Új hozzászólás Aktív témák

• ApacheE3

újonc

Szeretném veletek megosztani hogyan szerepelt nálam a hajlítható technológia a közel négy éves használat során. A zsanérja még mindig tökéletesen működik, teljesen kinyitható és nem produkál zajokat. A készülék két kisebb leejtést túlélt, itt ott karcos lett, a zsanért borító lemez kissé behajlott, de továbbra is szépen működik. Viszont a hátlapi borító üveg egy alkalommal leesett a helyéről, elengedett a ragasztója és levált a helyéről. Elég nagy meglepetés volt, ilyet még nem tapasztaltam telefonnál. Tippelek, hogy a gyenge minőségű ragasztó és hajtogatásokkal járó mechanikus mozgások lazították fel. Rendeltem hátlapi kétoldalas ragasztót hozzá kb. ezer forintért és visszaragasztottam a helyére. Ezután pár hónappal később azt vettem észre, hogy az előlapi kijelző is felvált a helyéről, ha nem is teljesen, de kb. a kétharmada. Ez már jóval bosszantóbb probléma, mert itt már szalagkábel köti a kijelzőt az alaplaphoz, így a javítása is bonyolultabb. Valahogy volt egy megérzésem, hogy ez meg fog történni ezért, amikor a hátlapi ragasztót rendeltem, vettem mellé előlapit is. :C Kissé paráztam, de úgy gondoltam, ezt is megpróbálom magam megoldani. Valamivel nehezebb volt, de szerencsére van fent elég videó a telefon szétszedéséről. A javítási művlet sikerült, így meghosszabítanom az életét néhány évvel. Elég elkeserítő, hogy egy ilyen drága telefon esetében nem gondolnak a ragasztó elöregedésére és a mechanikai mozgásokra, amelyek miatt felválik az elő és hátlap. A Samsung csalódást okozott számomra, ezzel a hibával, valószínűleg egy szervizben vastagon meg kellett volna fizetnem a szervizelés árát, mindkét alkalommal. Öröm az ürömben, hogy ennek ellenére sem tudták elvenni a kedvem a hajlítható telefonoktól, csak lehet, hogy nem őket fogom legközelebb választani...már ha lesz választás itt Európában. Kérlek benneteket, hogy írjátok meg ti, volt-e nálatok hasonló probléma, vagy úgy általában milyen állapotban van a tiétek?

Új hozzászólás Aktív témák