- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
szab.tam #211 üzenetére
"integrált optikai meghajtó" kb. 2-szer raktam bele lemezt amióta megvan a laptopom, ja azt nem írtam, hogy egy Intel 30GB-os SSD-n van telepítve a laptopra egy W7 Prof x64 4GB memória társaságában és így meglehetősen hasít a laptop is. Tehát a gyorsaság itt is adott. Ami nem tetszik benne, hogy nagy és melegszik és nehéz cipelni és itthon értelmét veszti az asztali gépem mellett. Bill.-et nem használok intenzíven(nem chatelek, nem msn-elek max fórum)de ha mégis ahogy látom van bill.-es dokkoló a Tab-hoz(kb 15-20 ezerért) és az Ipadhez is lehet bluetooth-os bill.-t kötni. Nagyon nehéz döntés az biztos. Rágódom már rajta 2 napja!
-
erdoke
titán
válasz
szab.tam #189 üzenetére
Már a Dell Streak is kényelmetlen hagyományos telefonként, sőt, a Venue Pro is.
Van olyan BT füles, aminek a bölcsője klipes vagy kis bajonettel bármilyen ruhadarabra akasztható. De olyan is van, amit szinte észre se veszel, ha folyamatosan a füledben van.
Én általában a HD2-t is BT fülessel használom, szép is lenne, ha egy másfél órás beszélgetés során végig a fülemhez lenne szögezve a kezem, és még pasziánszozni se tudnék közben. -
erdoke
titán
válasz
szab.tam #170 üzenetére
Már megbocsáss, de egy 40 dekás DVD tok esetében a fülhöz tartás igénye a kretén, nem pedig az, hogy nem tették lehetővé. Benne van a cikkben, hogy kiváló a hangja kihangosítva, de egy minőségi BT füles kb. 9 g, és még fülkampó se kell hozzá.
Ez nem telefon, tessék elfogadni. Tablet, amivel lehet telefonálni is.GSM modul SMS/MMS-re? Mobil internetről hallottál már, ember? 2010-et írunk!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #168 üzenetére
nem "röhelyes", haenem röhejes. én bunkó.....
(de azért a word helyesírás-javítójával megnéztem, mert nem voltam teljesen biztos benne...)
sheratan
"amúgy én sem értem mi indokolja az árat. ez lényegében egy galaxy s, nagyobb kijelzővel..."
hát ez az. ha tényleg ez lenne, inkább egy wave nagyobb kijelzővel, picit drágábban, már venném is...
csak hát pont 1-2 dologban kurtább... -
törölt tag
válasz
szab.tam #174 üzenetére
SIM foglalat és ezzel együtt GSM modul azért van benne, mert egyrészt ezt megköveteli a google minden olyan eszközben, amire android megy, ami nem tesz eleget ennek a feltételnek, az ne mkaphat (hivatalosan) marketet. másrészt pedig elsősorban a mobilnet miatt szükséges bele. az csak egy plusz funkció ebben az esetben, hogy nem vették ki a szoftverből a telefon funkciókat.
amúgy értem a problémádat, csak kicst furcsa nekem, hogy szerinted az kényelmesebb, hogy ha csöng a tab, akkor előkotorászod a táskából, majd a fejedhez tartod az A5 méretű eszközt, ahelyett, hogy beakasztanád a füledbe az előre párosított BT headset-et, és már beszélnél is, két szabad kézzel.
-
törölt tag
válasz
szab.tam #170 üzenetére
tudom. csak nem értem, hogy miért. mert ennyi erővel azt is elkezdhetnénk boncolgatni, hogy milyen nevetséges laptopról telefonálni (skype mondjuk), hogy odatartod a füledhez a hangszóróját, meg a szádhoz a mikrofont, amikor köztudottan van ennél praktikusabb megoldás.
Arthuro_Adam: nem feltétlenül kell elsődleges telefonnak elképzelni ezt, de megvan benne a lehetőség (= szoftveresen támogatja a telefonhívások lebonyolítását, ellenben az ipaddal). emellett tudsz mondjuk sms-t, mms-t küldeni róla, meg hasonlók. tehát teljes értékű telefon is lehet akár. de sok embernek nem feltétlenül egyetlen darab készüléke van, szóval nem biztos, hogy olyan nagy probléma az az "előkapom a másik telefont, ha egy szál f...-ban akarok elmenni otthonról"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest