Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
válasz
dionaea #4522 üzenetére
A nagyobb, 44es 7-est vettem, nem az ultrát. Kb most kezd értelmesebb üzemidőket hozni, de még mindig nem tudok pontosan válaszolni, mert elég mocorgós az életem, újév-túrázás-meló stb...
Volt egy túra, ~23K lépés ~14km, 95%ról 50%ra merült délelőtt 11- este 5ig. Jó, nem nyomkodtam szét, de azért jóval többször nyomkodtam. Persze nyilván telefonról ment a gps, tehát ez nem egy stressz teszt...Ja meg azért még váltogatom a számlapokat, mert ez az óra kissé más stílus, ez sportosabb az 5pro-hoz képest. De az már látszik, hogy kevesebbet bír és lassabb a töltés, ez egyértelmű. Viszont így is simán ki lehet jönni vele egy napra, csak az a gond, hogy míg az 5-ös reggelre 45-55%ra merült 80-90%-ról, ez 90-100ról ~40re merül (most még 🙏), aztán kevés neki a reggeli gyors zuhany/készülődés, hogy kellően feltöltődjön. Szóval most úgy tűnik több idő kell, hogy arra a szintre töltődjön, ami kell, hogy meglegyen a napi ciklus.
Amúgy szeretem. Jó a fényerő és gyors. No meg könnyebb és laposabb! Nem zavart a pro súlya, de ez azért határozottan kellemesebb, főleg éjjel.
Hívás szinte azonnal megjelenik, az új age index működik, írja, hogy milyen öreg vagyok
Health-ban nagy eltéréseket nem látok. Véroxigén most sem mutat 98% körülit, mélyalvások kb ugyanaz, futópadon stabil a pulzusszám......
Ja a health monitor mod ugyanúgy megy, alvás apnoe-t ugyanúgy nem érzékelt 2 nap figyelés után.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok