- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DennisBeru
csendes tag
válasz
thomas92 #608 üzenetére
Köszönöm, nyilván nem befolyásolja a garanciát, ezért is felháborított a dolog,plusz ilyet leírni, hogy törött a kijelző, mikor hibátlan...
Viszont így lehet a kijelző védő fólia meg lesz akkor oldva. Ugyanis a szerviztől azt is kértem, ha garanciába nem is, legalább pénzért rakjanak rá gyárit. (Természetesen azt is elmondtam a tmx ügyintézőjének, hogy miért cseréltem le kényszerből a fóliát.)
Köszönöm a válaszod -
DennisBeru
csendes tag
Sziasztok!
Keresőben nem találtam választ. A telefonom 1 hónapja lefagyogat. Ilyenkor újra indul magától, de van hogy vagy 10x mire egyszer feláll a rendszer normálisan, és használhatom a készüléket.
Gyári visszaállítás nem segített. TMX szervíz garanciába nem csinált vele semmit, mert karcos a széle és nincs rajta gyári fólia, azt kaptam válaszul, hogy "TÖRÖTT A KIJELZŐ" valószínűleg ezért csinálja a telefon a fagyást. Még egyszer: karc sincs a kijelzőn, csak a hajtogatás mentén tejfehér volt a gyári fólia ezért le szerettem volna cserélni. Az utángyártott meg levegős. Na de ilyenkor mit csináljak vele? Gyári szoftverfrissítés kellene rá, de azt hogy intézzem?
Vagy volt már valakinek hasonló lefagyása? Ha igen hogy oldotta meg?
KÖSZÖNÖM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest