- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielVon
csendes tag
válasz
szilrobi #4620 üzenetére
Jo tipp, nonszensz, hogy ilyet kell cainalni egy dedikaltan sport oraval, hogy műkodjon. Amúgy a Samsung legnagyobb ellensege mindig önmaga volt. Mindig kitalatak valait, ami jol mukodik evekig, majd pont a bevalt jo receptem valtoztatnak a valtoztatas kedvéért, en pl a mai napig nem tudom megszokni, hogy a ket gomb funkciot cserelt a korabbi modellekhez kepest. Vagy hogy a gear sport oramon ma is vissza tudom nezni a tavalyelotti eddzesem, itt meg ha ejfelt ut az ora mar a telefon kell barmilyen adat kinyeresehez. A samsung healthrol ne is beszeljunk. Buncselekmeny az emberiseg ellen, annyira szar. Mintha cigiszünetben rakta volna össze bözsike, mert a főni elfelejtette. Katasztrofa. Hardveresen amugy kitűnő óra (szerintem)
-
DanielVon
csendes tag
Köszönöm szépen. Megnezem. Van benne ráció, mert sokmindent ki szoktam lőni, hogy ne merítse a telot, azota olyan mimtha egy új telefonom lenne, de fura lenne, ha annak köze lenne hozzá, hisz akkor nem momdaná be körönként a részidőket meg hasonlók, de persze ez csak az en fejemben tűnik ok okozatinak...de megnezem mindenkepp köszönöm.
-
DanielVon
csendes tag
Sport funkcio kérdés.
----
Kedves Tagok.
Anélkül, hogy az elmúlt sokezer hozzzászólást elolvasnám (bár lehetne keresni a teljes szövegben) meg tudná e nekem momdani valaki, hogy barmilyen sporttevékenység alatt hogy tudnám megtartani, hogy a sport kijelzőt mutassa az óra.
Nekem megdöbbentő, hogy barmely elődjével ellentétben és bármely más okosórával ellentétben a sport funkció (pl futas, köredzés, akarmi) bekapcsolása után nem sokkal (15-20mp) az óra vissza vált aza alap kijelzőre, és csak úgy látom az adott aktivitás adatait ha ujra kikeresem azt az oldalt (vagy ahogy a samsung nevezi "kártyát), rákattimtok az eppen megkezdett sport funkcióra és akkor adja be a tevekenység adatait, ami azon túl, hogy tényleg nonszensz még nagyon kényelmetlen is pl futas közben folyton 2 kezzel az órát nyomkodni. Remélem csak valami banális beállításbeli hiba.
Pls pls pls help.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mobil flották
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S22+ telefon tokok
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest