- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackLamb
tag
Ahogy thomas92 írta, szerintem is kevésbé gyűjti a maszatot, és ami nekem nagyon tetszik, hogy a hajlat így kevésbé látszik, nem torzítja úgy a képet. Nálam is épp elkezdett bal oldalt a hajlatban felválni, de már zavart, hogy látom + én féltem, hogy alá megy a por és az fogja megkarcolni a kijelzőt. A leszedéssel kicsit megszenvedtem, hogy olyan óvatosan vegyem le, hogy az ne tegyen kárt alatta. Egy felválásnál egy kis karton darabbal alá nyúltam és úgy húztam le.
-
ErwinChico
tag
Töltődik a ONE UI 4.1.1. frissítés
Cogito ergo sum sollicitus.
-
Ármester
válasz ErwinChico #604 üzenetére
Tegnap nálam is megjött.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
thomas92
aktív tag
válasz ErwinChico #604 üzenetére
Nálam már 6-án landolt, a világot nem váltja meg persze, de azért a cover screen hasznosabb lett jelentősen szerintem.
-
DennisBeru
csendes tag
Sziasztok!
Keresőben nem találtam választ. A telefonom 1 hónapja lefagyogat. Ilyenkor újra indul magától, de van hogy vagy 10x mire egyszer feláll a rendszer normálisan, és használhatom a készüléket.
Gyári visszaállítás nem segített. TMX szervíz garanciába nem csinált vele semmit, mert karcos a széle és nincs rajta gyári fólia, azt kaptam válaszul, hogy "TÖRÖTT A KIJELZŐ" valószínűleg ezért csinálja a telefon a fagyást. Még egyszer: karc sincs a kijelzőn, csak a hajtogatás mentén tejfehér volt a gyári fólia ezért le szerettem volna cserélni. Az utángyártott meg levegős. Na de ilyenkor mit csináljak vele? Gyári szoftverfrissítés kellene rá, de azt hogy intézzem?
Vagy volt már valakinek hasonló lefagyása? Ha igen hogy oldotta meg?
KÖSZÖNÖM -
thomas92
aktív tag
válasz DennisBeru #607 üzenetére
-
DennisBeru
csendes tag
válasz thomas92 #608 üzenetére
Köszönöm, nyilván nem befolyásolja a garanciát, ezért is felháborított a dolog,plusz ilyet leírni, hogy törött a kijelző, mikor hibátlan...
Viszont így lehet a kijelző védő fólia meg lesz akkor oldva. Ugyanis a szerviztől azt is kértem, ha garanciába nem is, legalább pénzért rakjanak rá gyárit. (Természetesen azt is elmondtam a tmx ügyintézőjének, hogy miért cseréltem le kényszerből a fóliát.)
Köszönöm a válaszod -
thomas92
aktív tag
válasz DennisBeru #610 üzenetére
Azért kérdeztem rá én is a fólia-garancia témára, mert ugye az előző szériáknál nem szabadott levenni, de a Flip3 esetében már nem volt egyértelmű fórumokon, így a legtisztábbnak azt tartottam, ha közvetlenül a Samsung válaszol erre a kérdésre.
-
Lezl
tag
válasz DennisBeru #611 üzenetére
Na engem is elért a fólia elválás melyik céget hívtad a ses vagy a sesstore ?6kt simán megér...
-
Lezl
tag
válasz Ochocinco46 #615 üzenetére
Ott kellett hagyni 3 napra?
-
urobee
tag
Mivel úgyis a fóliacsere a téma, ezért az én telefonom is úgy döntött, hogy most kezdi el ledobni magáról a gyári fóliát, kb. fél év után...
-
urobee
tag
válasz Ochocinco46 #619 üzenetére
Hívtam két SES-t (Árkád, Westend) mindeketten az Oktogonnál lévő szervízhez irányítottak.
Őket is hívtam, garin belül 1x ingyen cserélik a fóliát, garin kívül 15ezer Ft. Viszont 4-5 napig ott kell hagyni a telefont :/Volt itt korábban valaki akinek azt mondták, hogy 6ezer Ft-ért helyszínen cserélik.
Hol volt ez a helyszín?[ Szerkesztve ]
-
rolee777
tag
Sziasztok. Kb 1 hete lemerült a telefon 10% alá. Fel tettem töltőre, és azt írta ki hogy " A telefon hőmérséklete túl alacsony! A töltés a normál hőmérséklet elérésekor folytatódik" ! De nem mozdul el onnan, ahol rátrszem! Csak akkor, ha valamit csinálok rajta, hogy fel melegedjen !
Ezt azóta is így csinálja!
Valakinek valami ötlet?Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Honor Magicwatch 2 46mm, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
rolee777
tag
Én Aliról rendeltem hydrogel fóliát, szerintem 1-2 ezer volt 2db. Le is cseréltem, semmi külolönbséget nem veszek észre! Tökéletesen olyan, mint a gyári!
Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Honor Magicwatch 2 46mm, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
Judy084
csendes tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, hátha valakinek van tapasztalata az ügyben. 🙂
Tavaly Decemberben vettem a készüléket, kb 2 hónapja kellett fóliát cserélni, mivel nekem is felvált a hajtás mentén. Ma vettem észre, hogy ahol hajlik a készülék, ott a kijelző elkezdett megtörni. Nem törtem, nem nyúztam.. Most olyan mintha koszos lenne, tobb színben játszik, de mindent lehet látni azon a ponton is ahogy eddig.
Kedves szervizes úriember azt mondta... Le tetszett szedni a fóliát és még meg tetszik kérdezni, hogy garanciás-e???
Kissé felháborító...Köszönöm Szépen előre a válaszokat!
-
Lezl
tag
Na megvolt a folia csere, most mintha simábban is nyílna
-
Hallosz
senior tag
Telekom térerővel hogy áll ez a típus, jó pár más széria leggyengébb pontja a GSM térerő.
-
Lezl
tag
Szerintem ennek elég jó az antennája, hasonlításképp éjszaka telekom kártyával nekem olyan 7-8%ot merül, elég szar itt a térerő...s21 ultra kb 30%ot amiben másfélszer akkora aksi van. Azért írtam a merülést mert minél inkább erölködnie kell az antennának annál többet fogyaszt és decibelben is legalább 20al jobb a flip.
[ Szerkesztve ]
-
thomas92
aktív tag
Megjelent a napokban az Android 13 és One UI 5 frissítés a Flip3-ra is.
-
amarna
tag
Üdv Kedves fórumtársak!
Érdeklődnék, hogy valaki vásárolt készüléket a bravophone nál? Mennyi garit adnak, mert az ászf ben egy évet írnak. -
-
thomas92
aktív tag
Elérhető a Galaxy Store-ból a Flip3-ra is a Good Lock és a Theme Park.
-
BlackLamb
tag
Nálam elég hektikusan működik az új rendszer. Random bezár programokat és az órához (active watch 2) sem csatlakozik automatikusan vissza.
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
tetszik a telefon, és gondolkodok beszerzésben. akksiidő nálam elég lesz szerintem. 2 kártyával használva. ( ha jól olvasom egyik csak esim lehet)
kicsit félek a kijelzőtől. mennyire strapabíró lehet? Vigyázok a cuccaimra telefont nem szoktam leejteni..... nyugtassatok meg nem kell aggódni -
thomas92
aktív tag
válasz Zozo0525 #640 üzenetére
Szia!
Nyilván függ az ártól, de a Flip4-et is van, ahol már korrekt áron be lehet szerezni, érdemes lehet azt választani (nagyobb akku, gyorsabb töltés, jobb főkamera).
Igen, csak egy fizikai SIM-mel és/vagy egy eSIM-mel lehet használni, bár a Flip3 esetében azért elengedném a 2 kártyás használatot.
Én régóta fólia nélkül használom, nagyon pici karcok vannak rajta, amiket csak direkt fényben lehet látni, de használat közben nem. Szerintem ahhoz képest, hogy nem üveg a képernyő, ilyen szempontból is jól bírja a strapát. Az összehajtás miatt sincs gond a kijelzővel, szerintem nem kell félteni, persze minden modellben akadnak hibás darabok, így volt, akinek gondja volt a képernyővel, de nem fordult elő nagyobb számban, mint más modellek esetén.
Szóval szerintem nem kell aggódni, főleg ha szoktál is vigyázni a telefonodra.
-
Ármester
Akiknek fel jött már a fólia, és cserélni kellett, ki milyenre cserélte?
Voltam szervizbe vele, 1 éven belül cserélik ingyen, viszont 3-4 hét lenne.
Mert arra is gondoltam, hogy addig leszedem, aztán nézek rá én valami fóliát inkább, akár átmenetileg. (Az a baj piszok is bement alá alá, attól félek a kijelző bánja)„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz BlackLamb #646 üzenetére
Köszi, egyelőre levettem én is, egészen jó.
Más: nektek kinyílik teljesen a telefon?
Nekem ha oldalról nézem, akkor látszik, hogy egy minimálisan, de nem egyenes, és sík felületen is billeg kicsit.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz thomas92 #648 üzenetére
Lehet mégis beviszem fóliacserére, aztán megkérem, hogy nézzenek rá erre is, most megnéztem oldalra fektetve elég szembeötlő
[kép]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest