- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
ateszapa748 #217 üzenetére
Én is áttértem S21 Ultrára, én a kamera, és valóban egy kicsit az előlapi kijelző miatt amit az esetek 90%ban használtam(120hz, picit nagyobb és jó lenne) viszont ha kisebb akkut tesznek a z fold3 ba akkor meg amiatt fog fájni a fejünk.
-
mrThomi
addikt
Ahh gyerekek megjöttem én is. Megvan a telefon amit reggel írtam. Full folias, még az oldalán is rajta vannak, semmi karc, semmi por rajta, csak otthon lett használva. El sem hiszem hogy ennyiert sikerült beszereznem...Nem kell ide holmi ultra csak a Z FOOOoooOOoLD 2
-
mrThomi
addikt
Köszi a valaszokat. 800€-ra sikerult lealkudnom, (288e kb) szerintem ez korrekt . Csekkolom a foliat mindenkepp. Valaki irta privatban a pixelhibat, mennyire problemas ez a belso nagy kijelzön ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Ma megyek megnezni egy ilyen telefont hasznaltan. Tudnatok adni par tippet mire figyejek oda a telefonnal kapcsolatban? (Eloljaroba; kulfoldon elek. nemet, saturnos, szeptember vegi telefon, elado szerint keveset hasznalt) koszi a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest