Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
autotaxmo #7448 üzenetére
Egyértelmű, hogy a pipa nélküliekkel próbálkoztam! Van akinek ez nem világos?
Sőt próbálkoztam tovább, de amikor a tízedikkel is lukra futok, akkor hagyom inkább a francba! Értem én, hogy kupon, meg értékelem is, de azért nem fogom az egész délutánt azzal tölteni, hogy kupont vadászok, főleg úgy, hogy nincs garancia arra, hogy az ötvenedik próbálkozás már nem beváltott lesz, ha az előtte lévő 49 meg az volt!
Természetesen ettől függetlenül köszönet a kuponokért mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Yettel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest