Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Az esti sétánál én meg a folyamatost néztem, szerintem ezen hagyom aztán meglátjuk. Eddig minden szép és jó :)
[kép] -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem elég hogy a telon leszedje ha ott végzet ébreszd fel az órát és ott alul meg kell jelenni egy töltés ikonnak.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
A play store-ban az órát válaszd ki, mint telepítési eszközt.
-
mutyuru
aktív tag
Kozben a nemet aprohirdetesekben mar megjelentek a Watch 5 es 5 PRO eladasi hirdetesek.. 400 ojro egy bontatlan 5PRO BT szlaval.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
$atirka
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Sajnos tényleg így van.
Tegnap olvastam, egyértelműen le van írva az oldalukon, így nem is mentem be.
Fura hogy ez ilyen gondot okoz egy telekommunikációs szolgáltatónak, amikor már pár éve léteznek esimes eszközök.
link -
motown5l
senior tag
Köszönöm a válaszodat ollie. Esim kártyát kaptam hozzá. Egy qr kód volt hozzá amint hozzá adtam az elofizeteshez. Ugyan ott vásároltam pedig ahol a telefon elofizetest. De más a szám. Majd akkor fel hívom őket hogy csináljanak vele valamit korlátlan beszélgetésem van rajta. 1gb,internet. 6 hónapig fizetni se kel az elofizetest. Nem mintha ha sok lenne. 5 font havonta csak. De még azt se kel fizetni.
-
$atirka
őstag
Ma aktiváltam egy prepaid vodás esim szolgáltatást, elsőre hibátlanul működött, tárcsázás után azonnal ki is csörgött.

Végre tudok bicózni telefon nélkül.
19ft percdíja van, adnak hozzá ingyen megújuló 100MB adatot.
Márciusban tudok lépni a Telekomhoz (más okok miatt) , addig kell kibírnom a Yettelnél.
Itt csak vállalkozói számlához adnak esimet. -
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Miért? Okostelefonoknál sem hetekről beszélünk üzemidő kapcsán, akkor mit akarsz egy picurka akkutól?
-
válasz
motown5l
üzenetére
Be, de ahhoz olyan esimet kell kérned a szolgáltatódtól, már ha tudnak adni.
Van olyan szolgáltatás, hogy az esimnek ugyanaz legyen a telefonszáma, mint a másik sim kártyádnak is, ami a telefonodban van, bár nem tudom hogy hívják. De a lényeg, hogy a szolgáltatótól kell kérni, és nem mindegyiknél van ilyen szolgáltatás Magyarországon. -
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Ha bekapcsolsz mindent, akkor egy powerbank legyen a zsebbe

-
BusinessGuy
őstag
Még mindig vicc üzemidő...
-
motown5l
senior tag
Üdv. Nekem ma jött meg a szurke pro lte verzió. Lehet valahogy úgy be állítani, hogy a telefonon sim számat használja?
-
Csocsesz75
őstag
Watchface topik, csak fürgék legyetek mert mindig hamar elfogynak a kuponok.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így próbáld: [link]
-
JoHn123
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
miert ne lenne? Még a tichwatch pro ultran is ezzt hasznaltam wear OS 2X alatt, igaz kevesebb testre szabhatosaggal, W4 simán.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem ugyanaz a hw?
-
JoHn123
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem tetszik. A widgetekhez és sok beállítashoz kellett a premium ami 3GBP, magyar store-ról nem tudom az árat. Az óra árához képest elenyésző összeg.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Kb úgy állítottam be, mint a 4. képen de a prémium 1500 HUF volt. Ollié is tetszik, tegnap sajna nem leltem rá.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Most jelenleg ezt: [link]
-
Roland861010
veterán
Ki milyen számlapot használ?
-
rolandg
tag
40 óra használat mellett 52%-on áll az 5 Pro-m. És azért még elég sokat nyomogattam, állítgattam. Ez így olyan 3 nap lesz. És még csak most áll be a rendszer.
-
válasz
szilasz007
üzenetére
Felcsillant kis remény, de nekem ez nem volt beállítva. Marad is így
-
GeoJoe
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Nekem itt csak a "Fiókok" van. Ez azért lehet, mert telón sincs google assistant?
A bixbyt használtam még a note10+ időkben de az régen volt, manapság melyik a használhatóbb? Használja valaki őket aktívan?
-
babcehh
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Watch 5 44mm LTE-t egyetlen egy funkcióra nem sikerült rájönnöm. Hőmérsékletet hogyan lehet vele mérni? Az órán sehol sem találtam.
Előre is köszönöm! -
Csocsesz75
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Akkor ha folyamatoson vagy légyszíves mozgás közben nézz rá többször hirtelen az órára mér-e abban a pillanatban mert van, hogy csak próbál mérni és villog egy érték felette meg ott van az időpont, hogy ténylegesen mikor tudott mérni utoljára. Én már többször belefutottam, ilyen a Watch 4 is, nem tud valós folyamatos pulzusmérést csinálni.
Ami nagyon kiábrándító mert a negyed ennyibe kerülő Amazfit meg Xiaomi órám le tudja követni a pulzust folyamatosan, mozgás közben is.
-
$atirka
őstag
válasz
szilasz007
üzenetére
-
válasz
szilasz007
üzenetére
Mar mentem is megnezni, a "Hey Google"-t es persze be volt kapcsolva.
Azt hol is kell kikapcsolni?
-
szilasz007
aktív tag
Lol nekem 20 ora utan all in 41%. Erre mond 11 orat hatra. Ora vegig kezemen. Megneztem mi meriti, Google Assistant 40%...
Mar mentem is megnezni, a "Hey Google"-t es persze be volt kapcsolva.
Ergo ez igy nem ervenyes merules
Viszont ez meg igy is sokkal jobb, mint a 4 Classic. Az 24 orat kezemen nem elt tul. -
polonic
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
A folyamatos méréssel nincs is gond. Azt itt is rendben.
Mondjuk nem is biztos, hogy gond, amit megemlítettem. -
válasz
szilasz007
üzenetére
Plusz a 60-90 fokos szauna már meglágyítja a tömítést, ami gyakorlatilag csak ragasztó, aztán annyi a vízállóságnak.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
-myself-
üzenetére
Rendszeresen voltam vele furdeni termalba, elmenymedencekbe.
Tengerben nem.
Ezt ugye ket okbol szoktak mondani, hogy ovatosan csak vele.
A nagy forrosag nem tesz jot az aksinak. 60-90 fokos szaunaba ne menj be vele. Nekem 36-38 fokos vizik nem volt vele semmi bajom. Tobbe meg nem mentem
Sos viz a tomiteseket tudja kikezdeni. Ha sos vizbe mesz, miutan kijottel, celszeru lemosni, hogy a so ne szaradjon ra.
Nagyjabol e ketto okot tudom mondani ovatossag teren, de mondom, nekem, miota vizallo oraim voltam (Galaxy Watch / 4 Classic, Garmin Fenix / Fenix 3) egyik se azott be soha.
Masnak voltak rosszabb tapasztalatai is...
-
Roland861010
veterán
válasz
PeteePeti
üzenetére
Nálunk a feleségem tok mániás és csak eredeti, iPhone 13 pro-ja van közel 150ezer Ft összegű torokkal...
Előtte 11pro max -ja volt ott is kb ekkora összegben osztotta szét a tokokat ismerősöknek akik azt használták.Nekem S21Fe van tok nélkül meg fólia nélkül a házon semmi hiba az üvegen mikro karcok vannak .
Nem vagyok ellene egyiknek sem de nem nagyon érdekel már.
Anno az első kisebb karcnal eladtam a telefont nehogy veszítsen az értékéből. -
GeoJoe
senior tag
válasz
PeteePeti
üzenetére
Idézném magam:
"Természetesen ha egyszer fog akkor így jártam, ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie."Egyébként a tok / fólia tényleg el van túlozva. Nem a használatuk ellen vagyok, síelni én is vettem egy nagy vastag tokot
de a mobilos hsz-ek többsége erről szól nem az adott kütyüről. Ráadásul pár naponta ismételve ugyanazt a típust, mert senki sem tudja használni a keresőt
-
PeteePeti
őstag
Jah, mert gondolom mindenki más, aki kicsit is óvja a dolgait arany dobozban tartja őket egy széfben! Hát nem!

Olyan jó lenne, ha végre nem arról szólna egy csomó topik, hogy egymást oltják azok, akik használnak védelmet és óvják a kütyüjüket meg azok akik tojnak a védelemre és használják extrém módon őket! Hadd használja már mindenki úgy ahogy akarja és ne nézzük már le egymást, mert a másik másként gondolkodik erről!
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
-N
Egyelőre váltottam folyamatos mérésre így most folyamatos a pulzus monitorozás.
A nyugalmi helyzet szerintem az alvásra vonatkozik. -
polonic
félisten
Tegnap reggel lett feltöltve az óra. Alvást is mért, most 76 %-on van és 3 nap 9 óra használati időt ír még
-
GeoJoe
senior tag
válasz
-myself-
üzenetére
Szerintem semmi sem ajánlott, hiszen nincs rá garancia. Az már más kérdés, hogy sem a termál se a tenger se az óceán se a hullámmedence se a jacuzzi nem okozott még sosem gondot nekem. Természetesen ha egyszer fog akkor így jártam, ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie.
-
-myself-
tag
Sziasztok, azt értem hogy nem bírja a termál vizet, de mi van a tenger vízzel? A sós vizet meg bírja?

-
GeoJoe
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Az automata felismerést én ki szoktam kapcsolni. A sima sétát nem tekintem sportnak de akkor addig úgy tűnik mérésem sem lesz
-
jacis
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ebben a színben bitang jól néz ki. Szerintem a legszebb Samsung óra.
-
mutyuru
aktív tag
Garmin Instinct utodjanak rendeltem meg az 5os PRO-t.. kuponokkal 117 000re (290ojro) jott ki.
Ha nem valik be, akkor eladom 400-450 ojroert garanciaval es veszek egy garis venu 2-t 250ojroert.
Es levasarlom a 150ojros Samsung Pay-s kupont kulon.
-
Csocsesz75
őstag
Tesztből :
"Az automata fényerő állítás nappal pontos, de este a panel elég világos marad, így szükséges félhomályban vagy tábortűz mellett a kézi szabályozás. "
Én ezt nem tapasztalom, vaksötét szobában is nagyon jól leveszi a fényerőt.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Jó ötlet
-
-
polonic
félisten
Nektek a 10 percre állított pulzusmérés jól működik? Délelőtt 10:10 óta nem mért nekem semmit.
-
$atirka
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Egy csomagban jött az órával.
A szíj szuper, a buds live fülest meg asszonyka lestoppolta
-
lala666
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Együtt jött az órával.
-
Roland861010
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Hát remélem!
Valaki meg kapta már az ajándékokat és ha igen mennyi idő után!
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
De nem ám, bízzunk bent, hogy jó is lesz.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szilasz007
üzenetére
Köszi szépen. Nem tudtam. De azért rohadt gáz
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Örök kérdés, örök válasz: EKG, vérnyomás, megy nem Samsung telefonnal is, csak XDA-s zármentesített appokat kell felügyeskedni. A 4-es óra topicjában keress rá e három betűre.
Ügyeleskedés nélkül csak Samsung. -
Csocsesz75
őstag
Ma kaptam én is meg a fekete 5 Pro LTE-t. Nagyon szép darab, tetszik ez a "tányéros" előlap szerintem szebb mint a sima elejű Watch 4-em. Emiatt az összes számlap jobban is mutat az órán. Méretét sokan nagynak, vastagnak tartották, meglátásom szerint lehetne még nagyobb is, vastagsága abszolút jó szenzordudor teljesen elveszik az ember kezében csak az óra oldalpalástja látszik. Ha jövőre tennének bele még nagyobb akksit felőlem lehet még vastagabb is.
-
Most járt le a 24 óra az első teljes töltés után, és épp 24% akkut evett meg az óra ennyi idő alatt. Úgy gondolom hogy ez még javulni fog, mivel a korábbi óráknál is ez volt a helyzet.
-
szabi__memo
nagyúr
Egy Garmint bármivel, Apple órát iPhone-nal, Galaxy Watchot pedig Samsung telefonnal érdemes társtani – bár lehet más androidossal, kiesik az EKG, a vérnyomásmérés, az AR emoji óralap vagy a mobilkamera élő megjelenítése
Ezt most úgy kell érteni, hogy Samsung telón kívül ezek a funkciók nem mennek

EKG, meg vérnyomásmérés csak Samsunggal
-
Sirandrish
legenda
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ez ütött
-
Mike81
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
gyuri2008
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Huawei watch fit 2 fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest