Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ApacheE3
újonc
Szeretném veletek megosztani hogyan szerepelt nálam a hajlítható technológia a közel négy éves használat során. A zsanérja még mindig tökéletesen működik, teljesen kinyitható és nem produkál zajokat. A készülék két kisebb leejtést túlélt, itt ott karcos lett, a zsanért borító lemez kissé behajlott, de továbbra is szépen működik. Viszont a hátlapi borító üveg egy alkalommal leesett a helyéről, elengedett a ragasztója és levált a helyéről. Elég nagy meglepetés volt, ilyet még nem tapasztaltam telefonnál. Tippelek, hogy a gyenge minőségű ragasztó és hajtogatásokkal járó mechanikus mozgások lazították fel. Rendeltem hátlapi kétoldalas ragasztót hozzá kb. ezer forintért és visszaragasztottam a helyére. Ezután pár hónappal később azt vettem észre, hogy az előlapi kijelző is felvált a helyéről, ha nem is teljesen, de kb. a kétharmada. Ez már jóval bosszantóbb probléma, mert itt már szalagkábel köti a kijelzőt az alaplaphoz, így a javítása is bonyolultabb. Valahogy volt egy megérzésem, hogy ez meg fog történni ezért, amikor a hátlapi ragasztót rendeltem, vettem mellé előlapit is.
Kissé paráztam, de úgy gondoltam, ezt is megpróbálom magam megoldani. Valamivel nehezebb volt, de szerencsére van fent elég videó a telefon szétszedéséről. A javítási művlet sikerült, így meghosszabítanom az életét néhány évvel. Elég elkeserítő, hogy egy ilyen drága telefon esetében nem gondolnak a ragasztó elöregedésére és a mechanikai mozgásokra, amelyek miatt felválik az elő és hátlap. A Samsung csalódást okozott számomra, ezzel a hibával, valószínűleg egy szervizben vastagon meg kellett volna fizetnem a szervizelés árát, mindkét alkalommal. Öröm az ürömben, hogy ennek ellenére sem tudták elvenni a kedvem a hajlítható telefonoktól, csak lehet, hogy nem őket fogom legközelebb választani...már ha lesz választás itt Európában. Kérlek benneteket, hogy írjátok meg ti, volt-e nálatok hasonló probléma, vagy úgy általában milyen állapotban van a tiétek?
-
novoszath
senior tag
regio valtas a telefonnal erdemes csinalni hogy a legujabb frissitestmeg kapjam melyikre azt tudom hogy az OXM csoportbol barmelyik jo de milyen kulonbsegek vannak a regiok kozott hogy mik hianyoznak pl ilyenek mexicoi rommal probalkoznke mert ott mar megjelent a legujabb frissites
-
novoszath
senior tag
olyan problemam van hogy a biztonsagos mapanal nem tudok hozza adni fiokot hogy mentest tudjak vegezni mert hibara fut folyamatosan valakinek mukodik?
-
novoszath
senior tag
Erdeklodnek hohy melyek azok a regio kodok ahol lehet hasznalni az automata hivas rogzitest?
-
novoszath
senior tag
ha jol emlekszem valaki itt osztotta meg hogy mikent lehet a CS-t modositani hogy lehessen hivast rogziteni automatan a telefonnal nem talalom a bejegyzest
-
Elf
aktív tag
A mai nappal előjött ez a "nem lehet teljesen kinyitni" helyzet. Gondolom a kosztól.
Még nem ástam bele megam de van valami bejáratott megoldás erre ennyi év tapasztalat után? -
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Sikerült használtan vennem egy ilyen csodát. Valaki messengeren tapasztalt már olyat hogy ha küldenek valamit. (pl:Tiktok, Hardverapros hirdetés, stb) Azt nem tudom koppintással megnyitni.
Beállítás lenne erre valahonnan? Eddig sosem láttam ilyet. -
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy a regiot mikent tudom atallitani mert semmit progit mint pl a samsung members mert azt irja nem tamogatott a regioba
WWA/WWA/WWA/XAA
SM-F916B _ OXM _WWA _ QQ_0001milyen regio es hogyan lehet megvaltoztatni?
-
novoszath
senior tag
Hol tudom beallitani hogy ha nezem a kijelzot akkor ne kapcsoljon ki erzekelje a kamera ha nezem meg a vilagito szeleket melyik menupont alatt van?
-
novoszath
senior tag
beleptem a klubba egy s10+ utan
egybol lenne is egy kerdesem hogy mikent lehet megoldani a hivas rogzitest meg ahogy nezem nincs feny sav megoldas uzeneteknel vagy csak en nem talalom meg a CS kod nem valtozik ha DBT vagy AUT romot huzok ra
-
depence
tag
Beléptem a klubba.
Üdvözlet! -
válasz
szilrobi #254 üzenetére
Annyiszor kinyitni azért durva
Egyébként az ára meghökkentő, újban még most van ára ennek a 2-nek is.
Praktikus telefon egyébként, és érdekes mód a hangminősége (beszéd) is sokkal tisztább mint az iPhone 13 Pro-nak.
Nem váltottam volna, ha itthon nem iMac van, a gyereknek iPad, asszonynak is iPhone szóval minden Apple itthon, így nem kérdés sokkal jobb nekem is használni az iPhone, de azért mindig jó érzéssel tölt el, hogy elmondhatom volt egyszer egy Fold 2-őm ami ritka telefon -
válasz
szilrobi #251 üzenetére
Nos így ennyi idő után, én visszatértem almára.
( tömeg telefon
)
Nagyon frankó kis készülék és ritka ez a Fold 2, de én megszoktam az almát már régről.....( Nem a telefon hibája, hanem az ios hiánya... )
Egyébként nagyon durva, hogy ez a topic milyen kihalt, ritkán látni ilyet
-
-
Legyen új iromány, vettem egyet én is ebből az egzotikus telefonból
( használtan ).
Iphone 13 Mini - Pro volt minden előtte.... Ez igazán különleges már csak az ára miatt is
Próbaképp vettem mennyire jön be, szerintem átnyargalok majd a Fold 3-ra...Méghogy az Iphone 13 Pro max a legdrágább telefon ( haha) .....Egyébként tetszik, különleges és végre valami új. Nekem eddig bejött, 1 hét után. Akku is jól bírja. Szerintem ezt már nem fogom csak úgy cserélgetni, mert ugye oké megnézi az ember, minden telefon " egy tucat" ez mellett, újabb chip, kamera szenzor meg stb, ez viszont olyan, hogy kinyitom és azt mondom na igen, ez nem jön szembe az utcán.
Autós nyelven- budapesti utakon látni már manapság 20 percenként egy zsír új Porsche-t vagy S Mercit vagy G 63AMG, fel se figyelek már ezekre...Na de egy 67-es Eleanor Ford Shelby azért már más"Kuriózum....
-
soundstorm32
csendes tag
válasz
soundstorm32 #248 üzenetére
Bocs nem ebbe a topikba akartam
-
soundstorm32
csendes tag
Sziasztok, van info arról, hogy a belső kijelző fólia cseréjére valóban van lehetőség az oktogon szervízben (hivatalos samsung szervíz és foldokkal csak ott foglalkoznak, ses-ben is max átveszik és elküldik, ezt mondták)?
-
bigkokas
tag
Szia..
Mint látod nem sokan vannak itt a forumon..de fold 3 nál se nagy a nyüzsgés..gondolom már megvetted a Foldot..👍
Nagyin jó kis mindenes..ha kifogod akkor nem fog más kelleni..aksiban böven 1,5 nap nálam.
Igazábol csak a kijelzőkre kell nagyon figyelni ne legyen karcos belül ha nincs rajta folia..de ha van azt lehet cserélni is..a gsm gari azért nem roszz de jó lenne ha meglenne a gyári garijegy mert az első évben kedvezményessen cserélik a kijelzőt ha valami gond lenne vele.. -
dogi01
aktív tag
Sziasztok! Használtan úgy néz ki hozzájutok egy fold2-hoz. Van még rá 3ho GSM garancia ami nem sok de legalább van valami.
Teszt menüben vegigprobalgatom majd meg külsejét alaposabban megnézem. Valami tanács mire figyeljek meg oda? -
szilrobi
aktív tag
XEH-ra is kint van már a 12-es android, sammobile oldalon.
Ha valaki felrakta már, lát valami említésre máltó változást? -
bigkokas
tag
Szép estét..elnézést hogy rád irok de egy kis segítséget szeretnék kérni mert itt a topik kicsit behalt vagy mindenki váltott fold 3 ra..
A kérdésem a következő lenne..ha jól tudom te vagy ti is használjátok vagy használtátok ezt a készüléket..és azt szeretném tudni ,hogy a belső kijelzőn szeretném lecseréltetni a fóliát..vagy csak a kolleginának volt problémája vele??
Csak Samsungban érdemes cseréltetni??
Válaszodat előre is köszönöm.. -
bigkokas
tag
Látom nem nagyon megy a topik..de hátha van itt még valaki aki csak figyel mint én..átköltöztem egy note 10 + ról és nem nagyon van forum ahol lehet szakmai tapasztalatokat olvasni a fold 2 ről sehol..
Engem igazából most csak 1 dolog érdekelne..a belső kijelző foliát akarom kicserélni vagy cserélteni mert kicsit viseletes már..erre opció?? Rendeltem egy rinke márkájut de nem merek nekiálni..gyárit most akkor le lehet venni?? Vagy samsungnál ezt tudom cserélteni?? Menyiért cserélik ki??
Válaszolat köszönöm elöre is..vagy itt már senki nincs mi denki a fold 3 at használja?? -
Végül a harmadik generáció mellett döntöttem, viszont az lenne a kérdésem, hogy ti mivel szoktátok törölni vagy tisztítani a belső nagy kijelzőt?
-
Snoop27
őstag
Kissé behalt a topic.
-
Hahó!
Van itt olyan aki iPhone-ról váltott ilyen készülékre és azóta is használja?
Mióta kijött vonz ez a telefon, de sose próbáltam ki. S21 Ultrám az volt, de kb egy hét után mentem is vissza iPhone. Ennél másabb lenne? -
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig gondolkodom hogy ki kellene próbálni egy ilyen telefont… Jelenleg IPhone 12 pro maxom van, szeretem, de hát minden zászlós hajót ki szoktak próbálni.
Érv, ellen érv? Típus hiba, stb.? Valaki váltott esetleg Iohone-ról?
Előre is köszi -
babosmiki
addikt
válasz
torrente777 #225 üzenetére
-
babosmiki
addikt
válasz
torrente777 #223 üzenetére
Vodáról nem tudsz véletlen?
-
prolad
addikt
válasz
torrente777 #219 üzenetére
Van konkrét infód arról, hogy mikor jön Esim a Telenorhoz? Február-március környékén még azt mondták, hogy egyelőre nem tervezik bevezerni.
-
mrThomi
addikt
válasz
ateszapa748 #217 üzenetére
Én is áttértem S21 Ultrára, én a kamera, és valóban egy kicsit az előlapi kijelző miatt amit az esetek 90%ban használtam(120hz, picit nagyobb és jó lenne) viszont ha kisebb akkut tesznek a z fold3 ba akkor meg amiatt fog fájni a fejünk.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
torrente777 #218 üzenetére
-
torrente777
tag
A z Fold 2 őnek nekem 1 hibája van vagyis 2 ő. A dual sim, hogy sajna csak 1 kártya megy bele a másik e sim de ez megoldódik mert 2021 be jön a telenorhoz is az e sim. A második hiba, hogy 60Hz es az első kijelző nem 120Hz es. Ha ezt a 2 funkciót javitják a Z fold 3 ba én már meg is vettem.
-
torrente777
tag
válasz
ateszapa748 #217 üzenetére
Méret miatt, megszoktam a Z foldot. S21 Ultra csak is az újdonság varázsa miatt vonzott, kipróbáltam de nem jött be. A nagy kijelző miatt már nem is fogok cserélgetni csak is Z fold vonalon.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
torrente777 #205 üzenetére
Szia,
Megkérdezhetem miért tértél vissza S21 ultráról? -
Teal'C
veterán
Sziasztok
Nagyon izgatja a fantáziám a készülék néztem sok videót fél éves készülékekről de a kérdésem akkor is az megéri beruházni rá, átlagban mit bír az akku? Meghibásodásra van valami speckó megkötés garancia szempontjából? -
-
Tegnap mi is beszálltunk újjal a klubba. Nekem piszkosul tetszik ez a telefon. Zseniális.
-
kpal
nagyúr
válasz
telefonmágus #201 üzenetére
Durva hogy pl itt az aprón amik vannak mar 350e körül mozognak ,az alatt kb 60e Ft-al meg a Note 20 Ultra 5G
-
Korosa Péter
újonc
Sziasztok mobilaréna tesztben /ég és fold/ említenek egy autós noném tartót S1 néven ami kinyitva is fogja a telefont és tölti is. Nem tudja vki, hogy miről van szó és hol szerezhető be?
-
Korosa Péter
újonc
Sziasztok valahol még aktív a chat?
-
mrThomi
addikt
Ahh gyerekek megjöttem én is. Megvan a telefon amit reggel írtam. Full folias, még az oldalán is rajta vannak, semmi karc, semmi por rajta, csak otthon lett használva. El sem hiszem hogy ennyiert sikerült beszereznem...Nem kell ide holmi ultra csak a Z FOOOoooOOoLD 2
-
torrente777
tag
Eddig bírtam az S21 ultrával visszatértem.
-
mrThomi
addikt
Köszi a valaszokat. 800€-ra sikerult lealkudnom, (288e kb) szerintem ez korrekt . Csekkolom a foliat mindenkepp. Valaki irta privatban a pixelhibat, mennyire problemas ez a belso nagy kijelzön ?
-
Hikvision
senior tag
válasz
telefonmágus #201 üzenetére
440-ért zug gsm-es okos áfás árakat látok árukeresőn, 650-től indul azoknál a boltoknál ahova be is mennék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Beérett a Samsung hajlíthatós koncepciója, a második generációs Fold már olyan, mint amilyennek lennie kell. Viszont még mindig méregdrága.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest