Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• $atirka

őstag

válasz dionaea #4522 üzenetére

A nagyobb, 44es 7-est vettem, nem az ultrát. Kb most kezd értelmesebb üzemidőket hozni, de még mindig nem tudok pontosan válaszolni, mert elég mocorgós az életem, újév-túrázás-meló stb...
    Volt egy túra, ~23K lépés ~14km, 95%ról 50%ra merült délelőtt 11- este 5ig. Jó, nem nyomkodtam szét, de azért jóval többször nyomkodtam. Persze nyilván telefonról ment a gps, tehát ez nem egy stressz teszt...

Ja meg azért még váltogatom a számlapokat, mert ez az óra kissé más stílus, ez sportosabb az 5pro-hoz képest. De az már látszik, hogy kevesebbet bír és lassabb a töltés, ez egyértelmű. Viszont így is simán ki lehet jönni vele egy napra, csak az a gond, hogy míg az 5-ös reggelre 45-55%ra merült 80-90%-ról, ez 90-100ról ~40re merül (most még 🙏), aztán kevés neki a reggeli gyors zuhany/készülődés, hogy kellően feltöltődjön. Szóval most úgy tűnik több idő kell, hogy arra a szintre töltődjön, ami kell, hogy meglegyen a napi ciklus.
    Amúgy szeretem. Jó a fényerő és gyors. No meg könnyebb és laposabb! Nem zavart a pro súlya, de ez azért határozottan kellemesebb, főleg éjjel.
    Hívás szinte azonnal megjelenik, az új age index működik, írja, hogy milyen öreg vagyok :DDD
    Health-ban nagy eltéréseket nem látok. Véroxigén most sem mutat 98% körülit, mélyalvások kb ugyanaz, futópadon stabil a pulzusszám......
    Ja a health monitor mod ugyanúgy megy, alvás apnoe-t ugyanúgy nem érzékelt 2 nap figyelés után.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák