-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz bordi10 #4373 üzenetére
Oh, köszi.
Azt hittem, hogy az óra számlappal együtt változik a redőny, de tényleg eddig kék volt.
A többit most először nyitottam meg amióta megvan az óra.
A betű fel sem tűnt, mert alapból nem a gyárit használtam.
Remélem előjön valami hasznos újdonság is...
1 hetes üzemidő meg ilyen lényegtelen hülyeségek.[ Szerkesztve ]
-
bcl
senior tag
válasz bordi10 #4150 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, hogy onnan is elérhető Ez nagyon jó, köszi!
Lehet, hogy ki kéne próbálni, mert ahogy én felraktam (ADB-vel), egyrészt nem testreszabható a wearable app-ból, csak az óráról, másrészt néha meghibban, és zabálja az akkut (pár napja írtam róla lentebb)
Így felrakva lehet, hogy mindkettő kiküszöbölhető lenne. -
bcl
senior tag
válasz bordi10 #4091 üzenetére
Abszolút van létjogosultsága annak, amit írsz - a végfelhasználó szempontjából. Az Android ugyanaz. De a gyártók nem!
A hardver, a fejlesztett szoftver tudásánan nagy része nagyon nem. (stock Android vs OneUI)
Amit bordi10 ír, az a cégek teljesen logikus, az ő üzleti szempontjukból abszolút jogos döntése, és megvalósítása. Miért akarjon jót a Samsung a Honornak, például? Ha akarod a szolgáltatásait használni, akkor tedd, de az ő eszközeivel.
Már régen nem a hardver, hanem a szoftver, és a szolgáltatások hozzák a bevétel nagy részét. -
Ateszpapa
addikt
válasz bordi10 #4091 üzenetére
Én azért ezt nem így látom, de nem fontos.
Android és iOS között még megértem, más a rendszer.
De Androidon belül szerintem használjon azt a kedves vevő amit szeretne, és ha kell variáljon ahogy neki tetszik Android rendszeren belül, azért használhatja a Wearos-t a Samu.
Marad az óra, nem fogom lecserélni emiatt, nekem fontosabb az E-sim és a Gwallet. -
Rigormortiis
veterán
válasz bordi10 #3705 üzenetére
Tudom, a mai világban összemosódnak a fogalmak, de egy virtuális és egy valódi számlap között ég és föld a különbség. Persze ízlés dolgán nem érdemes vitatkozni, de amikor az aod-nek szempont, hogy azért van, mert hogy nézne ki sötéten...de mindegy is, van aki így látja, van aki úgy.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest