- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szilrobi #254 üzenetére
Annyiszor kinyitni azért durva
Egyébként az ára meghökkentő, újban még most van ára ennek a 2-nek is.
Praktikus telefon egyébként, és érdekes mód a hangminősége (beszéd) is sokkal tisztább mint az iPhone 13 Pro-nak.
Nem váltottam volna, ha itthon nem iMac van, a gyereknek iPad, asszonynak is iPhone szóval minden Apple itthon, így nem kérdés sokkal jobb nekem is használni az iPhone, de azért mindig jó érzéssel tölt el, hogy elmondhatom volt egyszer egy Fold 2-őm ami ritka telefon -
válasz
szilrobi #251 üzenetére
Nos így ennyi idő után, én visszatértem almára.
( tömeg telefon
)
Nagyon frankó kis készülék és ritka ez a Fold 2, de én megszoktam az almát már régről.....( Nem a telefon hibája, hanem az ios hiánya... )
Egyébként nagyon durva, hogy ez a topic milyen kihalt, ritkán látni ilyet
-
Legyen új iromány, vettem egyet én is ebből az egzotikus telefonból
( használtan ).
Iphone 13 Mini - Pro volt minden előtte.... Ez igazán különleges már csak az ára miatt is
Próbaképp vettem mennyire jön be, szerintem átnyargalok majd a Fold 3-ra...Méghogy az Iphone 13 Pro max a legdrágább telefon ( haha) .....Egyébként tetszik, különleges és végre valami új. Nekem eddig bejött, 1 hét után. Akku is jól bírja. Szerintem ezt már nem fogom csak úgy cserélgetni, mert ugye oké megnézi az ember, minden telefon " egy tucat" ez mellett, újabb chip, kamera szenzor meg stb, ez viszont olyan, hogy kinyitom és azt mondom na igen, ez nem jön szembe az utcán.
Autós nyelven- budapesti utakon látni már manapság 20 percenként egy zsír új Porsche-t vagy S Mercit vagy G 63AMG, fel se figyelek már ezekre...Na de egy 67-es Eleanor Ford Shelby azért már más"Kuriózum....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest