- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Fotók, videók mobillal
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas92
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #586 üzenetére
Az akku valóban nem az erőssége sajnos.
Egy nap kihúzható belőle könnyed használattal.
Pl. tegnap hosszú napom volt, 8.00-23.30-ig nem tudtam napközben rátölteni, 12%-kal értem haza. Kevés használattal: a képernyőidő 1 óra 56 perc volt, böngészés, közösségi média.
De volt olyan napom is, hogy 4 óra 30 perc volt a képernyőidő rátöltés nélkül.
Egy powerbank nem árt mellé, vagy töltő a kocsiba, irodába, az élethelyzetedtől függően szerintem.
-
Ármester
Akksi nem túl erős szeirntem se, finoman használva egy nap kihozható, kicsit erősebb használattal nem árt rátölteni.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Magnum_
nagyúr
[link] 170k+
Akksi: ha sokat van használva es nincs töltő a közelben, érdemes egy powerbank. Nemrég reggel 9tol 19h-ig kirándulást nyomtam ve powerbank nelkul, sok foto, videó, telefon, épphogy kibirta.
Általánosságban pedig éjjel nem töltöm, délelőtt irodában picit fent van a töltő padon, ha kell, delutan is ra töltök, onnantól kibírja másnap reggelig gond nelkulI humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest