- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrejhub
csendes tag
-
Andrejhub
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy esim-es órát. Azt szeretném megtudni, hogy ha akku spórolás miatt ki akarom kapcsolni egy kis időre az esim funkciót aztán vissza, azt meg tudom-e tenni az órán vagy a telefon kell hozzá? Előre is köszönöm a választ.
-
Andrejhub
csendes tag
Szia!
Engem az alábbi információk érdekelnének az új órákkal kapcsolatban:
1. Hangszóró lesz-e az órákban (mert a jelenlegi active-ban nincs, de szerintem az esim verziónak úgy van igazán értelme)?
2. Hallani lehetett olyan híreket, hogy egy 40mm-es és egy 44mm-es verziót fognak kihozni. Ez igaz?
3. Ha az előző kérdés igaz, melyikben mekkora (mah) aksi lesz?
4. Melyiknek hány mm lesz a vastagsága?
5. Az 5 atm vízállóság megmarad-e?
Előre is köszömnöm a válaszaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin venu 3
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest