- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tpeti78 #5847 üzenetére
na sikerult lejatszanom par videot, megy a yt meg mas tipusok is (inda, vimeo).
allitgattam a beallitasokon eleg sokat aztan lon csoda elindult. de valami meg tud zakkanni benne, (alacsony szinten) es onnantol nem megy egyik sem. ujrainditas utan megint mukodik amig meg nem zakkan megint. nem szereti ha videokat kicsinyit meg leallit az ember, vagy osszevissza nyomkod, taszkot valt mert eccer csak behal. utana mar nem indul el semelyik lejatszoval sem csak homokorazik. neztem a taszkokat probaltam kilodozni amennyire engedte, hatha sikerul ralelni a hibasra de meg nem jott ossze. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
tpeti78 #5793 üzenetére
kb. ua., de
+ Android 4.3
+ eleve 95 MB a ROM
+ 200 - 155 - 55 MB-os gapps-ok
+ stabil (CM-nál sem volt gond, talán néha a Play többet kiakadt, de, nem kb. ua.)
+ nálam: végre működik a mikrofon (CM-nál nem, mástól email, WLAN problémát hallottam)
- nem működik a GL to SD (ez utóbbi havernál sem)
- nincsen automatikus frissítés
(- talán nem lehet annyira finomra hangolni, de azért van itt is bőven minden) -
Deeday
senior tag
válasz
tpeti78 #5330 üzenetére
Régebben a Motorola Defy + omon jártam így Én is. Sajnos a mókolt romoknál előfordul,hogy a kodek be kakil szerintem. Másra nem tudok gondolni.Sok filmet néztem annó a Defy-n is munka közbe de ha nem gyári rom volt rajta sokat válogatott nem csak online hanem felmásolva AVI ból is válogatott.
-
Deeday
senior tag
válasz
tpeti78 #5223 üzenetére
Persze nyugodtan csigázzál fel
Mindjárt tolom is fel a CM -et és meglesem
Egyébként témázás téren nem vonz,mert a Next Launcher 3D-t használom amihez igen szép kinézet és témák vannak. Ezt viszont ajánlom bátran bárkinek. Iszonyat szép effekteket lehet belőni rajta gördülékeny gyors stabil launcher. De a sok beállítás viszont elég vonzó volt számomra mindig is. Szóval még lehet a héten szabadságon vagyok csak meg lesek egy CM-et
-
válasz
tpeti78 #5227 üzenetére
Bár a rendszert már eléggé belaktam, hamarosan megkapják a szüleim a tabot, és míg nekem annyira nem gáz, hogy tele van a menü is felesleges cuccokkal, szeretném azokat eltüntetni, hogy egyáltalán ne kavarjam meg őket, és valóban csak azok legyenek ott, amiket használnak.
Ezt a fagyasztós dolgot kifejtenéd? Mármint csak arról van szó, hogy teljesen leállítja a programokat, vagy el is tünteti valahogy? -
-
d3kk
senior tag
-
kazy76
aktív tag
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
tpeti78 #4703 üzenetére
Mondjuk ez jogos és alapvető: a processzekre figyelni kell.
Pl. a Battery Doctor (is) nagyon jól monitorozza hogy mi használ a legtöbbet!
Csak ajánlani tudom egyéb dolgai miatt is: az akksi megfelelő töltésére (is) hasznos.Akinek gondja van az automatikus jelzésekkel: minden letiltható, beállítható!!!
Lényeg: Alapvető, hogy legjobb ha készüléked 1. min. 80%-ra töltöd, 2. inkább 100%-ra, 3. a szoftver szerinti időközönként (~havonta) csepp-töltesz = akksid élettartama jelentősen nő! Minden töltést feljegyez a program és kiértékel. Tablet-ekre is telepítettem: sajnos G.Play azokon "nem látta"*, de az applikációt lementve (backup) telepíthető és gond nélkül működik. Amúgy még sok jó funkciója van! *Jó lenne ha ezt megoldanák a frissítések miatt...
* Újabb verzióhoz: már látja a tablet is. Az alkalmazás mérete megnőtt: kapott Task Killer-t és egy újabb "összefoglaló" modult, tehát három ikonja van.Xperia(mini pro)-n az alap "LivWare kezelő"-vel, más márkájú készülékeken azt letöltve ("Intelligens csatlakozás" ikonja lesz) beállítható, hogy ha a töltőt csatlakoztatod, automatikusan induljon el az applikáció!
Sajnos az alkalmazás (valamennyire érthető módon) nem telepíthető (alapból / no-root) SD kártyára, ezért akinek kis memóriájú a készüléke és spórolni akar, pár használattal kitanulhatja, hogy mi az a 3 fázis, amit "használhat", így pár használat után törölheti - manuálisan megoldhatja a dolgot.)
-
deka10
senior tag
válasz
tpeti78 #3840 üzenetére
Nekem nem nullázot semmit, minden ugyan úgy maradt, remélem az nem gond.
Más!
Volna egy kérdésem a gl to sd kipróbáltam és csak az alkalmazáson belül indítja el a játékot NFS ha bezárom az alkalmazást és a NFS ikonjára kattintok akkor nem indul hanem elkezd letölteni, az érdekes az hogy, kipróbáltam kisebb alkalmazás az müködik ikonról is. Azt meglehet oldani valahogyan hogy, az sdn legyen és ne más programon belül kelljen megnyitni gondolok itt másik sdre pakolós progira? -
maroskah
aktív tag
válasz
tpeti78 #3879 üzenetére
Szia!
Ha online szeretnél nézni futamokat/meccseket akkor ajánlom a Sopcast androidos alkalmazását, amit itt elérhetsz: [link]
Majd a következő oldalra látogatva ki tudod választani, hogy mit is akarsz nézni! Amire kattintottál ott olyat kell keresni ami mellett sopcast-ot ír, ott meg a Play Now-ra kell nyomni és az alkalmazáson keresztül nézheted is..
Először kicsi akad, de utána megy rendesen! (Linket a net gyorsasága szerint érdemes választani! (Minél jobb a net, annál szebb a kép))Remélem tudtam segíteni!!
Megj.: Valószínű nem lesz magyar link, de így is jobb, mint a semmi!
-
Dilikutya
félisten
válasz
tpeti78 #3793 üzenetére
Konkrétan gagyi a kamerája, de jelenleg csak ez van.
4.04-es ICS van rajta, az, amivel a T-Home adta januárban, semmi játszadozás nem volt még vele. JB nem akar megérkezni rá. Tudom, rá lehetne tenni, le is van töltve EU-s 4.1x de még nem tettem rá. Még azt se tudom, hogy kell rootolni, nem néztem utána, maga a rátöltés már nem lenne macerás. Csak már belaktam, vannak programok, be van minden állítva nekem, egyre kényelmetlenebb lenne újra kezdeni.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
tpeti78 #3411 üzenetére
Most úgy tűnik rendben van, egyenletesen merül. Megnéztem egy 7-8 perces videót (zene, csak youtuberól lett letölve) és 2% ot merült.Meg egyenletesen merül, nem ugrik százalékokat, csak egyesével. Úgy tünik jót tett a 16 óra töltés. De majd még meglátjuk. ha van valami irok. köszi az infokat
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
tpeti78 #3398 üzenetére
Köszi a válaszaitokat. Igazából ez egy teljesen eredeti "kártyafüggetlen", extreme digitalban vásárolt készülék. Nem nyúltam hozzá egy újjal sem, nincs romolva, semmilyen launcher, eredeti állapotában van. 4.1.1-es Android fut rajta. Igazából élő háttérkép volt beállitva, de az legalább 1,5 hónapja és nem igen okozott gondot. Mindenesetre most visszaállítottam simára, hátha segít. Nem nagyon telepítettem semmit, egy két ingyenes egyszerü appot. A 16 óra töltés megvolt, most mintha rendben lenne, de majd nyúzom és meglátjuk mennyire merül az akku.
-
Geller72
veterán
válasz
tpeti78 #3092 üzenetére
A galaxy-t külföldön vettem. Toltam bele egy 32 gb-os samu micro sd hc-t, amire rátettem a navimat. Simán megy a navi anélkül, hogy bármit is kezdtem volna a tabbal. Nincs rootolva, sem más belenyúlás. Full gyári.
.A képeket, amiket a tabbal készítettem, alapból oda menti. Az általa létrehozott download mappába ment, ahogy nézem, amit letöltök a netről.
-
Stephan89
aktív tag
-
Stephan89
aktív tag
válasz
tpeti78 #3052 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Hat, a 2x1,6 ghz-es kinai csodakkal ellentetben gyenge a hardver
bar ahogy olvasom teljesitmenye megis jobb az optimalizaltsag vegett. Nexus 7 a masik amit nezek, de a Samsungot a T-homenal joval olcsobban megvehetem elofizetes nelkul elvileg. 47 vs 60 ezer huf, nem mindegy.
T-s valtozatnak van hatranya amugy?
Udv
-
hun620
tag
válasz
tpeti78 #3006 üzenetére
egy ilyen app is lehet éppen memóriazabáló, stb., magyarul több a kár vele, mint a haszon.
Másról beszélünk. A fagyasztás és az autorun kill tartós (de visszafordítható) megoldás, nem kell hozzá futó app. Tapasztalatból mondom, sokat számít, hogy mennyi nem kívánatos program fut a háttérben.
Gyakorlatilag natúr Androidot lehet csinálni.Mindkét megoldáshoz root kell, illetve Titanium Backup és Autorun manager. A második értelemszerű, az elsőnél pedig a jegelés funkcióval ideiglenesen el lehet tüntetni a rendszerből a felesleges programokat.
-
titi75mdr
csendes tag
válasz
tpeti78 #3006 üzenetére
nekem pont ellentétes tapasztalataim voltak, zabálta a ramot, és a "komolyabb" játékok(amik 4.0.3 alatt hasítottak)itt döcögtek, fps problémák satöbbi, a felső értesítési sáv is eltűnik játékoknál, nagyon idegesített, hogy nem láttam az órát, akksit, üzeneteket közben, igazából ezek miatt tettem végül is vissza az ICS-t,,
ha most nyomok egy feladatkezelőt és azon belül ram-kezelőt és kiürítem akkor 270MB/687mutat,,ez JB alatt sosem ment le nekem 350-400 alá, lehet nem nagy különbség, de van amikor számít -
-
-
-
noto
senior tag
válasz
tpeti78 #2985 üzenetére
Bocsi nem tudtam hogy ennyire profi vagy
De akkor én kerdeznék a rootal kapcsolatosan
Jb4.1.2 van fent p3100 a tab
Most akkor ez kell nekem az első hsz ből gtab2_jellybean_rooter.zip
Akkor a 3100 es 3110 hez itt egy van nincs két különböző??
Akkor előszőr a cwm kell felrakni utána a root fajt ha jol értem -
zozo2001hu
tag
-
jtaggerX
tag
válasz
tpeti78 #2865 üzenetére
Én android open kang-et használok, kipróbáltam 4 félét, de egyik sem maradt fent sokáig. Ez Nekem nagyon bevált. Alap minimal design , gyönyörű boot animácio. Stb. Egyedűl a wifi direct nem megy ezzel a rommal. Hiba még nem jelentkezett miót használom, kb 2-3 hete. www.aopk.co. ha jól emlékszem.
-
kanyi51
senior tag
válasz
tpeti78 #2826 üzenetére
Szia tpeti78 és Gyuszmó + mindenki akit érdekel
Nézelődjetek ezen az oldalon, minden van szinte ami kellene Nektek:
http://www.tok-shop.hu/termek/samsung-galaxy-tab-7.0-tab-2-7.0-indulocsomag-tok-folia-otg
vagy:
http://mobiltok.superwebaruhaz.hu/usb-host-kabel-otg-samsung-galaxy-tab-tab-2-fekete-t131337
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest