- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 - alap
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
A belső kamerát eleve videóhíváshoz reklámozta/za a Samsung, minden másra meg ott van a másik 4 kamera.
Igazából én nem érzem/látom annyira rossznak a kamerákat, mint ahogy bemutatjátok, akik erre érzékenyek. Úgy S8 óta leginkább csak az algoritmus fejlődött, minden más inkább stagnált. A megapixel növekedést nem igazán élem meg fejlődésnek, így is úgy is az optika az ami leginkább limitál ilyen kis méretben.
Amikor Huaweinél volt hiszti, hogy a kamerát a frissítés "tönkrevágta" azt sem nagyon láttam. A feltöltött példák amiket hoztak azok is olyanok voltak, ha amikor a monitor mögé fókuszáltam és közben hunyorogtam akkor volt a kettő között valami különbség.
Pixel 5-ről váltottam a Foldra, amit még mindig a fotózás miatt emelnek mindig ki, de egyáltalán nem vettem észre óriási különbségeket. Egyedül az éjszakai képekben jobb kézből a Pixel, de erre még ott van a Fold "beépített" állványa.
Számomra (a Dex-szel együtt) egy remek univerzális készülék a Fold (főleg a toll miatt), kellemes csalódás, vissza már nem váltanék hagyományos telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest