Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
torrente777 #225 üzenetére
-
babosmiki
addikt
válasz
torrente777 #223 üzenetére
Vodáról nem tudsz véletlen?
-
prolad
addikt
válasz
torrente777 #219 üzenetére
Van konkrét infód arról, hogy mikor jön Esim a Telenorhoz? Február-március környékén még azt mondták, hogy egyelőre nem tervezik bevezerni.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
torrente777 #218 üzenetére
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
torrente777 #205 üzenetére
Szia,
Megkérdezhetem miért tértél vissza S21 ultráról? -
barcsajani
tag
válasz
torrente777 #196 üzenetére
Eszembe se jutott leszedni, úgy értettem ha magától feljön idővel, akkor mi történik ha én anélkül használom tovább?
-
prolad
addikt
válasz
torrente777 #187 üzenetére
Megjött nekem is, gyors volt
Ha valaki használ Youtube Vanced appot, akkor azt célszerű újratelepíteni, frissítés után csak 1 oszlopban mutatta a videókat a szokásos 2-3 helyett. Újratelelpítés után jó, külön beállításf erre nem láttam.
Plusz nekem úgy tűnt a képfrissítés visszament 60hz-re, hiába van adaptívra állítva. Könnyen orvosolható ez is, ki kell választani a normál frissitést és utána megint az adaptívat, úgy már jó. -
telefonmágus
senior tag
válasz
torrente777 #174 üzenetére
Az jó ritka ami XEH és nem a magyar szolgáltatótól lett kihozva
Meg drágán is szokták azokat adni.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
torrente777 #172 üzenetére
Ja szolgáltatós ?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
torrente777 #170 üzenetére
Na végül milyet vettél,melyik országba valót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Beérett a Samsung hajlíthatós koncepciója, a második generációs Fold már olyan, mint amilyennek lennie kell. Viszont még mindig méregdrága.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest