- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szilrobi #254 üzenetére
Annyiszor kinyitni azért durva
Egyébként az ára meghökkentő, újban még most van ára ennek a 2-nek is.
Praktikus telefon egyébként, és érdekes mód a hangminősége (beszéd) is sokkal tisztább mint az iPhone 13 Pro-nak.
Nem váltottam volna, ha itthon nem iMac van, a gyereknek iPad, asszonynak is iPhone szóval minden Apple itthon, így nem kérdés sokkal jobb nekem is használni az iPhone, de azért mindig jó érzéssel tölt el, hogy elmondhatom volt egyszer egy Fold 2-őm ami ritka telefon -
válasz
szilrobi #251 üzenetére
Nos így ennyi idő után, én visszatértem almára.
( tömeg telefon
)
Nagyon frankó kis készülék és ritka ez a Fold 2, de én megszoktam az almát már régről.....( Nem a telefon hibája, hanem az ios hiánya... )
Egyébként nagyon durva, hogy ez a topic milyen kihalt, ritkán látni ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Beérett a Samsung hajlíthatós koncepciója, a második generációs Fold már olyan, mint amilyennek lennie kell. Viszont még mindig méregdrága.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest