear fitre?
A gear fit manager programban bepipáltam az alkalmazást, de nem jelenik meg az értesítés. -
cozmo
őstag
Aki használja az alvás mérőt, annak szintén nem szinkronizálja az alvás időt az S Health-al? Vagy csak engem szopat?
-
Lehiñito
senior tag
Szuper.
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ez a kütyü cseppálló vagy rendesen vízálló? Próbálta már valaki? -
FingR86
őstag
írtam 2 embernek is privátot, ha esetleg érdekel titeket, nekem van egy eladó.
tökéletesen működik, de esztétikailag nem a legszebb.
az említett króm keret már eléggé kopottas, de már nem sok van belőle hátra, hogy teljesen fekete legyen.
vmint a kijelzőn van egy fél cm-es karc.
olyan 12-ért kb vihető lenne.
akit érdekel a dolog küldök képet is róla -
kazmerr
aktív tag
Anno én is használtan vettem innen:
http://hardverapro.hu/?kategoria_gyartokhoz=&hirdetesVaros=-1&hirdetesTipusa=-1&GYORSKERESO_TOKEN=DG9K9FKMH957NGP85GJH&gyorskereses=gear+fit&gyorskereses_hidden=Gyorskeres%C3%A9s%3A+Sok minden nem hibásodik meg benne. Egyedül a lepattogzott fémgőzölt keret tud csúnyán kinézni.
https://cdn-images.xda-developers.com/direct/3/1/7/6/2/0/3/1424497937456.jpg
Nekem is már inkább nincs mint van... de simán le is lehet csiszolni, és akkor nincs ilyen gond. -
Lehiñito
senior tag
válasz
barcsajani #870 üzenetére
Köszi a tippet. Szétnézek majd én is a használtak közt.
Én se szivesen adnék érte 30at. 20 már baráti lenne. -
toka96
tag
Akkor érdemes használt után szaglasznom?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
barcsajani #868 üzenetére
Szia.
Milyen alkalomkor szokott 20-22k lenni és hol keressem olyankor? -
toka96
tag
Sziasztok!
Érdemes megvenni az órát? Egy samsung J5-el használnám!
6.0-val kompatibilis lesz? Szoktak lenni disconnectek?
30k-ért megéri?Köszi a válaszokat!
-
efká
tag
Sziasztok! Valaki talált már Marshmallow-kompatibilis GFM verziót?
(LG G3)
-
batorpeti
tag
Értem, akkor lehet én is váltok Endomondora ha azzal működik, nem tudtam hogy tizen van rajta és nem android wear.
Köszönöm a segítséget! -
-
batorpeti
tag
Na igen, pontosan így kellene nekem. Miért csak az a program kompatibilis vele? Az android wear nem olyan mint a sima android hogy a play storeból tudok rá telepíteni minden androidos programot? Az a gond hogy nem igazán ismerem az android weart. Sports Tracker kompatibilis az órával? Én most azt használom telefonon és eléggé megszoktam, ha lehet az órán is azt használnám.
-
bodazo
tag
Igen ki fogja írni csak az órára is telepiteni kell. Ez az egyetlen futó program ami kompatibilis az órával. Én is ezt használom napi szinten. Menet közben írja a sebbeséget, megtett távolságot és az elteltt idöt. Meg 1km megtétele után be mondja a kör időt is.
Egy hátránya van a telonak a zsbedben kell lenni mert a gps adatok onnan jönnek. De nem kell futás közben elő venned mert az óra mindent mutat. -
batorpeti
tag
Rendben, köszönöm akkor még körbenézek hogy van e más okosóra ami tudja ezeket ebben az árkategóriában.
-
batorpeti
tag
Üdv
Futáshoz szeretnék venni egy okosórát. Eddig mindig az S3-on mértem a futásomat Sports Trackerben, de futás közben mindig elő kell vennem a zsebemből hogy lássam hogy mennyi az addig megtett km és átlagsebességem. A kérdésem az lenne hogy Galaxy S3mal kompatibilis a Gear Fit? Illetve futás közben a kijelzőjén kiírja az addig megtett kilométereket és az átlagsebességet? A lényeg hogy futás közben ez miatt ne kelljen elővenni a telefont és azon nézni. -
xedos
addikt
Valami frissült a Gear Fit Managerben... többször letöltötte ????
Végül felmentem a SAMSUNG oldalára és onnan letöltve elvileg rendben fut: ver 2.0.15 -
klambi
addikt
válasz
barcsajani #849 üzenetére
Gondolom úgy fog működni vele mint a nem samsung telefonokkal, nyelve angol lesz meg 1-2 apróságtól eltekintve használható.
-
barcsajani
tag
Sziasztok, valaki próbálta már a Geat Fitet Oneplus One telefonnal? Ha igen valaki írja már le, hogy van-e olyan funkció ami nem megy vele.
-
Krysz74
tag
Az xda tele van Gear fitt progikkal.Ha sikerül találni ami működik akkor az is tudod csinálni hogy felraksz egy valamenyire müködö Gear fittet és az Open fittet.A Gear fittnél reseteled el az órát akkor ugye magyar lesz.utána letörlöd a Gear fittet a telóról és az Open fittel csatlakozol az órához ugy magyar marad az óra és mükődik minden az Open fittnél.Nekem ez igy működik.
-
klambi
addikt
szevasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni a firmeware updathez. Sikerült rátöltenem egy másik firmeware-t de a cél az lett volna, hogy édesanyámnak magyarosítsam is egyben, ez nem történt meg.
[link] [link]A fenti 2 link alapján csináltam meg a frissítést, jelenleg a R350XXU0BNE5 változat van az órán, bár azt sem tudom, hogy a 3 magyarnak megjelölt verzió miben különbözik és miért nem lett magyar nyelvű az óra.
Ebben kérne a segítségeteket.
Köszönöm. -
Yogibear974
senior tag
Egy "hülye" kérdés! Untam már a gyári hátteret, betettem egy fotót. Már tudom, hogy régen is a következő volt a probléma! Mivel nem homogén a háttér, így a fehér "számlap" zavaró! Nem lehet valahol átállítani feketére?! Akár szoftveresen?!
-
shuttle
tag
Lg g3 .mal használom a fittet és egyedűl az ébresztés nem megy ,azt hogy használjam ?
Van vkinek ötlete? -
helixP
nagyúr
válasz
Yogibear974 #829 üzenetére
Velem is volt ilyen, leszedtem egy másik verziót. 1.127.0827 van most és működik.
-
Yogibear974
senior tag
Mai nap folyamán teljesen behülyült az óra. Össze vissza, random dobálja le magát bluetoothtól!
Független, hogy közvetlen teló mellett, vagy 1-2 szoba táv.5-1x perc. Már mindent újraindítottam! Telót, órát.
A fene se tudja, hogy mi lehet a baj! Semmit nem telepítettem, töröltem! Gyanítom ez a fit manager
hülyült meg. ( a legfrissebb 1.127.0827) -
cozmo
őstag
Üdv. a táborban, beszálltam én is tegnap. Bár még a Sony SW2 hatása alatt vagyok. Egy darabig még játszogatok velük és ha nem jön be a Gear Fit akkor repül. Mint króm, a keretről
https://www.youtube.com/watch?v=SCIdJo6hLQw -
Krysz74
tag
Szia
Én is nézegetem a Talkbandot de ha vennék akkor is csak a 2-öt de az is kevesebbet tud mint a Gear.
Na a Gear a p8 lite-vel a sima gear program minden egyes telepítésnél más és mást nem akar megcsinálni.
Az open fitt egész jó bár ott is van 1-2 dolog ami nem működik.Én már megszoktam.Ha ujra okos órát vennék akkor Alcatel órát vennék.Bocs de telóról írók ha szeretnéd kifejtem bővebben -
B1T3
addikt
válasz
hnyagboy #815 üzenetére
1.117.0306
1.125.0526
1.127.0827Ezeket mentettem ki, próbáld meg korábbiakkal is, hátha.
-
-
Herczi
senior tag
Na most a fizikai gomb adta meg magát. Majd otthon újra húzom a rendszert, hátha csak pillanatnyi elmezavara van megint, ha nem javul meg vihetem gariztatni. Nem ez volt életem legjobb vásárlása.
-
hnyagboy
tag
Sziasztok
Használ vki ilyen órát LG G4-el ?
Mert én feltettem rá az Open Fit alkalmazást de azzal nem tudom személyre szabni az órát(háttér, órák)
És a Youtube-on láttam videót, hogy a gyári Gear Fit Manager van az órán, de ha azt felteszem nekem állandóan leáll.
Lehet h valamelyik régebbi veza van rajta?
A telefonom 5.1 Loli van -
pamutkutya
újonc
Sziasztok! Tudja e valaki ,hogy a samsung A3 kompatibilis e a samsung gear fittel?
-
Gzolo
senior tag
Nem lesz neked jó választás.
Nike-t próbáltam, nem épül be az órába úgy, mint az Endomondo. Csak az S Health tudja szinkronizálni a Nike adatait a saját adatai közé, de az órán nem jelenik meg az épp futó edzés. Valószínű a Runtastic-cal is ez lenne, de azt nem próbáltam még.
Leginkább az S Health használatára ösztönöz a Fit, ha másik program aktív használója vagy, akkor meggondolnám.
-
helixP
nagyúr
Nike-val szerintem nincs probléma.
Látod az értesítéseket a Whatsappról, igen.
Runtastic Road Bike appot passzolom, talán az app fejlesztőktől kérdezd meg. -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Sportoláshoz (is) vennék egy ilyen kütyüt. Note 4-el használnám. A következő kérdéseim lennének:
Nike Running-ot használok, látni fogom a Fit-en, az letelt időt és a kilométereket?
Whatsapp értesítést látom a Fit-en?
Kerékpározom is napi szinten 20km vagy több, erre a Runtastic Road Bike appot használom a telón, fogom látni az adatokat (km és eltelt idő) a Fit-en?Ha nem, milyen futó alkalmazásokkal látom ezen adatokat a Fit-en?
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy a pulzusmérés mellkasöves,vagy csuklón méri a Gear fit?
Most akkor mi a helyzet működik másik telefonnal? Főleg a sportolással kapcsolatos funkciók számítanának(pulzus kalória stb), nem ezen szeretnék üzenetet olvasni stb.Köszönöm, ha válaszoltok!
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
open fit honnan veszi az időjárás adatokat ? vissza kapcsolódni nehezen akar ?! -
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet nem Samsung telefonnal összepárosítani az órát?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Okosóra, ami sportoláshoz is hasznos - a Samsung legalábbis ilyen célokra is ajánlja ezt a kiegészítőt. Ha nem is tökéletes, de igen hasznos társ a mindennapok során .
- Diablo IV
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest