Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Decske

senior tag

válasz ADAM1337 #850 üzenetére

A belső kamerát eleve videóhíváshoz reklámozta/za a Samsung, minden másra meg ott van a másik 4 kamera.
    Igazából én nem érzem/látom annyira rossznak a kamerákat, mint ahogy bemutatjátok, akik erre érzékenyek. Úgy S8 óta leginkább csak az algoritmus fejlődött, minden más inkább stagnált. A megapixel növekedést nem igazán élem meg fejlődésnek, így is úgy is az optika az ami leginkább limitál ilyen kis méretben.
    Amikor Huaweinél volt hiszti, hogy a kamerát a frissítés "tönkrevágta" azt sem nagyon láttam. A feltöltött példák amiket hoztak azok is olyanok voltak, ha amikor a monitor mögé fókuszáltam és közben hunyorogtam akkor volt a kettő között valami különbség.
    Pixel 5-ről váltottam a Foldra, amit még mindig a fotózás miatt emelnek mindig ki, de egyáltalán nem vettem észre óriási különbségeket. Egyedül az éjszakai képekben jobb kézből a Pixel, de erre még ott van a Fold "beépített" állványa. :DDD
    Számomra (a Dex-szel együtt) egy remek univerzális készülék a Fold (főleg a toll miatt), kellemes csalódás, vissza már nem váltanék hagyományos telefonra.

Új hozzászólás Aktív témák