- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
Luissimo #4376 üzenetére
én eléggé kétlem hogy az eredeti kábelét fogadná, ha egyszer ott a miniusb csati
a hirdetés szövegére meg nem érdemes hagyatkozni, eléggé olyan mintha egy ipad dock hirdetésében átírták volna az ipad szót galaxy tabra. vallszeg van ipad kompatibilis a dockból mert az apple és a samsung csatija csak kivezetésekben különbözik -
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4349 üzenetére
Ez tényleg nem néz ki olyan jól. Első és a második jó volt, főleg a második, a hdmi miatt.
Amúgy a Tab mennyire melegszik navigáció közben, ha töltésen van végig? SGS-em nagyon sokszor kikapcsolta a töltést, hogy ne melegedjen túl, és tényleg forró volt....sbalu1: Itt pl benne van a Galaxy S, sőt, még a Tab is. Nem tudom, hogy ezzel húzni lehet, vagy csak beállítani, hogy mennyin pörögjön. De a kommentekben páran kérdezősködnek egymástól, hogy érezni-e a teljesítmény változást... De ha keresgélsz, tuti találsz jobb tippeket/programokat is.
-
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4345 üzenetére
Hmm, ha esetleg meggondolod magad, és akarnál rendelni álló dokkolót, szólnál előtte? Persze ez másra is vonatkozik, ha benne lenne közös rendelésbe!
sbalu1: Hát nem tudom, legyen Neked igazad. Azért SGS és SGS 2 között is óriási a különbség. Super amoled vs super amoled plus. De mondom, tetszik így is, főleg, hogy az amoledek többet fogyasztanak ugye... Csak azt nem értem, hogy miért...
Procihúzás? Én még romot sem tennék fel egyedül, úgyhogy ebben nem tudok semmit sem segíteni. De mintha SGS-nél olvastam volna, hogy 1200-ig húzták, és az még biztonságos. Mivel ez ugyan az belül, gondolom erre is vonatkozik, de majd a hozzáértők megmondják! -
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4343 üzenetére
Nem rossz!! Főleg az ára. Amúgy ha bárki rendelne valamit, szólhatna nekem is, hátha becsatlakoznék, ha nem gond... Perzse attól függ, miről van szó.
Autós tartó mindenféleképpen kelleni fog nekem, bár gondolom itt már mindenkinek van olyan.
Amúgy én eddig ilyen dokkolót ehhez csak állót láttam, persze nem véletlen, mert ugye alul van a töltője... -
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4341 üzenetére
Aha! Kösz, hogy beraktad alinket, sosem találtam volna meg.
Mondjuk mivel mobilnet is kell mellé, így tényleg kihoztam fillérekért a vodától, talán így jártam a legjobban. Ha kell mobilnet, akkor ígyis úgyis kell, 2 évet talán kibírom.
Még eszembe jutott egy dolog... Néha nekem az SGS-be kevésnek bizonyult az 512RAM, ez lehet még egy kis hátrány. Legalább 768 mehetett volna bele, de annyira úgy sem fogom nyúzni, remélem beválik majd. Ti pl miket lőttetek ki, hogy ne fusson magától?
Dokkolóból jól látom, két féle van? Van amelyik HDMI-s és nem szinkronizál, meg van HDSMI-s ami szinkronizál is? -
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4339 üzenetére
Na, még egyszer, lehet úgy írtam le, hogy nem volt érthető.
Asszonyé megjött a héten, P1000-es, egyből megnyomkodtam, és egyetlen hátrány nálam, hogy nem amoled, SGS 2 után "fura" a szín, ennek ellenére nagyon tetszik! Megrendeltem én is a P1000-est magamnak, 8.9-en gondolkoztam, de az nem volt a voda flottába, meg tényleg jó a 7-es kijelző, főleg kocsiban, nagyon praktikus!Úgyhogy kicsit későn, meg visszalépve a 10.1-ről, de beállok közétek!
Fólián gondolkozom még... Mert mondjuk SGS-en, SGS2-n nem hazsnáltam, mondjuk SGS 2 vétele óta tokban van, de az SGS sajnos eléggé karcos lett, de "csak" a hátulja. Tabnál nem szeretném összekarcolgatni, úgyhogy tokot tuti kap... -
mycso
veterán
válasz
Luissimo #4256 üzenetére
Pont be lehet szorítani/feszíteni a fejegység alatti tárolóba, meg sem moccan.
A fejegységet meg nem használom, illetve rajta a gombokat nem.És teljesen stabilan megáll, pont kézre esik, még netezgetni is lehet vezetés közbe
Egyelőre maradtam a navigonnál, nekem teljesen megfelel.
Illetve zenét is erről hallgatok, van aux bemenet a fejegységen (most már), így simán csak bedugom a jack-et a tabba, meg az usb-s töltőt, aztán mehet....danih: Az ablakra felrakva, engem zavarna...nem tudtam neki olyan helyet kitalálni, ahol kényelmesen ellett volna, esetleg ha kamionom lenne....
-
ArchElf
addikt
válasz
Luissimo #4238 üzenetére
Nekem nem reggelre szokott leakadni, hanem délután, amikor hazaérünk, nem kapcsol vissza wifire.
Ja és JQ8 - maps használata közben már többször befagyott. Főleg olyankor, ha elküldöm sleepbe, vagy háttérbe rakom a térképet és mondjuk netezek, vagy emailezek. Visszakapcsoláskor instant fagy (semmi sem megy utána, semmire nem reagál), csak a reboot segít ilyenkor.
AE
-
Luissimo
veterán
-
Drachoo
senior tag
válasz
Luissimo #4210 üzenetére
Szia!
Igen ezt én is tapasztalom, de általában egy idő után megjelennek a tabon is. Olyan mintha a szikronizáció késne vagy nem lenne teljes. Hozzáteszem nekem előző verziókkal is csinálta néha
(#4208) mycso: köszi a választ, akkor ezek szerint ezzel nincs probléma ha 2.3.3-ra akarja vissza rakni az ember a 2.2-t.
-
mycso
veterán
válasz
Luissimo #4155 üzenetére
Fentebb linkeltem, de itt egy kis leírás is hozzá:
Letöltöd ezt, kicsomagolod és a 3 fájlt a tabra másolod. Rootolt tab kell hozzá nyílván és pl rootexplorerben:
/system /bin/ ide bemásolod a wpa_cli és wpa_supplicant fájlokat, a harmadik wpa_supplicant .conf fájlt pedig a /system /etc /wifi/ könyvtárba, az eredeti fájlokat felülírva, majd restart. Érdemes előtte az eredeti fájlokat lementeni. -
gaben1117
senior tag
-
Luissimo
veterán
-
mycso
veterán
válasz
Luissimo #4073 üzenetére
Hali, esetleg marketről valamelyik screencapture progi...ez a gyári képlopó, nekem is fordítgatja a képeket, illetve van olyan helyzet, ahol nem tudom használni.
sgery: azt hittem, ezen már túl vagyunk....visszább megbeszéltük --> ha nincs meg a gyári rom akkor, valamilyen másik gyári rom felrak, lehetőleg olyan, ami multi csc, majd product code az említett kóddal megváltozatat és ennyi. Esetleg utána egy kies update.
-
mycso
veterán
válasz
Luissimo #4033 üzenetére
Hát ez még odébb van...nekem igazából ez az egy probléma, meg ugye a fentebb leírt billentyűzet hiba ami van, illetve az utóbbi csak volt.
Egyébként érdekes, mert ezeket a problémákat elvileg a modem okozhatja...gondolom neked a gyári JPZ van fent, ami egyébként tökéletesen működött a régebbi romoknál (pl. a jq1-ben is ez volt). Nekem a JPZ volt fent pár napig, majd felraktam a JQ2-t (ami igazából JQ3). A helyzet nem változott semmit. Tehát itt a romban van valami elszúrva.
Ami még eszembe jutott, csak nem nagyon van kedvem mindent újra pakolászni, hogy esetleg meg lehetne próbálni az Angliába vagy az Ausztriába szánt romokat is, azok pár napja vannak kint. Bár lehet ezeknél meg csak a csc más...tehát lehet a rom ugyan ilyen teljesen. (mondjuk az osztrák romot most töltöttem le, lehet rászánom magam, aztán felpróbálom....).
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #4029 üzenetére
inkább ez lesz a releváns hasonszőrű probléma, akivel egy cipőben járunk:
giucip
Old 17th December 2011, 10:20 PM* Tweet this post
* [Share this post on Facebook]
* # 100
* report
*Has anyone problems with the wifi connection? My tablet disconnect in a random way.
Sent from my GT-P1000 using XDA App
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #4018 üzenetére
Amíg fent volt a voodoo addig akinek muttatam a tabot mind felkapta a fejét,hogy milyen hangja van..
amióta nem támogatja a kernel azóta senki sem kapja fel a fejét..
nálam nem kell vakon írni,mert a bill felett lehet görgetni a képernyőt :-)
ok kipróbálom a video alapján a teljes képernyős módot -
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #4011 üzenetére
gyurmakoma, erről beszéltem, azóta a böngészőm előzményében
megtaláltam a jutyubos videjót, egy(két) próbát megér esetleg , netántán... -
Luissimo
veterán
-
mycso
veterán
válasz
Luissimo #3993 üzenetére
Szia, nincsen.
Xda-volt valami próbálkozás az amerikai sprint tabokkal, de nem volt egyértelmű az sem, talán azokból volt olyan verzió, amikbe beépítésre került az fm chip, viszont azoknál is csak utólagosan lehetett engedélyezni/üzembe venni, valami ilyesmire emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest