- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielVon
csendes tag
válasz
szilrobi #4620 üzenetére
Jo tipp, nonszensz, hogy ilyet kell cainalni egy dedikaltan sport oraval, hogy műkodjon. Amúgy a Samsung legnagyobb ellensege mindig önmaga volt. Mindig kitalatak valait, ami jol mukodik evekig, majd pont a bevalt jo receptem valtoztatnak a valtoztatas kedvéért, en pl a mai napig nem tudom megszokni, hogy a ket gomb funkciot cserelt a korabbi modellekhez kepest. Vagy hogy a gear sport oramon ma is vissza tudom nezni a tavalyelotti eddzesem, itt meg ha ejfelt ut az ora mar a telefon kell barmilyen adat kinyeresehez. A samsung healthrol ne is beszeljunk. Buncselekmeny az emberiseg ellen, annyira szar. Mintha cigiszünetben rakta volna össze bözsike, mert a főni elfelejtette. Katasztrofa. Hardveresen amugy kitűnő óra (szerintem)
-
bcl
senior tag
válasz
szilrobi #4620 üzenetére
Nekem nem (nekem sem?) tűnik el.
Nézd meg te is a beállítást, amit lentebb írtam. Nekem a stopper tűnt el állandóan, és nem mutatta a képernyő alján sem, a kis ikonon. Ment, de vissza kellett hozzá navigálni, vagy a task váltóval, vagy az ikonját újra kikeresve.
Amióta az értesítést beállítottam (újra?), azóta jó.
A Health-tel nálam nem volt ilyen gond, de egy próbát megérhet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Eredeti játékok OFF topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Video konvertálás
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest